Arkadaslar simdi bir tane cinsiyet tahmini yontemini paylasacam. Lutfen sizde de cikiyor mu bakin olur mu? Cin takvimine benziyor ama biraz farkli.Anlatiyorum..
Hamile kaldiginiz ay + hamile kalirken ki yasiniz + 9 = eger tek sayi cikarsa kiz cift sayi cikarsa erkek oluyor. Etraftakilerde tittu. Bi bakin dogru acaba))))
ne guzell yaa.... cidden nasil bisey bu)) hep tutuyor...arkadaslar sizde bakin yaaa
gerçi benim daha doğmadı ama %99 kız :)
hayirli olsun... inshaallah kolay dogumla kucagina alirsin bebegini)))
6+25+9=40 çift çıktı bebişim erkek ama bende çin takvimi tutmamışdı
valla benim bebeğin cinsiyeti henüz belli değil ama bu işleme göre kız çıkıyo
cinsiyetini öğrendikten sonra yazarım bakalım doğrumu ??
Arkadaslar simdi bir tane cinsiyet tahmini yontemini paylasacam. Lutfen sizde de cikiyor mu bakin olur mu? Cin takvimine benziyor ama biraz farkli.Anlatiyorum..
Hamile kaldiginiz ay + hamile kalirken ki yasiniz + 9 = eger tek sayi cikarsa kiz cift sayi cikarsa erkek oluyor. Etraftakilerde tittu. Bi bakin dogru acaba))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?