Evet biliyorum. Hatta sunu da goruyorum. Yillarca birakamayanlar doktor kanser oldunuz bayim dedigi anda sigarayi birakiyolar. Basima gelmwden birakmak istiyorum. Oglumu yalniz birakmak istemiyorumAllah korusun bir gün hasta olursan dünyaları sat yine de sağlığını geri alamazsın. Çok ağlarsın, yapma.
Cok yazik hemddeNe olur bırakın sigarayı kendinize yazık değil mi ?
Annem bıraktı bronşit olmuştu doktor bırakması gerektiğini söyledi ve bıraktı 20 yılı devirdi.Günde 3 paket içip bırakan tanıdıklarım var,ama önce beyinde bitecek beyinde bitmezse istersen ilaç kullan yada doktora git sigarayı bırakmak için hiçbir fayda etmez önce beyinde bitecek.Bir tek kisi bana 'sigarayi biraktim ve gercekten hic canim istemiyor artik. Hatta icerek gecirdigim senelerime uzuluyorum' desin nolurrrr. Nefret ettim yaa. Her gun birakip basliyorum saatler icinde. Amannn biraksam nolucak omur boyi canim isticekk deyip duruyorum cok mutsuz ediyor sogara icmek beni. Gercekten
Peki ne kadar oldu birakali? Acaba hala cani istiyor mu? Konustunuz mu hic bu konu hakkinda? Detaylari merak ediyorumAnnem bıraktı bronşit olmuştu doktor bırakması gerektiğini söyledi ve bıraktı 20 yılı devirdi.Günde 3 paket içip bırakan tanıdıklarım var,ama önce beyinde bitecek beyinde bitmezse istersen ilaç kullan yada doktora git sigarayı bırakmak için hiçbir fayda etmez önce beyinde bitecek.
Annem 20 yılı devirdi ama hala acısını çekiyor senede 2 kere bronşiti yeniler,canı istemiyor hiçbir şekilde,diğer bırakan tanıdıklarım arasında 10 yıl olan 15 yıl olup bırakanlar var artık sigara içilen ortamda bile duramıyorlar,doktora gidip ilaç alan tanıdığımda var mesela ona hiçbir faydası olmadı bırakamadı çünkü beyinde bitmemiş.Peki ne kadar oldu birakali? Acaba hala cani istiyor mu? Konustunuz mu hic bu konu hakkinda? Detaylari merak ediyorum
Onu seviyorumOğlunuz varmış. Onun en güzel günlerinde yanında olmak istemez misiniz?