Cok sagol cnm benim dusunmen yeter insallah hepimiz anne oluruz allahin izniylekeşke sana yardımcı olabilsem ama benim henüz tecrubem yok. bende bekliyorum. bi hamile olsam bütün detaylarımı yazıcam buraya bilgi olsun diye...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bİ TÜRLÜ POZİTİFİ GÖREMEYENLER BURADA MI ?
- Konu Sahibi MrvvYiiaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Aralık 2017
- 1.009
- 542
- 73
- 30
İnşallah canım benim inşallah en kısa zamanda ...Cok sagol cnm benim dusunmen yeter insallah hepimiz anne oluruz allahin izniyle
- 6 Şubat 2018
- 300
- 254
- 23
- 28
Bende ayni durumdayim ya 3 aydır negatifi görüyorum daha yeni evliyim sabırsızlık bende de aşırı derecede var hemen olsun diye bekliyorum adetime son bi hafta kaldi bakalim bu sefer ne olacakBen naçizane pozitif bekleyip 3 aydır negatifi görenlerdenim.
Bu konuyu sırf benim gibi eli yüreğinde beklemede olanlar için açıyorum.
Ben biraz sabırsız biriyim,daha yeni evliyim.
Ama hemen olsun istiyorum.
Bu ay, hiçte beklemiyorum olmaz zaten yine olmicak deyip kendimi avutuyorum.
Düşünmüyormuş gibi odaklanıp paatt diye çıkmasını bekliyorum sanırım
Gelinde şu konuyu bi masaya yatıralım dertleşelim ?
- 11 Aralık 2017
- 1.009
- 542
- 73
- 30
ay canım yaaa sende benim gibi yenisin :)) birlikte alırız güzel haberleri inşallahBende ayni durumdayim ya 3 aydır negatifi görüyorum daha yeni evliyim sabırsızlık bende de aşırı derecede var hemen olsun diye bekliyorum adetime son bi hafta kaldi bakalim bu sefer ne olacak
- 6 Şubat 2018
- 300
- 254
- 23
- 28
Insallah canim ne kadar kaldı bata benim 6 güünay canım yaaa sende benim gibi yenisin :)) birlikte alırız güzel haberleri inşallah
- 6 Şubat 2018
- 300
- 254
- 23
- 28
Ah canım ya bende tecrubesizim bu konuda daha 3 aylik evliyim keske elimizden bisey gelse ama gelmiyor ne yazik ki. Kesinlikle allahtan umit kesme ama eşinin sperm testini yaptırması lazım belkide bir sorun vardir 2 senedir neden yaptirmadı zaman kaybetmissiniz bosuna. Kontrolunuzu detaylica yaptirin ihmal etmeyin insallah cozum bulursunuz allah gonlune gore versin canimmMrb ben 2 senedir evliyim korunmasiz iliskim oluyo ama cocuk sahibi olamiyorum doktora gitttim bir sorun yok esim icin sperm testi istedi ama esim biraz korkuyor her ay test yapmak ve negatif ciktigini hormek beni cok uzuyor yumurtalama gunlerimde birlikte oluyorum aderimde duzenli ne yapmaliyim bana destek olurmusnuz teşekkür ederim
- 11 Aralık 2017
- 1.009
- 542
- 73
- 30
canım ben senden baya öndeyim. ocak bitti şubat batını bekliyorum. gerçi martın 2-3 gibi ama şubatın batı oluyor. daha ovulasyon bile gelmedi benim.Insallah canim ne kadar kaldı bata benim 6 güün
- 6 Şubat 2018
- 300
- 254
- 23
- 28
canım ben senden baya öndeyim. ocak bitti şubat batını bekliyorum. gerçi martın 2-3 gibi ama şubatın batı oluyor. daha ovulasyon bile gelmedi benim.
Hıı anladım canım sen yine denemelerdesin ozaman :)
- 11 Aralık 2017
- 1.009
- 542
- 73
- 30
aynen canım çalışmalar tam gaz devamHıı anladım canım sen yine denemelerdesin ozaman :)
- 6 Şubat 2018
- 300
- 254
- 23
- 28
Insallaah bu ay tutturursun yavrum bende 6 gun dayanamiycam heralde bugun kan testi mi yaptirsamaynen canım çalışmalar tam gaz devam
Ben naçizane pozitif bekleyip 3 aydır negatifi görenlerdenim.
Bu konuyu sırf benim gibi eli yüreğinde beklemede olanlar için açıyorum.
Ben biraz sabırsız biriyim,daha yeni evliyim.
Ama hemen olsun istiyorum.
Bu ay, hiçte beklemiyorum olmaz zaten yine olmicak deyip kendimi avutuyorum.
Düşünmüyormuş gibi odaklanıp paatt diye çıkmasını bekliyorum sanırım
Gelinde şu konuyu bi masaya yatıralım dertleşelim ?
Canım selamlar,
al benden de o kadar:)
resmen duygularıma tercüman olmuşsun biz de 3 bucuk aydır deniyoruz.
her adet günüm yaklaştığında içimden bişiler gidiyor resmen.
Bu ay düşünmiycem artık diyorum baska seylere odaklanaym diorm ama nafile,
biz neden bu kadar sabırsızız onu da bilmiyorum
Allah aratmadan tez zamanda hayırlı nur topu gibi evlatlar nasip etsn hepimizee
- 11 Aralık 2017
- 1.009
- 542
- 73
- 30
bak daha adetime 19 gün var ovulasyon bile gelmedi dün test yaptım kendi kendime şüphelenip :)) kız valla bilmiyorum içimdeki o isteğe karşı koyamıyorum aslında erken farkındayım ama o istek beni yiyip bitiriyor resmeenCanım selamlar,
al benden de o kadar:)
resmen duygularıma tercüman olmuşsun biz de 3 bucuk aydır deniyoruz.
her adet günüm yaklaştığında içimden bişiler gidiyor resmen.
Bu ay düşünmiycem artık diyorum baska seylere odaklanaym diorm ama nafile,
biz neden bu kadar sabırsızız onu da bilmiyorum
Allah aratmadan tez zamanda hayırlı nur topu gibi evlatlar nasip etsn hepimizee
- 11 Aralık 2017
- 1.009
- 542
- 73
- 30
olana kadar böyle devam edicek gibi görünüyor :)) o gün geldiğinde bi konu başlığı açıcam bu seruveni başından sonuna kadar yazıcam benim gibilere ilham olsun diye :))ben de öyleyim napsak yogaya falan mı başlasak
benim de adetim yeni bitti bir kere denedik daha hemen içimde bi şüphe bi heves bişeyler utanmasam senin hesap şimdiden test alıp yapıcam o derece
bakalım nolcak belki ikimiz de görürüz çift çizgiyi
- 11 Aralık 2017
- 1.009
- 542
- 73
- 30
hahahah kesinlikle işe yarıyor bende aynısını yapıyorum. yoksa geçmez ki zamanben artık olumsuz düşünmeye calısıyorum nasılsa bu ayda negatif falan diye biraz işe yarıyor rahatlatıyor bi nebze
hahahah kesinlikle işe yarıyor bende aynısını yapıyorum. yoksa geçmez ki zaman
bir de bir bakıyormuşuz Marta hamile girmişiz
- 11 Aralık 2017
- 1.009
- 542
- 73
- 30
valla bu ay 22 şubat doğum günüm benim. bana hediye gibi gelsin isterim açıkçası :)bir de bir bakıyormuşuz Marta hamile girmişiz
hadi bakalım insallahhbu ay deneyenler haberdar edelim burdan birbirimizivalla bu ay 22 şubat doğum günüm benim. bana hediye gibi gelsin isterim açıkçası :)
buarada folik asit kullanıyomusun canım?valla bu ay 22 şubat doğum günüm benim. bana hediye gibi gelsin isterim açıkçası :)