Biberiye'nin Faydaları

herkese selam benim 7 yaşında oğlum var zaman zaman başı ağrıyor acaba bende biberiye yağını oğluma kullana bilirmiyim bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim

Doğal bir ürün olduğu için bence problem olmaz, sonuçta ilaç olmadiği için yan etkisi olmayacaktır zannediyorum, sevgiler.

biberiyeyağını portakal yağını ve kekik yağını selülitli alana sürüp streç film ile kaplayıp spor yaparsanız(terleme sonucu gözenekleri açmak için) en az 1 ayda selülitlerinizin azaldığını göreceksiniz.

bende ileri derecede boyun fıtığı ve boyun kireçlenmesi var biberiye yağı faydalı olur diye aldım ama uçucu yağ olduğu için tek başına kullanılmaz diye kullanmadım boynuma masaj yapmak için biberiye yağını nasıl kullanmalıyım bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum acil...
şimdiden teşekkürlera.s.

kızlar ben aktarda çalışıyorum biberiye migren için çok faydalı aynı zamanda eklem ağrılarınada iyi geliyor vücutta yağ yakımına yardımcı fakat yüksek tansiyon hastaları kullanamıyor bilginiz olsunbuyrunnnnnnnnn

bende zaman zaman iciyom.hemde zeka icin cok iyi.cayini demleyin icin.kokusu cok güzel

bende bıberıye yetırsdırıyom evde camın kenarında her cama cıkısımda kopartıp atarım agzıma:)..normaldede cayını ıcerım..

hergun 2 damla biberiye yagi icicyorum tansiyonumu duzene soktu.Eger tekrardan tansiyonum duserse 2 damla daha aliyorum cok faydasini gördüm.Doping gibi geliyor bana..Ayrica firina balik atarken 2 dal biberiye koydugumda balik kokusundan eser kalmiyor ve sahane bir lezzet veriyor baliga

Öncelikle geçmiş olsun sonrada diğer forumlardan öğrendiğimi belirteyim. Biberiye uçucu olduğu için sabit bir yağ ile karışması gerekiyormuş. Bu ise çabuk emilimi sağlayan susam yağı olabiliyormuş. O olmazsa zeytin yağı da oluyormuş.

herkese selam benim 7 yaşında oğlum var zaman zaman başı ağrıyor acaba bende biberiye yağını oğluma kullana bilirmiyim bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim

baş ağrısı cddi bir sorun haline gelmeden bir dr gitmelisiniz...

biberiye, tarçın ve birazcıkta melisa ile çay yapıp içiyoruz. Ancak öksürük yapıyor galiba. Etkisini gösterdiği için mi böyle oluyor acaba.

Yağ bezesi bitkisel kürü:

Biberiye yağını, pamugun üzerine 1-2 damla damlatıp, akşamları 1 defa yağ bezesinin üzerine sürün. 15 Gün kullanın.

Kaynak:
YAĞ BEZESİ TEHLİKELİMİDİR | YAĞ BEZESİ (LİPOM)

Yağının kullanımı ile ilgili internette bunu buldum. Ben bir deneyeceğim bakalım. Bir beze sorunum var da..

Biberiye yağı uçucu olduğu için cilde direkt kullanılmaz, cildi tahriş edebilir. O nedenle sabit yağ ile karıştırılmalıdır. Sabit yağlar: Zeytinyağı, badem yağı, susam yağı, buğday yağı, jojoba yağı, avokado yağı ...

gecen sene bitki sözlüğü kitabımı aldım tesadufen ağrımız olmustu vucutta özelliklede eklem yerlerinde her 1 veya 2 gun aralıklı aralıklı surdum on bes gun eklem agrımız cok sukur kalmadı hiç

bunu okuduktan sonra egzamama iyi geleceğini düşünmeye başladım :) yarın ilk iş aktara gitmek olacak.

Bu faydalarını bilmiyordum biberiyenin,bir dönem zayıflamak için içiyordum ama şampuanını deniycem mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…