- 24 Eylül 2015
- 8
- 2
- 28
- Konu Sahibi arieswomann
Kızlar uzun zamandır bölgesel incelme konusunda araştırma yapıyorum. Ama bir türlü istediğim gibi sonuç alamıyorum. Bu arada dört ayda 17 kilo kadar büyük bir kilo kaybı yaşadım ama üst tarafta bir şey kalmamasına ragmen bacaklarim hala incelmemisti her gün yürüyüş ve koşu yapan biriydim eve geldiğim zaman da mutlaka spor yapardım ama yanlış egzersiz sonucu incelme yerine kalinlasti ve içinden çıkılmaz bir hal aldı. Özellikle iç bacak dediğimiz kısım bildiginiz bicik bicik et daha fazla kalinlasmasin diye bırakınca da daha kötü oldu . Baktım olmayacak doğal çözümler aramaya başladım. Bitkisel yağların çoğunun incelme ve sıkılasma konusunda ise yarar olduğunu öğrendim. Merak ettim ama onu almadan önce de evde bulunan badem yağı ile bir test yaptım ilk iki gün inanılmaz moralim bozuldu faydası olmadı diye çünkü olan arkadaşlarım vardı olmayacak galiba diye pes ettiğim anlarda incelme olduğunu farkettim. Şişe bitince de daha etkili ve yakıcı olan biberiye yağını aldım. Bu gece bacaklarima sürüp üzerini strec film ile saricam sonrasında da termal sort giyip daha etkili olmasını saglicam umarım bundan da güzel sonuçlar alırım ve size güzel haberler veririm şimdilik kendinize cici bakın .