• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biber gazı taciz

Valla bende biber gazı var. Etrafta bu kadar sapık ve dengesiz varken kasten yaralamaya girmesi falan umrumda değil açıkçası. Karşıdaki adamın gücüyle benmki nasıl bir olabilir? tabiki kendimi savunmalym. Tavsiye ederm sizde alın.

Biber gazi polisten başkasına yasak değil mi ?

Arkadaşım karateye kendini savunmak için gitti böyle durumlar için keşke evire çevire dövseydi polisi arasaydı da sokakta aramızda gezemeseydi pislik insan çok kendimizi savunmak zorundayız Benim gücüm yetmeyebilirde insan napıcanı şaşırıyor yanımda bir şey taşısam onu kullanmak aklıma gelir anca yurtta kalıcam çantamda biber gazı taşımak istiyorum arama yapıldığın da felan sıkıntı olur mu diyorum başka da bi önlem gelmiyor aklıma

Sokakta aramızda gezmesin derken:KK70: O dediğiniz hukuk devletinde olur.

Çocuk tecavüzcüleri çocuğun rızası vardı diye serbest bırakılıyorken sizce sokak tacizcisi ne

ceza alır???Artık orman kanunları geçerli çoğu zaman.Gücü gücü yetene.Yapanın yanına kar

kalıyor

Ay bende yasadim malesef bu taciz olayini. Ve sapik herif 3 - 4 gun sabahlari ise giderken karsima cikti. Polise sikayet ettim hatta emniyette fotograflardan tespit etmeye calistim. Ama malesef polisi her sabah aramama ragmen gelen olmadi, yakalanmadi o sapik. Ben isten ayrildim.

Back