- 11 Aralık 2017
- 1.009
- 542
- 73
- 30
hadi bakalım insallahhbu ay deneyenler haberdar edelim burdan birbirimizi
yokcanım bişey kullanmıyorum ben şuanbuarada folik asit kullanıyomusun canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalım insallahhbu ay deneyenler haberdar edelim burdan birbirimizi
yokcanım bişey kullanmıyorum ben şuanbuarada folik asit kullanıyomusun canım?
ben doktora gittim ilk çalışmalara başladığımızda, doktor bana hemen folik asit verdi, gebelikten en az 2-3 ay önce başlanması gerekiyormus, gebeliğin ilerleyişi ve bebeğin sağlıklı bedensel/ zihinsel gelişimi içinmiş sanıyorumyokcanım bişey kullanmıyorum ben şuan
ben doktora gittim ilk çalışmalara başladığımızda, doktor bana hemen folik asit verdi, gebelikten en az 2-3 ay önce başlanması gerekiyormus, gebeliğin ilerleyişi ve bebeğin sağlıklı bedensel/ zihinsel gelişimi içinmiş sanıyorum[/bilmem ben hiç düşünmedim kullanmayı. annem 3 tane çocuk doğurmuş hiç öyle bişey yapmamış allaha çok şükür bi eksik yok hiç birimizde
bi yandan diyorum aslında daha erken çocuk için bi yandanda o isteğime engel olamıyorum. nereye kadar böyle sürücek bilmiyorum bakalım :))canım doğru söylüyosun, doktor kullan diyince kullanıyosun eskiden folik mi varmış bunlar hep yeni adetler
nasip canım:) takma fazla zaten biz taksak da takmasak da olması gereken zamanda olucak o yüzden fazla düşünüp kurmamak lazımbi yandan diyorum aslında daha erken çocuk için bi yandanda o isteğime engel olamıyorum. nereye kadar böyle sürücek bilmiyorum bakalım :))
orası öyle tabiki ama biraz aceleciyim ben sanınrımnasip canım:) takma fazla zaten biz taksak da takmasak da olması gereken zamanda olucak o yüzden fazla düşünüp kurmamak lazım
yapı meselesi ben de 1989 yılında nasıl 9 ay beklemişim diyorum meselaorası öyle tabiki ama biraz aceleciyim ben sanınrım
yaş kaçtı sizin ikinci çocukmu istiyorsunuzyapı meselesi ben de 1989 yılında nasıl 9 ay beklemişim diyorum mesela
yaş kaçtı sizin ikinci çocukmu istiyorsunuz
hahahahah bi an dedim noluyor89 doğumluyum canım :))ilk olucak bizim daha.annemin karnında olmamdan ve sabırsızlığımdan bahsediodm
ahahaha ilahi canımm güldürdün benii Allah da seni güldürsünhahahahah bi an dedim noluyor
amiiin amiiiinn :)) bide ben sigara kullanan birisiyim. o yüzden varsa bile hemen öğrenmek istiyorum. çocuğuma bile bile zarar vermek istememahahaha ilahi canımm güldürdün benii Allah da seni güldürsün
ilk 10-15 gün yani öğrenmeden önce röntgendir sigaradır alkoldür zararı olmuyormuş diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama yine de bilgilendireym dedim:)amiiin amiiiinn :)) bide ben sigara kullanan birisiyim. o yüzden varsa bile hemen öğrenmek istiyorum. çocuğuma bile bile zarar vermek istemem
ya mantıklı düşünürsek o hücre senin kanından besleniyor. senin vucudundaki kanındaki zararlı veya yararlı ne varsa o hücreyede geçiyor. ve ilk yerleşme zamanı en önemli zamanlardır bence. çocuk oluşum aşaması yani. bu süreçte dikkat etmek gerek. o gebeliğin sağlıklı yada riskli olmasını belirleyen bi süreç diye düşünüyorumilk 10-15 gün yani öğrenmeden önce röntgendir sigaradır alkoldür zararı olmuyormuş diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama yine de bilgilendireym dedim:)
canım büyük bi ihtimal stresten olmuyormuş. herkes söylüyor bunu. benim herkesten duyduğum şey şu; aylarca uğraştım stres yaptım olmadı hiç bir sorun yoktu halbuki. en sonunda vazgeçtiim hiç düşünmedim o ay hamile kaldım diyor herkes. tabii bunun yanı sıra rabbimin verdiği süre gelmemiş demekki sıkma canını sen...Ben de 7 aydır bekliyorum testlerim falan da notmal ama niye olmuyor bilmiyorum çok can sıkıcı
bana da mantıklı gelen o, dikkat etmek lazım.her doktor ayrı şey söylüyor.en güzeli çocuk çalışmalarına başladığın an azaltmak hatta yapabiliyosan kesmekya mantıklı düşünürsek o hücre senin kanından besleniyor. senin vucudundaki kanındaki zararlı veya yararlı ne varsa o hücreyede geçiyor. ve ilk yerleşme zamanı en önemli zamanlardır bence. çocuk oluşum aşaması yani. bu süreçte dikkat etmek gerek. o gebeliğin sağlıklı yada riskli olmasını belirleyen bi süreç diye düşünüyorum
aynen canım benim bu kadar çok istiyorsak bişeylerden fedakarlık yapmayı bilmeliyiz...bana da mantıklı gelen o, dikkat etmek lazım.her doktor ayrı şey söylüyor.en güzeli çocuk çalışmalarına başladığın an azaltmak hatta yapabiliyosan kesmek
Ama elimde değil ki canım deli gibi düşünüyorumcanım büyük bi ihtimal stresten olmuyormuş. herkes söylüyor bunu. benim herkesten duyduğum şey şu; aylarca uğraştım stres yaptım olmadı hiç bir sorun yoktu halbuki. en sonunda vazgeçtiim hiç düşünmedim o ay hamile kaldım diyor herkes. tabii bunun yanı sıra rabbimin verdiği süre gelmemiş demekki sıkma canını sen...