tesekkurler cevap icin acaba boyle erken ogrenen varmı paylasırsa cok sevınırımbnmde yumurtlama 23- 29 arası idi aynı yazdıkların bndede var kasıkta batma uyuyamama yuzde sivilcelenme sanırım bu kdr erken belirti olmaz olmadıgı ıcınde idrarda cıkmaz ama kanda cıkabılır
we ayrıca supheli iliskiden 1hafta snra olan hassas gebelik testleri var yapablrsn
cok saol canım suan sende benım gıbısın herhalde eger yaparsam sonucu yazarım
Merhaba canım erken gebelık testı yaptım t cızgı beyaz bı sekılde belırgın kaldı rengı koyulasmadı sonra 5 dk ıcınde o da gozukmedı anlamadım muhtemelen yok hayırlısı olsun senınde guzel haberlerını beklerımewet cnm aynı durumdayız yumurtlama gunlerım gecelı 13 gun oldu yanı ozamanlar tuttuysa tutmustur bu kdr kısa suredede belırtı olmaz mecburen beklıcez regl zamanını hyrlsı olsunn. beklerım guzel haberlerını
Merhaba canım erken gebelık testı yaptım t cızgı beyaz bı sekılde belırgın kaldı rengı koyulasmadı sonra 5 dk ıcınde o da gozukmedı anlamadım muhtemelen yok hayırlısı olsun senınde guzel haberlerını beklerım
günaydııınnn kızllaaarrrr
gunaydınnn canımgünaydııınnn kızllaaarrrr
beyaz kaldıysa negatıf tır ama tam nedemek ıstedgını anlamısta olabılırım.yumurtlama donemlerımız aynıysa zatn senınde 13 gun fln olmustur cıkmaz zatn regl tarıhın nezaman
12 mayıs canım pek beklemıyorum suan hıc bı belırtı hıssetmıyorum kısmet
günaydıınn güzell anne adayları =))) inşallah bu belirtiler boş çıkmaz kızlar umut hep vardır olmalıdır =)içimizi ferah tutalım geç olsun güç olmasın rabbim çaresiz dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?