bi sey soyleyin de icim rahat etsin biktim artik

benim havinim 15

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
611
766
18
Mrb ben yeni evli 1 yillik ve almanyaya geldim esimden dolayi ilk bir ay ii gecti sonrasi ilk tokati ses etmedim suc bendedir dedim ve sonrasi hic ummadigimiz anda hamile oldugumu ogrendim ve esim hic istemedi ama oldu bi kere bi turlu alisamadi hamileligime her yaptigim sey hata oldu onun gozunde ve sonrasi siddet defalarca yine ses etmedim cunku baba m istemedi biriyle evlendim ama ben seviyordum her sey cok guzeldi ama hep ayni kalmadi sadece bir ay tek annemlerle gorusturmuo gizli gizli ariyorum haberi olmadan ona baksam 3 hafta yada 2 hafta snra ariyacam maddi sikinti cekioruz arada ama olsun diorum huzurum olsun da ama bakiorum oda olmuo aglamaktan biktim kac kez intahat wtmek istedim olmadi kizim daha cok kucuk bana ihtiyaci var onu annesiz birakamam bosanmak istiorum ama abimlr sahip.cikmaz biliorum kala kaldim oylece bugun acilen evden ciktim ve anahtar evden kaldi benim apartmanda sadece alman var neyse eve geldim korktum kizada asi yaptilar atesi cikacak arada kocamda uzakta calisio hem desem gelecek kavga edecez neyse birinci kat oldugu ve alcak oldugundan iki pencerede ustten acik die tam acmaya calisiyorum olmadi kollarim bileklerim mahvoldu almancamda yokku yardim isteyeyim bi demire cikmistim ordan dustum kalcam uzunca bi yara ve mos mor oldu bileklerim desem sis neyse baktim int den kartla denedim kapi acildi tabi o zmn esim aradim dedim kapi kapali disardayiz die abime git dio eltimlede kavga ettik konusmuoruz kac kez gittim bi gun gelmedi gitmeyecem dedim esim e ben aksama sana gelecem dedi sonrasi actigimsa kapiyi aradim dedim bna dedim ben olsam evde olmam geldigimde olmadi die kizimida aldim bodrum kata indim kimse yok nereyw gideyim firtina var disarda baktim ara di eve ne lazim die dedim evden degilim nerdesin dedi bi yerdeim kovdunya evde degilim eve gec gelece m konusacaz dedim ve geldi abimlr 1 saat uzakta bna ama bir yildir hic sorduklari yok bni bi kardesim var soruo oda ne yapabilirki kacak burda seni abinlere gotureyimmi yok dedim sonrasi ustume geldi bendedir bak seni korkundan kendimi ne hale getirdim dedim ve koseye koydugumuz parayida aldi bogazimi sikti vurdu beni bekleme dedi cekti gitti sizce geldigi n de abime birak dieyi m mi cok caresizim ailem soruo yok aramiz ii diorum turkiyedeler akillari kalmasin die

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimsenin sana sahip cikmasina ihtiyacin yok,calisir bakarsin kizina,don hemen turkiyeye ama once durumu ailene ilet,mumkunse darp raporu al

keşke bende türkiyede değilde başka ülkede olsaydım. biliyorum ki Özellikle almanya ve birçok ülkede kadına ve çocuğa değer çok. Malesef ülkemizde yok. o bırakıp gidememeyi bende biliyorum. Türkiye Orası gibi olsaydı ben çoktaannn.... nyse Allah yardımcın olsun.

Seni kimsesiz bulmuş ve ilk tokatta yaygarayı kopartmadığın için devamı gelmiş ve artarak gelecek emin ol.şiddet uyguladığında o evden çıkar çıkmazgit polis merkezine sana tercüman da verirler et şikayetini görsün dünyanın kaç bucak olduğunu.

Tokattan sonrasını okumadım.Almanya da yaşıyorsunuz üstelik. Almanya'nin kurallarını bilmiyorum ama. Fransa'da olsaydi ve şikayetçi olsaydınız hapse bile girerdi. O rahatlığı vermişsiniz. Umarim kendinizi ve çocuğunuzu kurtarirsiniz. Ev bile veriyorlar. Bayagi yardımlar oluyor. Kendinize güvenin cesaretinizi toplayın çocuğunuz ve kendiniz için güzel bir başlangıç yapın. Çocuğunuza da size de yazık. Kendinize acimiyorsaniz çocuğunuza aciyin.

