- 20 Temmuz 2020
- 166
- 169
- 18
Ben eskiden majezik kullanıyordum sonra midemde çok ağrı yapınca birkaç yıldır parol kullanıyorum az da olsa kesiyor sancıyıNe ilaci agri kesicimi benimde cok sancili geciyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eskiden majezik kullanıyordum sonra midemde çok ağrı yapınca birkaç yıldır parol kullanıyorum az da olsa kesiyor sancıyıNe ilaci agri kesicimi benimde cok sancili geciyor![]()
2018 de küsuratla atanamadım inşalalh bu sene olur ,çok teşekkür ederimBir kereden bisey olmaz cnm kullan bence bende 2018 de hazirlanmistm cok sukur atandm sanada basarilar dilerm Rabbim yardimcin olsn
Kullandığınız ilaç hangisiydi acaba ?Kullanırım 2 ay düzensizlik de olsa sorun olmaz .Birde ilaca kaç gün önceden başlamam lazım?Kan sulandırıcı coraspirin. Kullanırsınız başınıza bir iş gelir kanınız durduramazlar riske girilmez.
Geçen sene bir kere kullandım regl geciktiriciyi düzensizlik yapmadı ancak bir sonraki ay daha fazla geldi. 2. Ayda düzeldi
Doktora gitmeye korkuyorum hastaneler korona dolu birde sınav öncesi korona olmak istemiyorumHiç birşey olmaz öteki ay düzene girer fakat doktor kontrolunde al geciktiriciyi git doktora anlat yardımcı olur. Ayrıca stresten gecikmeye ben inanmam benm adetlerim ne üzüntü dinler ne sevinç hep düzenlidir
Saglık ocagına gidip danışabilrsin en azından hangi ilacı alacağını söylerDoktora gitmeye korkuyorum hastaneler korona dolu birde sınav öncesi korona olmak istemiyorumSınava kadar evden çıkmayı düşünmüyorum.
Civan perçemi adet söktürür 1 hafta öncesinden içmeye başlayabilirsiniz tabi size faydalı olur mu bilmemMerhaba arkadaşlar 6 eylülde kpss var ve benim için çok önemli bir yıldır büyük emekler verip hazırlandım. Adetim sınav gününe denk geliyor ve ilk günüm öyle sancılı kötü geçiyor ki ,zaten stresliyim bugüne de denk gelirse sınava odaklanamam çözemem. Geciktirici ilaçlar olduğunu söylediler ama sonrasında düzensizlik yapıyormuş o yüzden kullanmak istemiyorumDoğal geciktirici veya başka fikileri olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.
P ile başlayan bir ilaçtı açık açık yazmam doğru mu bilmiyorum 3-4 gün önceden başladım günde 3 kere içiliyor. Hatta ben tatil bitiminde Cumartesi günde 2 kere içtim sonraki gün içmemiştim. Bırakmamın 4.günü de Regl oldum.Kullandığınız ilaç hangisiydi acaba ?Kullanırım 2 ay düzensizlik de olsa sorun olmaz .Birde ilaca kaç gün önceden başlamam lazım?
Bende idrar yolları enfeksiyonu olmuştu(antibiyotik değildir Ağrı kesici ilaç olur kendileri). Doktor vermişti mucize ilacı ayrıca migrenim için regl sancım için dişim için bile içtim tak diye ağrılarıma son verdi tavsiye ederim kullanınNe ilaci agri kesicimi benimde cok sancili geciyor![]()
Mutlaka kullanın o kadar ağrı kesici içtim bana mısın demedi :) aseket çok etkiliInşallah ☺Dediginiz ilacı araştırayım o zaman.
Adi neydi acabaBende idrar yolları enfeksiyonu olmuştu(antibiyotik değildir Ağrı kesici ilaç olur kendileri). Doktor vermişti mucize ilacı ayrıca migrenim için regl sancım için dişim için bile içtim tak diye ağrılarıma son verdi tavsiye ederim kullanın![]()