• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi sorunum var kızlar bakar mısınız ?

Arya6237

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
166
169
18
Merhaba arkadaşlar 6 eylülde kpss var ve benim için çok önemli bir yıldır büyük emekler verip hazırlandım. Adetim sınav gününe denk geliyor ve ilk günüm öyle sancılı kötü geçiyor ki ,zaten stresliyim bugüne de denk gelirse sınava odaklanamam çözemem. Geciktirici ilaçlar olduğunu söylediler ama sonrasında düzensizlik yapıyormuş o yüzden kullanmak istemiyorum 🙄Doğal geciktirici veya başka fikileri olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Merhaba arkadaşlar 6 eylülde kpss var ve benim için çok önemli bir yıldır büyük emekler verip hazırlandım. Adetim sınav gününe denk geliyor ve ilk günüm öyle sancılı kötü geçiyor ki ,zaten stresliyim bugüne de denk gelirse sınava odaklanamam çözemem. Geciktirici ilaçlar olduğunu söylediler ama sonrasında düzensizlik yapıyormuş o yüzden kullanmak istemiyorum 🙄Doğal geciktirici veya başka fikileri olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Bir kereye mahsus problem olmaz canım.

Kpss de hayati derecede önemli.

Sana kullan yada kullanma diyemem ama ben olsam kullanırdım

Ağrı kesici alsanız olmaz mı? Ya da adet söktürücü. Bir kerelik kullanım sorun olmaz bence.

Aseket diye bi ilaç var ağrılı regl dönemlerinin kurtarıcısı 😌 onu içersen çiçek gibi olursun ağrı sızı olmaz o gün 🌹

O ilaçları doktor kontrolunde almak gerekli. Ben balayım var, evleniyorum diye kullanılmasına karşıyım ama sizinki ciddi bir sebep. Kadın doğumcuya gidip görüşün. Olmadı güzel bir ağrı kesici verir size uygun.

regl agrım ıcın doktorum ketesse vermıstı
zaten genelde diş ve regl agrıları ıcın ketesse verılırmıs eczacı da oyle soylemıstı
bır eczacıya sorabılırsınız

bırde regl 1 gun oncesı ve gununde 1 cay kasıgı toz tarcın yersenız şıp dıye etkı edıyor

Ben tatillerime filan denk geldiğinde ilaçla geciktiriyordum. Sonraki ay düzene giriyordu hemen. Bir düzensizlik yaşamadım hiç

Sizin görücü usulü tanıştığınız adam ne oldu merak ettim😁 devam mı

O ilaçları doktor kontrolunde almak gerekli. Ben balayım var, evleniyorum diye kullanılmasına karşıyım ama sizinki ciddi bir sebep. Kadın doğumcuya gidip görüşün. Olmadı güzel bir ağrı kesici verir size uygun.
Aseket diye bi ilaç var ağrılı regl dönemlerinin kurtarıcısı 😌 onu içersen çiçek gibi olursun ağrı sızı olmaz o gün 🌹
Inşallah ☺Dediginiz ilacı araştırayım o zaman.

İlaç çok sıkıntı olmaz belki de bunu da kafaya takarsan daha olumsuz olur

Bir de bazı bünyelerde şişkinlik yapar

Erken getirme imkanı olsa o daha iyi çözüm

İlaç çok sıkıntı olmaz belki de bunu da kafaya takarsan daha olumsuz olur

Bir de bazı bünyelerde şişkinlik yapar

Erken getirme imkanı olsa o daha iyi çözüm
Erken olsam daha iyi aslında dediğiniz gibi onun için coraspin ıyi gelir diye biliyorum onu mu denesem bilemedim ki🙄

Erken olsam daha iyi aslında dediğiniz gibi onun için coraspin ıyi gelir diye biliyorum onu mu denesem bilemedim ki🙄
Kan sulandırıcı coraspirin. Kullanırsınız başınıza bir iş gelir kanınız durduramazlar riske girilmez.
Geçen sene bir kere kullandım regl geciktiriciyi düzensizlik yapmadı ancak bir sonraki ay daha fazla geldi. 2. Ayda düzeldi

Back
X