Biberiye yağı zayıflatır mi ?

arieswomann

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2015
8
2
28
Kızlar uzun zamandır bölgesel incelme konusunda araştırma yapıyorum. Ama bir türlü istediğim gibi sonuç alamıyorum. Bu arada dört ayda 17 kilo kadar büyük bir kilo kaybı yaşadım ama üst tarafta bir şey kalmamasına ragmen bacaklarim hala incelmemisti her gün yürüyüş ve koşu yapan biriydim eve geldiğim zaman da mutlaka spor yapardım ama yanlış egzersiz sonucu incelme yerine kalinlasti ve içinden çıkılmaz bir hal aldı. Özellikle iç bacak dediğimiz kısım bildiginiz bicik bicik et daha fazla kalinlasmasin diye bırakınca da daha kötü oldu . Baktım olmayacak doğal çözümler aramaya başladım. Bitkisel yağların çoğunun incelme ve sıkılasma konusunda ise yarar olduğunu öğrendim. Merak ettim ama onu almadan önce de evde bulunan badem yağı ile bir test yaptım ilk iki gün inanılmaz moralim bozuldu faydası olmadı diye çünkü olan arkadaşlarım vardı olmayacak galiba diye pes ettiğim anlarda incelme olduğunu farkettim. Şişe bitince de daha etkili ve yakıcı olan biberiye yağını aldım. Bu gece bacaklarima sürüp üzerini strec film ile saricam sonrasında da termal sort giyip daha etkili olmasını saglicam umarım bundan da güzel sonuçlar alırım ve size güzel haberler veririm şimdilik kendinize cici bakın .

Kızlar tam olarak bilmiyorum ama bir saat kadar önce bacaklarima sürüp strecle sardim üstüne termal şort ve kalın pijama giydim şu anda yanma desem değil ya çok değişik sanki biraz soğuk oldu yani öyle hissediyorum buz koymusum gibi içten gelen serinlik hissi var umarım etkisi olduğu içindir bakalım sabah neler olacak

Hanımlar gece inanılmaz derecede rahatsız hissettim kendimi nerdeyse uyuyamadim ne sağa ne sola donebildim o derece kipirdasam kayip gidiyor ne az ne çok surdum tam kivamindaydi üstelik ama dedigim gibi inanılmaz rahatsız hissettim. Ilk yapıldığında benim gibi çoğu insan da sonuç alamiyor ama pes etmeyecegim diyerek şimdi tekrar uyguladım yarım saat göbek attım yandan yandan sonra da tam bir saat yürüdüm inanılmaz terletti şimdilik güzel gidiyor umudum var

X