• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bibaska cinsiyet tahmini))

Wildworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
7
0
36
Diğer
Arkadaslar simdi bir tane cinsiyet tahmini yontemini paylasacam. Lutfen sizde de cikiyor mu bakin olur mu? Cin takvimine benziyor ama biraz farkli.Anlatiyorum..

Hamile kaldiginiz ay + hamile kalirken ki yasiniz + 9 = eger tek sayi cikarsa kiz cift sayi cikarsa erkek oluyor. Etraftakilerde tittu. Bi bakin dogru acaba))))

Arkadaslar simdi bir tane cinsiyet tahmini yontemini paylasacam. Lutfen sizde de cikiyor mu bakin olur mu? Cin takvimine benziyor ama biraz farkli.Anlatiyorum..

Hamile kaldiginiz ay + hamile kalirken ki yasiniz + 9 = eger tek sayi cikarsa kiz cift sayi cikarsa erkek oluyor. Etraftakilerde tittu. Bi bakin dogru acaba))))

kız çıktı bende tuttu bu :)

valla benim bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil ama bu işleme göre erkek çıkıyo ama ben kız hissediyorum
neyse artık cinsiyetini öğrendikten sonra yazarım bakalım doğrumu ??

Son düzenleme:

canım benim çift ama kızım var..7+28+9=44

5+30+9:44 çift sayı ve erkek bebeğe hamileyim tuttu

arkadaşlar benim son adet 29 eylüldü ben eylül olarakmı hesaplıyacağım ekim olarakmı ?
eylülse erkek
ekimse kız çıkıyor
gerçi sağlıkla doğsunda hiç farketmez ikiside yok nasılsa :emir_bebek:

Back