Bİ TÜRLÜ POZİTİFİ GÖREMEYENLER BURADA MI ?

Bende ayni durumdayim ya 3 aydır negatifi görüyorum daha yeni evliyim sabırsızlık bende de aşırı derecede var hemen olsun diye bekliyorum adetime son bi hafta kaldi bakalim bu sefer ne olacak

Bende ayni durumdayim ya 3 aydır negatifi görüyorum daha yeni evliyim sabırsızlık bende de aşırı derecede var hemen olsun diye bekliyorum adetime son bi hafta kaldi bakalim bu sefer ne olacak
ay canım yaaa sende benim gibi yenisin :)) birlikte alırız güzel haberleri inşallah

Ah canım ya bende tecrubesizim bu konuda daha 3 aylik evliyim keske elimizden bisey gelse ama gelmiyor ne yazik ki. Kesinlikle allahtan umit kesme ama eşinin sperm testini yaptırması lazım belkide bir sorun vardir 2 senedir neden yaptirmadı zaman kaybetmissiniz bosuna. Kontrolunuzu detaylica yaptirin ihmal etmeyin insallah cozum bulursunuz allah gonlune gore versin canimm

Canım selamlar,
al benden de o kadar:)
resmen duygularıma tercüman olmuşsun biz de 3 bucuk aydır deniyoruz.
her adet günüm yaklaştığında içimden bişiler gidiyor resmen.
Bu ay düşünmiycem artık diyorum baska seylere odaklanaym diorm ama nafile,
biz neden bu kadar sabırsızız onu da bilmiyorum
Allah aratmadan tez zamanda hayırlı nur topu gibi evlatlar nasip etsn hepimizee

bak daha adetime 19 gün var ovulasyon bile gelmedi dün test yaptım kendi kendime şüphelenip :)) kız valla bilmiyorum içimdeki o isteğe karşı koyamıyorum aslında erken farkındayım ama o istek beni yiyip bitiriyor resmeen

ben de öyleyim napsak yogaya falan mı başlasak
benim de adetim yeni bitti bir kere denedik daha hemen içimde bi şüphe bi heves bişeyler utanmasam senin hesap şimdiden test alıp yapıcam o derece
bakalım nolcak belki ikimiz de görürüz çift çizgiyi

olana kadar böyle devam edicek gibi görünüyor :)) o gün geldiğinde bi konu başlığı açıcam bu seruveni başından sonuna kadar yazıcam benim gibilere ilham olsun diye :))

ben artık olumsuz düşünmeye calısıyorum nasılsa bu ayda negatif falan diye biraz işe yarıyor rahatlatıyor bi nebze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…