• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biberon alan bebeğim biberon almıyor

eylul aslan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2024
1
1
1
34
Merhabalar.bebeğim 2 aylik olana kadar dışardeyken sütümü sağıp veriyordum.memeyi hep aldı.5 ayımız bitti.sadece anne sutü kullandım.annem 2.ay gittikten sonra gep ben baktım.o sürede haliyle biberon vermedim.emzik de biberon da almiyor hicbirsekilde.işe baslıycam.nasıl alıştırabilirim tekrar? Yardımcı olurmusunuz

Merhabalar.bebeğim 2 aylik olana kadar dışardeyken sütümü sağıp veriyordum.memeyi hep aldı.5 ayımız bitti.sadece anne sutü kullandım.annem 2.ay gittikten sonra gep ben baktım.o sürede haliyle biberon vermedim.emzik de biberon da almiyor hicbirsekilde.işe baslıycam.nasıl alıştırabilirim tekrar? Yardımcı olurmusunuz
Allah yardımcınız olsun . Bazı Bebeklerde bu aylarda red yaşanıyor hem meme hem biberonda . Ben de iki oğlumda da yaşadım 7. Aylarında. Uyutup emziriyorum ,sadece sersemken içiyorlardi çünkü biraz devam ediyor sonra geçiyor . Allah kolaylsstirsin isinizi inşallah ♥️

Gece uykusunda deneyebilirsiniz. Birde anne meme ucuna yakin biberonlari tercih edin. Kolay gelsin

Biberon şart mı ? Büyümüş artık silikon alıştırma bardakları var. Onlarda verebilirsiniz. Hem tutma yerleri olanlar bebeklerin çok ilgisini çeker kendi tutunca E eylul aslan

hem benim bebeğim 7 aylık olunca pipetli suluga geçtik Yapabilir mi yapamaz mı derken iki denemede suyu çekti şaşırdım hala pipetli kullanıyoruz .

Back