Tecavüze uğramak ya da bıçaklanmaktansa biber gazıyla kendimi savunmayı tercih ederim. En azından astımlı olması dışında ölüm tehlikesi olmaz. Hoş, tacizcinin astımını düşünecek kadar hümanist değilim.
gebersinler
Burada yine benzer bir konu oldu, biber gazını önerince birisi bana "Biber gazı yasak biliyorsunuz değil mi??!!!" diye çemkirmiş. Eee, ona bakarsak tacizin de cezası var ne yapmam gerekiyor acaba? "Tacizci bey lütfen beni taciz etmez misiniz?" şeklinde mi kendimi savunmalıyım? Adam beni bıçaklasa, tecavüz etse, öldürse "O sootto no oşon vordo?"; biber gazı çok sevgili hanımlarımızın hümanistliğini uyandırıyor niyeyse. Bıçak taşıyayım o zaman, hey Allahım.
Benimde aklıma muşta geldi. Gece tenha yollarda eline gecirip öyle yürüyeceksin.
Tekmeyi atmış kendini kurtarmış. Siyah kuşak olduğu halde o heyecan ile zor savunmuş kendini. Biber gazının böyle bir çözüm getirebileceğini sanmıyorum. O panikle biber gazını bul doğru yerini denk getir sık vs zor gibi gözüküyor.
Çemkiren kadınmıydı?Burada yine benzer bir konu oldu, biber gazını önerince birisi bana "Biber gazı yasak biliyorsunuz değil mi??!!!" diye çemkirmiş. Eee, ona bakarsak tacizin de cezası var ne yapmam gerekiyor acaba? "Tacizci bey lütfen beni taciz etmez misiniz?" şeklinde mi kendimi savunmalıyım? Adam beni bıçaklasa, tecavüz etse, öldürse "O sootto no oşon vordo?"; biber gazı çok sevgili hanımlarımızın hümanistliğini uyandırıyor niyeyse. Bıçak taşıyayım o zaman, hey Allahım.
Ellerin dert görmesin kk daşimValla konu sahibesi bu isin sirri soka girmeden geri saldirmak. Soka girince bir sey yapamiyorsun.
Soyle anlatayim bir gun yuruyordum onume Arap-multeci kilikli bir herif atladi ama sabah sokakta kimse yok gunun ilk isiklari agariyor ben de havaalanina gitmek icin duraga yuruyorum. Yani sabahin korunde kimseciker yokken bu manyak cikti nerden ciktiysa. Onume atladi, cok korktum ancak bagirabildim. Lan hayvan herif boyle eglence mi olur yani, zaten ucaga yetisme derdindeyim....neyse. Bu kadinlari korkutup eglendigini sanan gerizekali tiplerden nefret ediyorum, Arap gorunce yolumu degistiriyorum zaten.
Baska bir gun bu sefer yuzmeden, keyif yapmadan geliyordum elimde plaj cantam vardi. Otobusten indim eve yuruyorum keyfim yerinde. Gayet gunduz gozuyle ara sokak falan olmayan bir yerde, saat 6 civarinda yine onume bir Arap atladi bir seyler yapti. Hayir yalniz da degildi nasil anlatayim, ben kaldirimdan yuruyorum sag taraf bina, binanin onunde birkac yasli basli kadin, 2-3 de gencce serseri toplanmis duruyorlar. Bu hayvanogluhayvan da yine beni korkutarak eglenmeye calisti mi artik nedir ama o etrafindaki gerizekalilar da guldu. Bu sefer hic sasirmadim, plaj cantami kafasina indirdim, ustune saldirip duvara kistirip cantayi iyice vurdum. O gulen gerizekali artik annesi midir nedir 2 ortayasli kadina da birer tane gecirdim, birinin elinde dondurma vardi yere uctu. Sonra gule oynaya eve geldim ama plaj cantamin sapi cikmis
Hele gülen O...lara bak senValla konu sahibesi bu isin sirri soka girmeden geri saldirmak. Soka girince bir sey yapamiyorsun.
Soyle anlatayim bir gun yuruyordum onume Arap-multeci kilikli bir herif atladi ama sabah sokakta kimse yok gunun ilk isiklari agariyor ben de havaalanina gitmek icin duraga yuruyorum. Yani sabahin korunde kimseciker yokken bu manyak cikti nerden ciktiysa. Onume atladi, cok korktum ancak bagirabildim. Lan hayvan herif boyle eglence mi olur yani, zaten ucaga yetisme derdindeyim....neyse. Bu kadinlari korkutup eglendigini sanan gerizekali tiplerden nefret ediyorum, Arap gorunce yolumu degistiriyorum zaten.
Baska bir gun bu sefer yuzmeden, keyif yapmadan geliyordum elimde plaj cantam vardi. Otobusten indim eve yuruyorum keyfim yerinde. Gayet gunduz gozuyle ara sokak falan olmayan bir yerde, saat 6 civarinda yine onume bir Arap atladi bir seyler yapti. Hayir yalniz da degildi nasil anlatayim, ben kaldirimdan yuruyorum sag taraf bina, binanin onunde birkac yasli basli kadin, 2-3 de gencce serseri toplanmis duruyorlar. Bu hayvanogluhayvan da yine beni korkutarak eglenmeye calisti mi artik nedir ama o etrafindaki gerizekalilar da guldu. Bu sefer hic sasirmadim, plaj cantami kafasina indirdim, ustune saldirip duvara kistirip cantayi iyice vurdum. O gulen gerizekali artik annesi midir nedir 2 ortayasli kadina da birer tane gecirdim, birinin elinde dondurma vardi yere uctu. Sonra gule oynaya eve geldim ama plaj cantamin sapi cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?