Biber gazı taciz

Merisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
44
9
36
İyi akşamlar herkese ,
Direk konumu geçeyim bu gün arkadaşımla buluştuk eglendik gezdik ayrılıyoruz artık eve geldiğimde beni aradı sesi titriyodu yolda tacize uğramış kimsede yokmuş sokakta ailesi telaş yapar diye onlarada anlatmamış dediğim arkadaşım karatede siyah kuşak sadece tekme atmış sesini de fazla çıkaramamış başta bişey soracak sanmış anlamamış neyseki az da olsa krndini savunmuş ve kaçıp gitmiş polisi arasaydın dedim elim ayağım titredi kurtulduğuma seviniyorum dedi kendimi onun yerine koyuyorum donup kalırdım çünkü bende tacize uğradım ve şoktan bişey yapılmıyor şimdi başka bir şehre gideceğim tek kalıcam bu sapık insanlardan kendimizi nasıl koruycaz yanımda bir şey taşımak istiyorum göz yaşartıcı sprey biber gazı yani silah kapsamına giriyormuş kasıtlı adam yaralamaya giriyormuş diye okudum eski konularda
Nası koruycaz kendimizi ?? taciz öyle bi olay ki etkisinden çıkılmıyor sokağa çıkarken tek çıkmaya korkuyorum ve bu pislikler sokakta kimsenin olmamasını bekliyorlar sizin aldığınız bi önlem var mı ?

Ben biber gazı taşıyorum. Ve öyle bi durumda çantamda bulamam diye dertleniyorum sadece.
Adamın biri taciz edicek ve ben kendimi koruyunca kasıtlı adam yaralamaya mı giricek? Umarım yasalarımız böyle değildir. Böyleyse de gerçekten nalet olsun bişey demiyorum o zaman polis korusun bizi de mecbur kalmayalım biber gazına

Biber gazı taşıyorum.
Şu ana kadar hiç kullanmak zorunda kalmadım. Ama karşıma tacizci çıkarsa gayet de sıkarım.

Yalnız biber gazı her yerde kullanılmaz. Yani otobüs vs kapalı alanda, kalabalık çevrede kullanılmaz. Ancak böyle ıssız yollarda olabilecek olaylar için iyi. Çünkü son derece kuvvetli bir şey, etrafta bulunan herkesi mahveder.

Arkadaşım karateye kendini savunmak için gitti böyle durumlar için keşke evire çevire dövseydi polisi arasaydı da sokakta aramızda gezemeseydi pislik insan çok kendimizi savunmak zorundayız Benim gücüm yetmeyebilirde insan napıcanı şaşırıyor yanımda bir şey taşısam onu kullanmak aklıma gelir anca yurtta kalıcam çantamda biber gazı taşımak istiyorum arama yapıldığın da felan sıkıntı olur mu diyorum başka da bi önlem gelmiyor aklıma

Iyi de nefsi mudafa sonucta bu. Napayim birakayim taciz mi etsin? Issizda biri bana bisey yapsa ben o an suc olmasini dusunemem. Gayet de tasiyorum. Hatta cantama koymam saat gecse mesela mont giydiysem montun cebinde olur ve elim onda olur. Yazin da ayni sekilde ceketlerimin pantolonlarimin cebinde tutarim. Olur ya o telasla cantada bulamam diye. kimse k.bakmasin sıkarim valla acimam.

internette evde yapilan biber gazi tarifi varmis. otostopla gezen eden bi cocuktan ogrendim. kendisi hazirlayip tasiyormus yolculukta. illegal olmasini dert etmezsiniz bununla

Tekmeyi atmış kendini kurtarmış. Siyah kuşak olduğu halde o heyecan ile zor savunmuş kendini. Biber gazının böyle bir çözüm getirebileceğini sanmıyorum. O panikle biber gazını bul doğru yerini denk getir sık vs zor gibi gözüküyor.

Burada yine benzer bir konu oldu, biber gazını önerince birisi bana "Biber gazı yasak biliyorsunuz değil mi??!!!" diye çemkirmiş. Eee, ona bakarsak tacizin de cezası var ne yapmam gerekiyor acaba? "Tacizci bey lütfen beni taciz etmez misiniz?" şeklinde mi kendimi savunmalıyım? Adam beni bıçaklasa, tecavüz etse, öldürse "O sootto no oşon vordo?"; biber gazı çok sevgili hanımlarımızın hümanistliğini uyandırıyor niyeyse. Bıçak taşıyayım o zaman, hey Allahım.

Valla konu sahibesi bu isin sirri soka girmeden geri saldirmak. Soka girince bir sey yapamiyorsun.

Soyle anlatayim bir gun yuruyordum onume Arap-multeci kilikli bir herif atladi ama sabah sokakta kimse yok gunun ilk isiklari agariyor ben de havaalanina gitmek icin duraga yuruyorum. Yani sabahin korunde kimseciker yokken bu manyak cikti nerden ciktiysa. Onume atladi, cok korktum ancak bagirabildim. Lan hayvan herif boyle eglence mi olur yani, zaten ucaga yetisme derdindeyim....neyse. Bu kadinlari korkutup eglendigini sanan gerizekali tiplerden nefret ediyorum, Arap gorunce yolumu degistiriyorum zaten.

Baska bir gun bu sefer yuzmeden, keyif yapmadan geliyordum elimde plaj cantam vardi. Otobusten indim eve yuruyorum keyfim yerinde. Gayet gunduz gozuyle ara sokak falan olmayan bir yerde, saat 6 civarinda yine onume bir Arap atladi bir seyler yapti. Hayir yalniz da degildi nasil anlatayim, ben kaldirimdan yuruyorum sag taraf bina, binanin onunde birkac yasli basli kadin, 2-3 de gencce serseri toplanmis duruyorlar. Bu hayvanogluhayvan da yine beni korkutarak eglenmeye calisti mi artik nedir ama o etrafindaki gerizekalilar da guldu. Bu sefer hic sasirmadim, plaj cantami kafasina indirdim, ustune saldirip duvara kistirip cantayi iyice vurdum. O gulen gerizekali artik annesi midir nedir 2 ortayasli kadina da birer tane gecirdim, birinin elinde dondurma vardi yere uctu. Sonra gule oynaya eve geldim ama plaj cantamin sapi cikmis

Benimde aklıma muşta geldi. Gece tenha yollarda eline gecirip öyle yürüyeceksin.

Ayyy yazık yaaa, ya adam ölürde dünyadan bir pislik daha temizlenirse

Lise yıllarımda cantamda çakim kelebegim vardı yakamdada ucu dışa dönük iğne

Benim yasadigim yer mi aksiyon yahu bilemedimBir gun metroya bindim. Bir tane herif kapiya bakarak kufur etti, orta parmak isareti yapti, sonra kapiya kostu. Kapiya baktim platformda bir kiz var. Kapi kapandi, herif aglayarak dondu. Allah allah platformda duran kiz artik ne dediyse adam aglamaya baslamis? Sonra bir bakayim cigerim yaniyor kiz meger biber gazi koymus...o gaz butun vagona yayildi tabi ama herifin gozleri kan canagi. Afferim ulan dedim, o isareti de laflari da adamin munasip yerlerine sokmus kizim helal. Her ne kadar butun vagonu zehirlese de kiza burdan takdirlerimi yolluyorum.

Çemkiren kadınmıydı?

Ellerin dert görmesin kk daşim keşke o an ordan geçiyor olsaydım o anasinin saçını elektrik direğine bağlar o manyak oğlunu da rogar dan aşağı atardik beraber

Hele gülen O...lara bak sen eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…