• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi sorunum var kızlar bakar mısınız ?

Stresten gecikirsin zaten hiç bişey kullanma. Ağrısız olsun ve de gecikmiyim diyosan 1-2 hafta önceden yeşil çay içmeye başla. Ben 2 majezikle zor dayanırım, diyet yaptığım ay regl olduğumu anlamamıştım. Yeşil çay öyle bir söktürmüş ki kalktığımda şoka girmiştim 🙈

Hiç birşey olmaz öteki ay düzene girer fakat doktor kontrolunde al geciktiriciyi git doktora anlat yardımcı olur. Ayrıca stresten gecikmeye ben inanmam benm adetlerim ne üzüntü dinler ne sevinç hep düzenlidir

Kan sulandırıcı coraspirin. Kullanırsınız başınıza bir iş gelir kanınız durduramazlar riske girilmez.
Geçen sene bir kere kullandım regl geciktiriciyi düzensizlik yapmadı ancak bir sonraki ay daha fazla geldi. 2. Ayda düzeldi
Kullandığınız ilaç hangisiydi acaba ?Kullanırım 2 ay düzensizlik de olsa sorun olmaz .Birde ilaca kaç gün önceden başlamam lazım?

Hiç birşey olmaz öteki ay düzene girer fakat doktor kontrolunde al geciktiriciyi git doktora anlat yardımcı olur. Ayrıca stresten gecikmeye ben inanmam benm adetlerim ne üzüntü dinler ne sevinç hep düzenlidir
Doktora gitmeye korkuyorum hastaneler korona dolu birde sınav öncesi korona olmak istemiyorum 😒Sınava kadar evden çıkmayı düşünmüyorum.

Merhaba arkadaşlar 6 eylülde kpss var ve benim için çok önemli bir yıldır büyük emekler verip hazırlandım. Adetim sınav gününe denk geliyor ve ilk günüm öyle sancılı kötü geçiyor ki ,zaten stresliyim bugüne de denk gelirse sınava odaklanamam çözemem. Geciktirici ilaçlar olduğunu söylediler ama sonrasında düzensizlik yapıyormuş o yüzden kullanmak istemiyorum 🙄Doğal geciktirici veya başka fikileri olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Civan perçemi adet söktürür 1 hafta öncesinden içmeye başlayabilirsiniz tabi size faydalı olur mu bilmem

Kullandığınız ilaç hangisiydi acaba ?Kullanırım 2 ay düzensizlik de olsa sorun olmaz .Birde ilaca kaç gün önceden başlamam lazım?
P ile başlayan bir ilaçtı açık açık yazmam doğru mu bilmiyorum 3-4 gün önceden başladım günde 3 kere içiliyor. Hatta ben tatil bitiminde Cumartesi günde 2 kere içtim sonraki gün içmemiştim. Bırakmamın 4.günü de Regl oldum.

buscopan ağrını kesmiyo mu? adet geciktirici herkeste farklı bi etki yapıyo, bende sadece şişkinlik yaptı

Ne ilaci agri kesicimi benimde cok sancili geciyor:KK43:
Bende idrar yolları enfeksiyonu olmuştu(antibiyotik değildir Ağrı kesici ilaç olur kendileri). Doktor vermişti mucize ilacı ayrıca migrenim için regl sancım için dişim için bile içtim tak diye ağrılarıma son verdi tavsiye ederim kullanın 🙏

Geciktirici kullan mutlaka stresli günlerde adet ağrısı daha fazla oluyor Ağrı kesicilere aldanma.. benim de ilk gün çok ağrılı olur oradan biliyorum Bir kereden bir şey olmaz en fazla 1 ay döngun bozulur. Sağlık ocağına gidebilirsin ilaç için
Başarılar şimdiden

O geciktirici haplar adeti geciktiriyor ama adet ağrısını geciktirmiyor. Yani en azından bende öyle olmuştu. Geciktirici hap aldığınız için haliyle sökülemiyorsunuz ve ö dönemde regl agrısı gibi ağrı çekiyosunuz. Doktora danışmadan kullanmayın derim.

Bende idrar yolları enfeksiyonu olmuştu(antibiyotik değildir Ağrı kesici ilaç olur kendileri). Doktor vermişti mucize ilacı ayrıca migrenim için regl sancım için dişim için bile içtim tak diye ağrılarıma son verdi tavsiye ederim kullanın 🙏
Adi neydi acaba

Back
X