• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biberiye yağı

• Konu Sahibi Konu Sahibi es94
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

es94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
287
3
68
Kızlar merhaba iki gün önce yüzümde ki bir iz nedeniyle aldım bu yağı yüzümde sivilcelrr vardı hamileyim bu yüzden de cildim de bozukluklar oluştu ne kadar ünlü markaların toniklrerini ve bakım ürünlerini denemiş olsam da geçiremedim ve 2 gündür kullandığım bu yağ bana çok faydalı geldi.. Bilginize. :))

Kızlar merhaba iki gün önce yüzümde ki bir iz nedeniyle aldım bu yağı yüzümde sivilcelrr vardı hamileyim bu yüzden de cildim de bozukluklar oluştu ne kadar ünlü markaların toniklrerini ve bakım ürünlerini denemiş olsam da geçiremedim ve 2 gündür kullandığım bu yağ bana çok faydalı geldi.. Bilginize. :))

benim cildimde berbat durumda şuan.nasıl kullandığını da tarif edebilirmisin?iki günde çok mu etkili oldu?

benim cildimde berbat durumda şuan.nasıl kullandığını da tarif edebilirmisin?iki günde çok mu etkili oldu?

Canım her akşam bir kaç damla damlatıp yüzüme yediriyorum gece de öyle yatıyorum cilt tonunda bozukluklar vardı ve hamilelik nedeniyle cildim kuruyup dökülüyordu ama özellikle sivilcelrrme çok iyi geldi yüzümü sir ağdayla alıyorum dolayısıyla çok sivilce döküyorum ama bu yağ hemen söndürdü sivilcelerimi

Back
X