Burda kadina ve bebege cok onem verirler ev para gecim bakim her sey ama guvenemiorum kendime

Evet cok önem veriyorlar ama komsular kavga gürültüye polis cagirdiginda da dayak yiyen siddet gören kadin" yok siz yanlis duymussunuz, kocam vurmadi kapiya carptim sikayetci degilim" dedigi icin illallah ediyorlar. Yeter ki kocalarini polis alip götürmesin. Adami eve girmeyi birak yaklastirmazlar bile. Evin kadinin cocugun masrafini tikir tikir ödetirler siddet gösteren adama ama bizim hanimlar iki gün sonra kocam da kocam diye kosar sikayetlerini geri cekerler. Bu sümsük adamlar da kendilerini birsey saniyor böyle.

Internete giriyorsunuz, yazin arayin bulundugunuz yerdeki Türk kadin derneklerini. Sizin gibi dertleri olan kadinlar icin hukuk, sosyal sartlar imkanlar, dayak psikolojik siddet... Her konuda yardim ediyorlar. Tokat yiyorsunuz ben sucluydum diyorsunuz, siddet devam ediyor ya neyse olsun yeter ki huzurumuz bozulmasin diyorsunuz. Hangi huzur?? Daha bir kere bile duymadim yurtdisinda kocasindan siddet gören dayak yiyen kadinin mahkemeye gidip dava actigini.

Bu arada niye bulundugunuz ülkede yetismis bir kizla evlenmeyip, yol, iz dil bilmeyen, cevresi kimsesi olmayan sizin gibi kizlarla evlendiklerini de ögrenmis oldunuz. O kiz sacinin teline dokunulsa ortaligi birbirine katar. Dil sorunu yok, yol yordam biliyor, hangi kapiya gidilecek kime sikayet edilecek biliyor. Sizin kocaniz gibiler; döverim anne babama hizmetcilik yaptiririm nasilsa tek kelime dil bilmiyor, kimseye gidip de bir sey söyleyemez, bana köle eve hizmetci olur diye düsünüyorlar.

Gozlerim dolu dolu okudum bende yurtdisindayim belki sizin gibi dayak uemedim ama yalnizliktan ve kimsesizlikten dolayi cok zorluk cektim
Polise gidin size tercüman bulurlar siginma evine koyarlar ama bilmiyorum oyle yerler nasıl burada bir konu okumustum almanyada birisi arkadasina kocasindan siddet gordugu icin evden kacmasi icin yardim etmişti ama o kactiktan sonra kocasina geri dönmüştü.Sizde dil yol bilmediginiz icin evimde daha rahattim deyip geri donerseniz herşey daha kotu olur.

Annenizle konuşmayı deneyin.Belki babanizi ikna eder donmeniz için yesil ışık yakarlar.Hiçbir aile cocugunun dayakla yasamasina razi olmaz.

ya hani bu AB ülkelerinde yaşam standartları çok iyiydi. kadın hakları falan??

ben anlamıyorum neden bu kadar sindiriliyorsun. sen bir annesin artık. o yavru için güçlü durmalısın. biraz araştır çabala..
Almanyada yaşayıp Almanca bilmemek ne kadar saçma.. sen orda resmen hemn kimsesiz hem sağır dilsizsin. bişeyler yap lütfen..

bir de emin olmadığın adamdan hemen çocuk yapmak nedendir.. benimde çabuk oldu bebeğim ama ben kendime güveniyordum nolursa olsun çocuğuma bakabilecektim. eee sen sıfır özgüvenle bir çocuğu da rezil etmişsin.

şimdi 2. çocuğu yapma asla.. bu en önemli olanı. ondan sonra haklarının peşine düş. dil öğren çabala.
olmadı ailenin yanına dön. onlar senin bu halde olduğunu bilse daha çok üzülürler eminim..

Canım yaa ne kadar safsin sen yine de ailenin ara durumu anlat kızlarını sahipsiz bırakacak değiller yaa

Almanya gibi bir yerde yaşayıp hala bunları çekmenizi anlamıyorum
illa ailenize gitmeniz gerekmez devlete sığınsanız size ne kadar çok yardım ederler

tokat, aileyle görüştürmeme ve her şey çok güzeldi! gerisini okuyamadım.. bu şiddet burada kalmaz! bir an önce harekete geçin. destek alabileceğiniz kim varsa, resmi makam vs uzaklaşın eşinizden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…