• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bİ TÜRLÜ POZİTİFİ GÖREMEYENLER BURADA MI ?

Ben naçizane pozitif bekleyip 3 aydır negatifi görenlerdenim.
Bu konuyu sırf benim gibi eli yüreğinde beklemede olanlar için açıyorum.
Ben biraz sabırsız biriyim,daha yeni evliyim.
Ama hemen olsun istiyorum.
Bu ay, hiçte beklemiyorum olmaz zaten yine olmicak deyip kendimi avutuyorum.
Düşünmüyormuş gibi odaklanıp paatt diye çıkmasını bekliyorum sanırım :KK48:
Gelinde şu konuyu bi masaya yatıralım dertleşelim ? :halay:
Bende ayni durumdayim ya 3 aydır negatifi görüyorum daha yeni evliyim sabırsızlık bende de aşırı derecede var hemen olsun diye bekliyorum adetime son bi hafta kaldi bakalim bu sefer ne olacak :D

Bende ayni durumdayim ya 3 aydır negatifi görüyorum daha yeni evliyim sabırsızlık bende de aşırı derecede var hemen olsun diye bekliyorum adetime son bi hafta kaldi bakalim bu sefer ne olacak :KK70:
ay canım yaaa sende benim gibi yenisin :)) birlikte alırız güzel haberleri inşallah

Mrb ben 2 senedir evliyim korunmasiz iliskim oluyo ama cocuk sahibi olamiyorum doktora gitttim bir sorun yok esim icin sperm testi istedi ama esim biraz korkuyor her ay test yapmak ve negatif ciktigini hormek beni cok uzuyor yumurtalama gunlerimde birlikte oluyorum aderimde duzenli ne yapmaliyim bana destek olurmusnuz teşekkür ederim
Ah canım ya bende tecrubesizim bu konuda daha 3 aylik evliyim keske elimizden bisey gelse ama gelmiyor ne yazik ki. Kesinlikle allahtan umit kesme ama eşinin sperm testini yaptırması lazım belkide bir sorun vardir 2 senedir neden yaptirmadı zaman kaybetmissiniz bosuna. Kontrolunuzu detaylica yaptirin ihmal etmeyin insallah cozum bulursunuz allah gonlune gore versin canimm

Ben naçizane pozitif bekleyip 3 aydır negatifi görenlerdenim.
Bu konuyu sırf benim gibi eli yüreğinde beklemede olanlar için açıyorum.
Ben biraz sabırsız biriyim,daha yeni evliyim.
Ama hemen olsun istiyorum.
Bu ay, hiçte beklemiyorum olmaz zaten yine olmicak deyip kendimi avutuyorum.
Düşünmüyormuş gibi odaklanıp paatt diye çıkmasını bekliyorum sanırım :KK48:
Gelinde şu konuyu bi masaya yatıralım dertleşelim ? :halay:

Canım selamlar,
al benden de o kadar:)
resmen duygularıma tercüman olmuşsun biz de 3 bucuk aydır deniyoruz.
her adet günüm yaklaştığında içimden bişiler gidiyor resmen.
Bu ay düşünmiycem artık diyorum baska seylere odaklanaym diorm ama nafile,
biz neden bu kadar sabırsızız onu da bilmiyorum:KK45:
Allah aratmadan tez zamanda hayırlı nur topu gibi evlatlar nasip etsn hepimizee:dua:

Canım selamlar,
al benden de o kadar:)
resmen duygularıma tercüman olmuşsun biz de 3 bucuk aydır deniyoruz.
her adet günüm yaklaştığında içimden bişiler gidiyor resmen.
Bu ay düşünmiycem artık diyorum baska seylere odaklanaym diorm ama nafile,
biz neden bu kadar sabırsızız onu da bilmiyorum:KK45:
Allah aratmadan tez zamanda hayırlı nur topu gibi evlatlar nasip etsn hepimizee:dua:
bak daha adetime 19 gün var ovulasyon bile gelmedi dün test yaptım kendi kendime şüphelenip :)) kız valla bilmiyorum içimdeki o isteğe karşı koyamıyorum aslında erken farkındayım ama o istek beni yiyip bitiriyor resmeen :KK68:

ben de öyleyim napsak yogaya falan mı başlasak:KK45:
benim de adetim yeni bitti bir kere denedik daha hemen içimde bi şüphe bi heves bişeyler utanmasam senin hesap şimdiden test alıp yapıcam o derece:-)
bakalım nolcak belki ikimiz de görürüz çift çizgiyi :cool:

ben de öyleyim napsak yogaya falan mı başlasak:KK45:
benim de adetim yeni bitti bir kere denedik daha hemen içimde bi şüphe bi heves bişeyler utanmasam senin hesap şimdiden test alıp yapıcam o derece:-)
bakalım nolcak belki ikimiz de görürüz çift çizgiyi :cool:
olana kadar böyle devam edicek gibi görünüyor :)) o gün geldiğinde bi konu başlığı açıcam bu seruveni başından sonuna kadar yazıcam benim gibilere ilham olsun diye :))

ben artık olumsuz düşünmeye calısıyorum nasılsa bu ayda negatif falan diye biraz işe yarıyor rahatlatıyor bi nebze:KK48:

Back