How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama bi şey sorucam arkadaşlar bi bakarmısınız?

merve_emel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
293
0
46
Ankara
kızlar saçlarım kahve kızıldı uçlar daha koyuydu.kuaföre gtiim.önce orielle açtı tüm saçı..sonra loreal floranse koyu sarı dore bakır (boyamı kendim getirmiştim ) boyadı..AMA uçlar daha koyu tepesi çok açık oldu sanırım kendı saçlarım oldugu için üstler çok açılmış..boyatalı 15 gün oldu..şimdi aynı renge tekrar boyayayım diyorum.ama renkleri eşitlemem için ne yapmam lazım?? ( tekrar kuaföre para vermek istemiyorum)

yani önce diplerimi boyayım bekletmem lazım en son uçlarımı boyayayım yada tam tersimi..yani boya saçta kaldıkça daha açık bi renk mi verir daha koyumu?
yarın saçımı boyayacam yardım ederseniz çok sevinirim..
Şimdiden teşekkürler..

canım bunun saçın uzamadan bi çaresi yok,çünkü dipler kendi rengindi uçlar boyaydı.yeni sürülen boya kendi saçını açtı,boyayı açamadı.kuaförün yanlış yapmış.boyalı kısımları önce oryalle açıp,oryali bayagı bir uçlarda bekletmesi,kendi saçına dokunmaması gerekti.böylece alt üst renk dengesi sağlardı,ama ugraşmamış işte.sonrada tüm saça boyayı sürmeliydi.boyasız saçını açmanın bi mantığı yok muş.ben bu yüzden hiç kuaförlere güvenmiyorum.evde deneye yanıla saç ile ilgili hemen herşeyi öğrendim.şimdi diplerin geldiği için boyamak istiyorsun sanırım,uçlara sürdüğün boya açmaz.sen en iyisi tüm saçı normal bir sekilde boya.boyalı kısımlarıda kestirdikçe saçın zamanla istediğin rengi alır

tamam da canim benim saclarimin cok az bi bolumu acik renk kaldi dipleri geri kalanin uzayip kesilip kurtulmam bi kac sene surer :) yaa bu acik renk boya mesela sac uclarimda cok bekletsem cok acilmazmi vede sac diplerimdeaz bekletsem daha koyu olmazmi yardim edin lutfen :) bu arada kuafor sac uclarimda cok beklettide orieli sonra diplere surdu ama genede yeterli olamamis

boyanın ıcıne bıraz kahve kızıl yada kumral bakır tonlarında bı boya katıp sadece dıplerıne surersen bı ıhtımal dzelteblırsın yada bırazcık sac acıcıyı cok yıpranmamıssa sacın altlara surup fazla uzun sure beklemeden yıkayabılırsın

canım boya boyayı açmaz.o yüzden altı açmayı unut.merve_demi doğru yazmış ama dediği gibi yıpratırsın açıçıyla saçı...sen en iyisi saçın koyu kısmı ne renk olmuşsa boyayı o renk al ve tüm saçı onunla boya renk eşitlensin..foton olmadığı için alıcağın boya hakkında fikir veremiyorum,koyu olan bölge ne renk tam olarak?

canım boya boyayı açmaz.o yüzden altı açmayı unut.merve_demi doğru yazmış ama dediği gibi yıpratırsın açıçıyla saçı...sen en iyisi saçın koyu kısmı ne renk olmuşsa boyayı o renk al ve tüm saçı onunla boya renk eşitlensin..foton olmadığı için alıcağın boya hakkında fikir veremiyorum,koyu olan bölge ne renk tam olarak?

canım alt kısmı karamel ust kısmı sarımsı karamel yanı 2 ton falan açık :(( yaa ne biliyim hani bunlar açık renk boyalar ya belki dedim açıcı özelliği vardır uçlarda daha fazla bekletirsem açılır diye düşündüm off çok canım sıkkın kızlar :(( napıyım ben şımdi bi akıl verin bunu düzletecek. :(((bilmiyorumkismile

kılzar hiç bilen yokmu?? yardım edin lütfen gerçekten zor durumdayım :((
alt kısmı karamel olduğuna göre karamel al ve sadece açık olan yerleri yani dipleri boya.sorun hallolur.bir daha boya yapmak istediğinde bana danışabilirsin.ama kuaföre gitmeden ve boyayı almadan önce sorarsan daha sağlıklı olur.kuaförler kaz gibi yolacak adam arıyorlar..

evet haklilsin ama ben 8 34 floransa koyu sari dore bakir aldim bile dun :(( lutfen duzelt sacimii :(( benim dedigimin hic haklilik yani yokmy hani dipleri az bekletme yontemimin :)

kılzar hiç bilen yokmu?? yardım edin lütfen gerçekten zor durumdayım :((
yazıları tam okumadım canım ama boyayabılırsın ama boyamaya uslardan basla dıplere degdırmeden koyu yerlerı boya 20 dk bekle heryerı boya kalan boyayla dıplerde dahıl. ama uclar cok fazla koyuysa ucları aldıgın boyadan daha acık renge boya dıplerı ıkı uc numara daha kpoyuyla boya ben oyle yaparak koyu kahve ucları olan sacımı hatta ara ara sıyah avrdı karamele cevırdım hıc ton farkı kalmadı

yazıları tam okumadım canım ama boyayabılırsın ama boyamaya uslardan basla dıplere degdırmeden koyu yerlerı boya 20 dk bekle heryerı boya kalan boyayla dıplerde dahıl. ama uclar cok fazla koyuysa ucları aldıgın boyadan daha acık renge boya dıplerı ıkı uc numara daha kpoyuyla boya ben oyle yaparak koyu kahve ucları olan sacımı hatta ara ara sıyah avrdı karamele cevırdım hıc ton farkı kalmadı

canıım tşk ederim öyşe yapayım uçları fazla bekleteyim...uçları fazla bekletince dahada koyulaşmaz dimi düşündüğümün tam tersine ?? boyayayım sonucu yazarım hatta foto bile koyarım.. :))

yok canım ya ramamzan ramazan hafta içi boyayaymadım iş çıkışı yarın izinliyim inşallah boyayacam fotograf koyacam mutlaka :)) umarım hepsi aynı renk olur :))

bak boyamadıysan son kez toparlayayım..saçlarının ucu yıpranmamışsa koyu yerleri palette açıcıyla aç.üstüne aldığın boyayı tüm saçına sür..ama ucların yıpranmışsa açıcı olayına girme..o zaman açık yerleri alt rengine boya

bak boyamadıysan son kez toparlayayım..saçlarının ucu yıpranmamışsa koyu yerleri palette açıcıyla aç.üstüne aldığın boyayı tüm saçına sür..ama ucların yıpranmışsa açıcı olayına girme..o zaman açık yerleri alt rengine boya

canım benım ben boyamı cok onceden almıstım malesef...önce uçları boyayıp 20 dk bekleyip en son dipleri boyamaya karar verdim..inşallah güzel olur. :)) pzr günü inşallah foto koyarım

kizlar sacimi boyadim ama ayni renge degil;kocam bu sacimi gorunce cildirdi...coook kotu olmussun dedi gittik hemen boyayi degistirdik simdiki sacim loreal 6 35 oldu..aksam kandirayim kocami resim koydurtacam..insallah begenirsiniz

Back