Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiBiberon almayan bebeğe nasıl bir çözüm öneriniz olur?
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
3 aylık, farklı markaları denedim biberon istemiyor. Yarın işe başladığımda ne yapabilirim. Kaşıkla çok fazla genzine kaçıyor, kaçık biberondan verim alamadım akıtıyor yutmuyor... Ben ne yapayım bi akıl verin lütfen
3 aylık, farklı markaları denedim biberon istemiyor. Yarın işe başladığımda ne yapabilirim. Kaşıkla çok fazla genzine kaçıyor, kaçık biberondan verim alamadım akıtıyor yutmuyor... Ben ne yapayım bi akıl verin lütfen
Şuan atak dönemi, ondan reddediyor olabilir.
Şırınga ile yanağına sıktırma uygulasın bakacak kişi.
Büyük mama şırıngalarından edinin, sonra zaten atak dönemi geçince alışacaktır.
Şuan atak dönemi, ondan reddediyor olabilir.
Şırınga ile yanağına sıktırma uygulasın bakacak kişi.
Büyük mama şırıngalarından edinin, sonra zaten atak dönemi geçince alışacaktır.
yok aralıklı zamnalrda denedik son 1,5 aydır. almıyor diliyle itiyor.. Şırıngayla en azında açlığını bastırı onu deneyelim. kaç cc ye kadar verebiliriz acaba.
İstediği kadar.
Şuan ay olarak tek seferde 200 cc anne sütü içebilir ama bu şırınga ile mümkün değil, çok uzun sürer.
90 100 cc saat başı içirebilirsiniz.
Bu arada fincAn yöntemini de bir araştırın.
Geniş ağızlı bir bardak yoluyla kenarından emerek içebiliyorlar, izleyin videoları.
Bu da aklınızda olsun ama tabii veren kişinin eğimi ve ol dikkati gerekli.
Yine bir tane biberonun ucunu çok az bıçakla açıp şırınga gibi damlatma sıkma yapabilirsiniz.
emzirme danışmanları zaten biberona karşı. Onlar kaşıkla verin şırıngayla verin diyor... Ama işteee
yok aralıklı zamnalrda denedik son 1,5 aydır. almıyor diliyle itiyor.. Şırıngayla en azında açlığını bastırı onu deneyelim. kaç cc ye kadar verebiliriz acaba.