• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bİ TÜRLÜ POZİTİFİ GÖREMEYENLER BURADA MI ?

MrvvYiiaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
1.009
542
73
30
Ben naçizane pozitif bekleyip 3 aydır negatifi görenlerdenim.
Bu konuyu sırf benim gibi eli yüreğinde beklemede olanlar için açıyorum.
Ben biraz sabırsız biriyim,daha yeni evliyim.
Ama hemen olsun istiyorum.
Bu ay, hiçte beklemiyorum olmaz zaten yine olmicak deyip kendimi avutuyorum.
Düşünmüyormuş gibi odaklanıp paatt diye çıkmasını bekliyorum sanırım :KK48:
Gelinde şu konuyu bi masaya yatıralım dertleşelim ? :halay:

Bende 2 aydır negatifim bu 3. Ayim rabbim inşallah kimseye aratmasin :KK43:
Benim geçen aya göre bugun yada yarın adet olmam gerek. Bakalım herhangi.bi belirti yok
Tabi dün akşam hiç doymayışımı göz önünde bulundurmazsak. İnsan yemekten 10 dakika sonra acıkırmı ben acıktım işte. En son eşime saat 11 gibi çiğ köfte aldırdım öyle rahatladım düşün :KK48:

Benim geçen aya göre bugun yada yarın adet olmam gerek. Bakalım herhangi.bi belirti yok
Tabi dün akşam hiç doymayışımı göz önünde bulundurmazsak. İnsan yemekten 10 dakika sonra acıkırmı ben acıktım işte. En son eşime saat 11 gibi çiğ köfte aldırdım öyle rahatladım düşün :KK48:
Nasıl sabrediyorsun ben olsam çoktan yapmıştım test :D

Nasıl sabrediyorsun ben olsam çoktan yapmıştım test :KK70:
Ben çalışıyorum canım yaa. Test almaya fırsatım olmuyor çevremde de eczane yok. Eşime söyleyipte umutlandırmak Ta istemiyorum . Geçen ay kan testine gittik oberaber negatif çıktı hoş bi durum değil yani. O yüzden artık akıllandım 1 haftadan fazla gecikme ve önemli belirti olmadıkça test yok :KK70:

Ben çalışıyorum canım yaa. Test almaya fırsatım olmuyor çevremde de eczane yok. Eşime söyleyipte umutlandırmak Ta istemiyorum . Geçen ay kan testine gittik oberaber negatif çıktı hoş bi durum değil yani. O yüzden artık akıllandım 1 haftadan fazla gecikme ve önemli belirti olmadıkça test yok :KK70:
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah bu ay mutlu haberler veririz eşlerimize:)

Ben d iki seneye geliyorum yok
Naapsam bilemiyorum çok basit bi yöntem ama ne
Çünkü sorun yok

Benimde 2,5 sene oldu. Bendede birşey yok. Aşılamaya başladım bu ay.

Mrb ben 2 senedir evliyim korunmasiz iliskim oluyo ama cocuk sahibi olamiyorum doktora gitttim bir sorun yok esim icin sperm testi istedi ama esim biraz korkuyor her ay test yapmak ve negatif ciktigini hormek beni cok uzuyor yumurtalama gunlerimde birlikte oluyorum aderimde duzenli ne yapmaliyim bana destek olurmusnuz teşekkür ederim

Mrb ben 2 senedir evliyim korunmasiz iliskim oluyo ama cocuk sahibi olamiyorum doktora gitttim bir sorun yok esim icin sperm testi istedi ama esim biraz korkuyor her ay test yapmak ve negatif ciktigini hormek beni cok uzuyor yumurtalama gunlerimde birlikte oluyorum adetimde duzenli ne yapmaliyim bana destek olurmusnuz teşekkür ederim
Banda yazarmsiniz. Cevap bekliyorum destek ve yardim

Mrb ben 2 senedir evliyim korunmasiz iliskim oluyo ama cocuk sahibi olamiyorum doktora gitttim bir sorun yok esim icin sperm testi istedi ama esim biraz korkuyor her ay test yapmak ve negatif ciktigini hormek beni cok uzuyor yumurtalama gunlerimde birlikte oluyorum aderimde duzenli ne yapmaliyim bana destek olurmusnuz teşekkür ederim

Sadece yumurtlama günlerinde değil adet bitiminden itibaren olabildiğince ilişki yaşamalısın. Prof. Bir Dr öyle önerdi yapabildikçe yapın dedi tarih hesaplama kafanı boşalt sadece takip etmen gereken 2 ilişki arası en fazla 2 gün ara vermen gün aşırı en uygunu canım. Bide böyle dene inşallah hamile kalırsın bana dua edersin

Canım bende yeni evliyim bu konuda çok fazla bi bilgim yok. Keşke yardımcı olabilsem

emin olun ki herseyi denedim yumurtalama gunlerimde girdim adetten once sonra sogan suyu havuc suyu akliniza gelebilecek cogu seyi denedim doktorum bana diyo ki hicbir sorun yok fakat neden kaynaklandigini hala bulamadim siz uzulmeyin basak hanim elimden geleni yapiyorum diyo sizce ne yapmaliyim

emin olun ki herseyi denedim yumurtalama gunlerimde girdim adetten once sonra sogan suyu havuc suyu akliniza gelebilecek cogu seyi denedim doktorum bana diyo ki hicbir sorun yok fakat neden kaynaklandigini hala bulamadim siz uzulmeyin basak hanim elimden geleni yapiyorum diyo sizce ne yapmaliyim
keşke sana yardımcı olabilsem ama benim henüz tecrubem yok. bende bekliyorum. bi hamile olsam bütün detaylarımı yazıcam buraya bilgi olsun diye...

Back
X