- Konu Sahibi merve_emel
-
canım boya boyayı açmaz.o yüzden altı açmayı unut.merve_demi doğru yazmış ama dediği gibi yıpratırsın açıçıyla saçı...sen en iyisi saçın koyu kısmı ne renk olmuşsa boyayı o renk al ve tüm saçı onunla boya renk eşitlensin..foton olmadığı için alıcağın boya hakkında fikir veremiyorum,koyu olan bölge ne renk tam olarak?
alt kısmı karamel olduğuna göre karamel al ve sadece açık olan yerleri yani dipleri boya.sorun hallolur.bir daha boya yapmak istediğinde bana danışabilirsin.ama kuaföre gitmeden ve boyayı almadan önce sorarsan daha sağlıklı olur.kuaförler kaz gibi yolacak adam arıyorlar..kılzar hiç bilen yokmu?? yardım edin lütfen gerçekten zor durumdayım(
yazıları tam okumadım canım ama boyayabılırsın ama boyamaya uslardan basla dıplere degdırmeden koyu yerlerı boya 20 dk bekle heryerı boya kalan boyayla dıplerde dahıl. ama uclar cok fazla koyuysa ucları aldıgın boyadan daha acık renge boya dıplerı ıkı uc numara daha kpoyuyla boya ben oyle yaparak koyu kahve ucları olan sacımı hatta ara ara sıyah avrdı karamele cevırdım hıc ton farkı kalmadıkılzar hiç bilen yokmu?? yardım edin lütfen gerçekten zor durumdayım(
yazıları tam okumadım canım ama boyayabılırsın ama boyamaya uslardan basla dıplere degdırmeden koyu yerlerı boya 20 dk bekle heryerı boya kalan boyayla dıplerde dahıl. ama uclar cok fazla koyuysa ucları aldıgın boyadan daha acık renge boya dıplerı ıkı uc numara daha kpoyuyla boya ben oyle yaparak koyu kahve ucları olan sacımı hatta ara ara sıyah avrdı karamele cevırdım hıc ton farkı kalmadı
bak boyamadıysan son kez toparlayayım..saçlarının ucu yıpranmamışsa koyu yerleri palette açıcıyla aç.üstüne aldığın boyayı tüm saçına sür..ama ucların yıpranmışsa açıcı olayına girme..o zaman açık yerleri alt rengine boya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?