Bebek Beslenmesi biberon akis hizi..yardim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

qulanem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
69
50
88
İstanbul
bebegim 21 gunluk ve emmedigi icin sutumu sagarak veriyorum, boyle bir durum yasayacagimi hic dusunmedigimden biberonlar hakkinda hic bilgi almamistim hastanede donusu babam eczaneden weenin alistirma bardagi setinin biberonuu almis bebegim 2=3 dk icinde 50 ml sutu iciyordu sonra nuk un 0 arti biberonunu aldik onunla 50 ml yi 20 dkda icmeye basladi hatta yarida birakiyordu yoruldugundan simdi chiico nun natura cam biberonunu aldik yine 0 arti normal akis hizi yaziyor ama onunla 50 ml yi 2 dk icinde yine icti normali ne olmali? 21 gunluk bebek icin en iyi akis hizli biberon hangisidir?

canım öncelikle tebrik ederim güle güle sağlıkla büyüt bebeğini.bende aynı durumdan dolayı dr browns biberon almıştım ve onunla beslemiştim.en iyisi o.hem gaz giderici çubugu sayesinde bebeğinde kolik oluşumunu engelliyor.dr browns yeni doğanar için geniş ağızlı olanını kullandım ben ve bebeğimde gaz sorunu yaşamadık.hangi doktora gittiysem o biberonu onayladı.tavsiye ederim.şu an 6 aylık oldu nuk a geçtik artık.

bence nuk kullan 1 numara m si al ecz.biberonları wee falan başlıkları yogun aktıgından hava çok gittiginden gaz yapıyor

Back