Benim şimdi gögüslerimden süt gelio gibi yani gögüslerime dokununca falan.bu şimdi sütüm geldi demek mi ??CELAL paşamı doyururz inşallah bi şekilde.dogum yaklaştıkça düşünmeden edemiyorum :))
canım o kolostrum denilen süt işte, sakın ola akmasın aizin verme, benim doktorum sıkı südyen kullan demişti, o zaman akmazmış, benimde hamileliğimde seninkisi gibi olmuştu çünkü, sütüm vardı ama göğüs uçlarım küçük olduğu için bebeğim tutmayı beceremiyodu, malum sezeryanlı olunca zor oluyo, en son çare pompa alıp temiz bi fincan adoldurmuştuk sütümü, annem kaşıkla vermişti, ama yine de emzirme çalışmalarına devam etmiştik, sonradan memeyi almayı öğrendi, ilk günler zor oluyo zaten, bana kalırsa biberona hiç alıştırma derim, biberonun rahatlığını görünce annesinin memesini bırakabiliyolarmış, hoş benimkisi ek gıdanın tadını alınca beni bıraktı ya neyse :mymeka: bir de 10 gün kadar önce amcamın hanımı doğum yaptı, o da sezeryanlıydı, bebeği iki cukcuk yapıp uyuyakalıyodu, onun göğüs uçları kocamandı ama çocuk doymadan uyuyodu, hemşireler de şırıngaya benzer bişey getirdiler, annesinin sütünü onun içine koydular, sonra annesinin memesine yapıştırdılar çocuğu, şırınganın ucunda da incecik bi hortum vardı, çocuk annesinin memesini emdiğini sanarken hemşireler oradan azıcık azıcık süt akıttılar ağzına opuyorumnanaktan genellikle hemşireler yardımcı oluyorlar zaten canım sıkma canını, tavsiyem bebeğini biberona alıştırma seni bırakır, ama tedbir olsun dersen de köşede bulunsun