bi yandan Annem ve bi yandan sevdigim insan?

Bana hiç samimi gelmedi bu adam. O kızla görüşmesi zaten külliyen yalan. Bişeyler yaşanmış olsa ki sana gelip gizlice evlenelim deyip oldu bittiye getirmeye çalışıyor. Yaşlar kaç?

Yaşlar geçiyor dediğiniz bu muydu? Sakın evlenmeyin bu şekilde çok mutsuz olursunuz. Bu adam için aileni karşıya almaya değmez. Karşı tarafın ailesinin ne mal olduğu belli zaten. Bu adamdan sana koca olmaz.

Yaşlar geçiyor dediğiniz bu muydu? Sakın evlenmeyin bu şekilde çok mutsuz olursunuz. Bu adam için aileni karşıya almaya değmez. Karşı tarafın ailesinin ne mal olduğu belli zaten. Bu adamdan sana koca olmaz.

Evet bende bu sekilde evlenmek istemiyorum ama karsi taraf mantikli düsünmüyor..bi erkek olarak ailesine karsina alip ben bu kizi seviyorum demesi lazim..annesi babasi sanki karsi mi gelecek hem evlenmeskni istiyorlar ozm kabul ederler eger görürlerse seviyor ve kizi birakmiyor diye..

Mantığınız doğru. Akıl çerçevesinde atın bu saatten sonra adımlarınızı. Telafisi mümkün olmayacak kararlar verme aşamasındasınız.

Normal bir şekilde de evlenseniz gizlidende evlenseniz o aile sana çok çektirir soylıyım. Sevgilinin ailesine karşı seni arkaya alamayacağı gayet ortada. Hattâ evlendikten sonra iyice ana kuzusu olur bu tipler benden söylemesi.

Bende bunu anlamiyorum neden ailesini karsina almiyor insan seviyorsa ve o kisiyle bi gelecek kuruyorsa herseyi yapabilmesi lazim..ama o aileyi karisdirmayalim diyor..

Bence sen birak bunu. Bak burda cok var ailemi dinlemedim pismanim konulari. Daha gecen gun vardi bi tane.. anne baba rizasi olmayinca gercekten iyi olmuyor. Ve bu adam bildigin ödlek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…