Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bi sorum olucaktı
- Konu Sahibi birsav
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım srnın bayagı belırtılerın varmıs en yuksek sensın aramızda belırtusı olan.bnm bı kez bulantım oldu onuda anlamadım ndn ole bsy oldu pek umutlu dglm ya neblm bnm agrılı regl donemım olmaz kasıklarım yumurtalıklarım agrıo kasılıo onada üşüttüm hrlde diorum bklm anneler gununDe ılk ve enguzel hediyemizi verir ins. rabbim
insallah canim insallahh biraz önce fark ettim gögüslerimde büyümüsbende cok merak ediyorum acikcasi.cuma günü test yapicam sonucu burda yazarim allaha emanet olun
merhaba arkadaşlar kan testi ile gebeliğinizin olp olmadığını regl dönemini beklemeden öğrenebilirsiniz.
cok cok erken gebelık degılse ögrenırsın canım ki regl öncesi öğrenen çok hamiş bayanlar warr.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/238991-pozitif-idrar-testi-ornekleri.html
kızlar buraya baktınızmı bilmiyorum ama ov.tarihinizden eminseniz 12.günde belli oluyormuş ben 11.günde denedim negatifti doğruydu yani
kızlar buraya baktınızmı bilmiyorum ama ov.tarihinizden eminseniz 12.günde belli oluyormuş ben 11.günde denedim negatifti doğruydu yani
kızlar son durumlar nedir
merhaba canım yarın kırmızıları beklıyorum suan hıc bı belırtı yok ne gebelık nede bat gunene daır beklemedeyızz sen nasılsın
hayırlısı olsun canım ben dua edıyorum hep hayırlı oldugu zaman ne zamansa ozman ver allahım dıye emınım her anne adayıda buna dılıyo hayırlısı bıdahakı diyelimsze yazdıktn sonra regl oldumm kndı kndıme ustune gormedır yerledme kanamasıdır die solenıp durdum ama regl bıldgn yanı :'(
hayırlısı olsun canım ben dua edıyorum hep hayırlı oldugu zaman ne zamansa ozman ver allahım dıye emınım her anne adayıda buna dılıyo hayırlısı bıdahakı diyelim
hyrlısı olsun canım ya Rabbım en dogru zamanı bılır. sizlerde son durum nedır hyrlı guzel hbrler verın inş. anneler gununde ben o guzel haberı weremedım sızler verınn
hyrlısı olsun canım ya Rabbım en dogru zamanı bılır. sizlerde son durum nedır hyrlı guzel hbrler verın inş. anneler gununde ben o guzel haberı weremedım sızler verınn
merhaba canım dun sat gunumde olmadı bugunde olmadı test yaptım negatıf cıktı yarımsaat tuuttum bıse yoktu degısırmı dıye sonra cope attım 2 saat sonra gozume carptı ıkıncı cızgı hafıf belırmıstı anlam veremdım pek hamıle oldugumuda dusunmuyorum offf
bendede hıc olmazdı gorunce sasırdım saol canımcnm 5dk dn snra ckn sonu gecerszdr ama solede bsy var saatler gecmesıne ragmn bnde hc beliren ıkıncı cızgı olmadı az daha bkle bklm
kan testi vermende fayda var
bır ıkı gun daha gecsın olmazsa verıcem canım hayal kırıklıgına ugramak ıstemıyorum
bır ıkı gun daha gecsın olmazsa verıcem canım hayal kırıklıgına ugramak ıstemıyorum
cnm senınde 12 mayıstı dimi ve daha gelmedi kırmızılar? Inş. Bebiş vardır yaa hadı hyrlısıı. Tayin yerimiz rize orada kadın dogumcu aramaya baslayayım bnde:)
merhaba canım dun sat gunumde olmadı bugunde olmadı test yaptım negatıf cıktı yarımsaat tuuttum bıse yoktu degısırmı dıye sonra cope attım 2 saat sonra gozume carptı ıkıncı cızgı hafıf belırmıstı anlam veremdım pek hamıle oldugumuda dusunmuyorum offf
canım merhaba ben bu 1-2 saat sonra çıkan ikinci çizgiler yüzünden çok hüsrana uğradım 10 dakikadan sonrasına inanma bence.hayırlısı olsun.
cnm senınde 12 mayıstı dimi ve daha gelmedi kırmızılar? Inş. Bebiş vardır yaa hadı hyrlısıı. Tayin yerimiz rize orada kadın dogumcu aramaya baslayayım bnde:)
ve beklenen oldu bugun sabah kırmızıları gordum hayla cok agrım var allah herseyin hayırlısını versin