- 24 Temmuz 2023
- 581
- 1.803
-
- Konu Sahibi Evrimnecla
Aynı yerden saç çıkıyor değil mi ya? Çıkmaz diye çok korkuyorumBen küçükken babamda olmuştu o alanı iğneyle hafifçe kanatıp sarımsağı ikiye kesip sürmüşlerdi geçti
Sağ olun deneyeceğim umarım çok yanım yanmazBenimde eski eşimde olmuştu. Madeni 1 tl büyüklüğünde.
1- berberde jiletle orayı kanatıp, kan dolaşımı sağladı.
2-evde kendimiz iğne ile orayı kanatıp, sarımsak sürdük.
Çıktı tekrardan. Stresten oluyor.
Çıkıyor aynısı gibi sıkıntı etmeyinAynı yerden saç çıkıyor değil mi ya? Çıkmaz diye çok korkuyorum
Çok da büyük bir şey sayılmaz aslında nişan attım ama stresi oluyor tabiiÇıkıyor aynısı gibi sıkıntı etmeyinsaç önemli tabi bizim için ama kim bilir neleri dert edip içine attın vücudun tepki gösterdi… bunu çözmek daha zor
Geçmiş olsun benimde olmuştu,çok stresli olduğum günlerde bu başıma geldi Çözüm ise ben hiç birşey yapmadım ,tedavi geri teper diye korktum oraya hiç dokunmadım saçımı topladım sosyal hayatıma devam ettim,orayı yok saydım unuttum. 6 ay sonra tüylenme bir sene sonunda orda bayağı saç çıkmıştı.Siz yinede doktora gidin ama takıntılı olmayın,rahat olun stres yaptıkça daha fazla tetikleniyor.Günlerdir saçlarım çok dökülüyor
dün sabah da saçımı toplarken bir yerde açıklık gördüm küçük bi alanda kellik olmuş sonra annem baktı birkaç yerde daha var. Acile gittim, yarın da dermatologa gideceğim.
Saçkıranla nasıl mücadele edilir? