• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bİ TÜRLÜ POZİTİFİ GÖREMEYENLER BURADA MI ?

yokcanım bişey kullanmıyorum ben şuan
ben doktora gittim ilk çalışmalara başladığımızda, doktor bana hemen folik asit verdi, gebelikten en az 2-3 ay önce başlanması gerekiyormus, gebeliğin ilerleyişi ve bebeğin sağlıklı bedensel/ zihinsel gelişimi içinmiş sanıyorum

ben doktora gittim ilk çalışmalara başladığımızda, doktor bana hemen folik asit verdi, gebelikten en az 2-3 ay önce başlanması gerekiyormus, gebeliğin ilerleyişi ve bebeğin sağlıklı bedensel/ zihinsel gelişimi içinmiş sanıyorum[/bilmem ben hiç düşünmedim kullanmayı. annem 3 tane çocuk doğurmuş hiç öyle bişey yapmamış allaha çok şükür bi eksik yok hiç birimizde

canım doğru söylüyosun, doktor kullan diyince kullanıyosun eskiden folik mi varmış bunlar hep yeni adetler:KK54:

canım doğru söylüyosun, doktor kullan diyince kullanıyosun eskiden folik mi varmış bunlar hep yeni adetler:KK54:
bi yandan diyorum aslında daha erken çocuk için bi yandanda o isteğime engel olamıyorum. nereye kadar böyle sürücek bilmiyorum bakalım :))

bi yandan diyorum aslında daha erken çocuk için bi yandanda o isteğime engel olamıyorum. nereye kadar böyle sürücek bilmiyorum bakalım :))
nasip canım:) takma fazla zaten biz taksak da takmasak da olması gereken zamanda olucak o yüzden fazla düşünüp kurmamak lazım

amiiin amiiiinn :)) bide ben sigara kullanan birisiyim. o yüzden varsa bile hemen öğrenmek istiyorum. çocuğuma bile bile zarar vermek istemem
ilk 10-15 gün yani öğrenmeden önce röntgendir sigaradır alkoldür zararı olmuyormuş diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama yine de bilgilendireym dedim:)

ilk 10-15 gün yani öğrenmeden önce röntgendir sigaradır alkoldür zararı olmuyormuş diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama yine de bilgilendireym dedim:)
ya mantıklı düşünürsek o hücre senin kanından besleniyor. senin vucudundaki kanındaki zararlı veya yararlı ne varsa o hücreyede geçiyor. ve ilk yerleşme zamanı en önemli zamanlardır bence. çocuk oluşum aşaması yani. bu süreçte dikkat etmek gerek. o gebeliğin sağlıklı yada riskli olmasını belirleyen bi süreç diye düşünüyorum

Ben de 7 aydır bekliyorum testlerim falan da notmal ama niye olmuyor bilmiyorum çok can sıkıcı

Ben de 7 aydır bekliyorum testlerim falan da notmal ama niye olmuyor bilmiyorum çok can sıkıcı
canım büyük bi ihtimal stresten olmuyormuş. herkes söylüyor bunu. benim herkesten duyduğum şey şu; aylarca uğraştım stres yaptım olmadı hiç bir sorun yoktu halbuki. en sonunda vazgeçtiim hiç düşünmedim o ay hamile kaldım diyor herkes. tabii bunun yanı sıra rabbimin verdiği süre gelmemiş demekki sıkma canını sen...

ya mantıklı düşünürsek o hücre senin kanından besleniyor. senin vucudundaki kanındaki zararlı veya yararlı ne varsa o hücreyede geçiyor. ve ilk yerleşme zamanı en önemli zamanlardır bence. çocuk oluşum aşaması yani. bu süreçte dikkat etmek gerek. o gebeliğin sağlıklı yada riskli olmasını belirleyen bi süreç diye düşünüyorum
bana da mantıklı gelen o, dikkat etmek lazım.her doktor ayrı şey söylüyor.en güzeli çocuk çalışmalarına başladığın an azaltmak hatta yapabiliyosan kesmek

canım büyük bi ihtimal stresten olmuyormuş. herkes söylüyor bunu. benim herkesten duyduğum şey şu; aylarca uğraştım stres yaptım olmadı hiç bir sorun yoktu halbuki. en sonunda vazgeçtiim hiç düşünmedim o ay hamile kaldım diyor herkes. tabii bunun yanı sıra rabbimin verdiği süre gelmemiş demekki sıkma canını sen...
Ama elimde değil ki canım deli gibi düşünüyorum

Back