Konum umarım bdv için uygun bir konudur çünkü benim için artık dert olmaya başladı. Bebeğim bir ay beş günlük , hepatit b aşısını olması gerekiyor ,1.ayın sonunda yapılan . Ama son birkaç gündür aile sağlığı merkezine gitmemize rağmen herhangi bir doktor veya ilgilenecek hemşire bulamadığımız için beş gündür aşısı gecikmiş durumda . Az önce yine gittik fakat yine kimseyi bulamadık . Ya sigara içiyorlar diyorlar ya da doktor şu an yok diyorlar elimiz boş şekilde eve dönüyoruz . Bu aşıyı vurdurmak için daha ne kadar sürem var geç vurması durumunda herhangi bir sakıncası var mı veya ben bu sorumsuzluğu nereye şikayet edebilirim. İhmal yüzünden bebeğime bir şry olmasını istemiyorum artık sabrım tükendi, yetmez gibi bir de doktoru sorunca ters bir şekilde muhattap oluyorlar sanki onları darlamısız gibi ama oysaki bir gün onceden arayıp saat alıp o saatte gidiyoruz. Gayet sakin bir şekilde soruyoruz kimseyi bulamayınca hadi yine eve . Bu arada aile hekimimiz olan doktor buraya sürgün gönderilmiş, sebebi ise daha önce bir hastanın ölümün sebep olması, tandıığımız birisi, gelişniş bi ilçed yaşıyoruz. Sinirlerim çok gerildi. Söz konusu bir bebek sonuçta ..