- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
Annesin,mecbursun cesaretli olmaya,guvenemiyorum deme gibi bi luksun yok,yasalarda orda senden yana,bi silkelen kendine gel sonra evladinla hakettigin yasami kurBurda kadina ve bebege cok onem verirler ev para gecim bakim her sey ama guvenemiorum kendime
Burda kadina ve bebege cok onem verirler ev para gecim bakim her sey ama guvenemiorum kendime
Canım yaa ne kadar safsin sen yine de ailenin ara durumu anlat kızlarını sahipsiz bırakacak değiller yaaMrb ben yeni evli 1 yillik ve almanyaya geldim esimden dolayi ilk bir ay ii gecti sonrasi ilk tokati ses etmedim suc bendedir dedim ve sonrasi hic ummadigimiz anda hamile oldugumu ogrendim ve esim hic istemedi ama oldu bi kere bi turlu alisamadi hamileligime her yaptigim sey hata oldu onun gozunde ve sonrasi siddet defalarca yine ses etmedim cunku baba m istemedi biriyle evlendim ama ben seviyordum her sey cok guzeldi ama hep ayni kalmadi sadece bir ay tek annemlerle gorusturmuo gizli gizli ariyorum haberi olmadan ona baksam 3 hafta yada 2 hafta snra ariyacam maddi sikinti cekioruz arada ama olsun diorum huzurum olsun da ama bakiorum oda olmuo aglamaktan biktim kac kez intahat wtmek istedim olmadi kizim daha cok kucuk bana ihtiyaci var onu annesiz birakamam bosanmak istiorum ama abimlr sahip.cikmaz biliorum kala kaldim oylece bugun acilen evden ciktim ve anahtar evden kaldi benim apartmanda sadece alman var neyse eve geldim korktum kizada asi yaptilar atesi cikacak arada kocamda uzakta calisio hem desem gelecek kavga edecez neyse birinci kat oldugu ve alcak oldugundan iki pencerede ustten acik die tam acmaya calisiyorum olmadi kollarim bileklerim mahvoldu almancamda yokku yardim isteyeyim bi demire cikmistim ordan dustum kalcam uzunca bi yara ve mos mor oldu bileklerim desem sis neyse baktim int den kartla denedim kapi acildi tabi o zmn esim aradim dedim kapi kapali disardayiz die abime git dio eltimlede kavga ettik konusmuoruz kac kez gittim bi gun gelmedi gitmeyecem dedim esim e ben aksama sana gelecem dedi sonrasi actigimsa kapiyi aradim dedim bna dedim ben olsam evde olmam geldigimde olmadi die kizimida aldim bodrum kata indim kimse yok nereyw gideyim firtina var disarda baktim ara di eve ne lazim die dedim evden degilim nerdesin dedi bi yerdeim kovdunya evde degilim eve gec gelece m konusacaz dedim ve geldi abimlr 1 saat uzakta bna ama bir yildir hic sorduklari yok bni bi kardesim var soruo oda ne yapabilirki kacak burda seni abinlere gotureyimmi yok dedim sonrasi ustume geldi bendedir bak seni korkundan kendimi ne hale getirdim dedim ve koseye koydugumuz parayida aldi bogazimi sikti vurdu beni bekleme dedi cekti gitti sizce geldigi n de abime birak dieyi m mi cok caresizim ailem soruo yok aramiz ii diorum turkiyedeler akillari kalmasin die
Evet yurt dışında imkanlar daha iyiymişBurda kadina ve bebege cok onem verirler ev para gecim bakim her sey ama guvenemiorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?