Selam Kizlar,
benim bi sorunum var ,bir illiskim vardi Evlilige Dogru giden ama Aileler yüzünden bitmisdi.
ve 3 4 ay sevgilimle ne konusduk ne görüsdük ve bana bir kac Haffa öncen msj atti.Beni unuttamadigini hala cok sevdigini ve sonumuz ne olcak diye sordu, sonra biz tekrar görüsmeye basladik aramizda baya bi mesafe oldugu icin birkere bulusduk ve her ikimizde anladik ki birbirimizi hala seviyormusuz. ve sonra bana dediki su 3 4 ay icersinde yengesi bi kizla tanismasini istemis dayilari falan zorlamis ve oda bir kac gün yazisir sonra anlasamadik diye ayriliriz diye Kabul etmis.. yani bana öyle anlatti dayisi cok sert biriymis hayir diyememis.ve tanimis belki senide unuturum mantigla ama sonra kizla konusdukca hep aklina gelmisim ve yapamadim dedi ama ailesi de o kizla evlencen diye tutturmus kizin ailesine Kadar gitmisler bu firsati kacirma yoksa hic evlenemesin diye ve aile arasinda büyük kavga cikmis.ve sevgilim bana dedigi su..ben seni seviyorum ama ben aileleri artik karisdirmak istemiyorum gel gizliden nikah kiyip evimizi kuralim sonra kim ne dicekse desin dedi..ama ben düsünüyorumda ben annemi rezil edemem üzemem evet seviyorum ama ailesine karsina alip beni hala sevdigini ve unutamadigini söylese madem cok istiyorlar evlenmesine ozm bizi Kabul ederler öyle degilmi? ya sonucda ben bi anneyi üzüp yuva kuramam annemi milletin agzina düsüremem.. ya kizlar siz söyleyin aileyle evlenmek daha güzel degilmi? peki ben onu bu durumdan nasil vazgecirtebilirim ki?
ikimizin de yasi geldi ikimizinde isi var okulum bitti elim para tutuyor.. aileleri nasil ikna ederiz? sevgilim korkuyor ailesi yine üztüne gelecek diye..kafasi agricak diye o zamanlar cok üstüne gelmislerdi ve olayi düsüne düsüne hasta oldu depressona Kadar gitti.. sizin fikirleriniz ne? eger seviyorsa ugrasir öyle degilmi?gizliden evlenmez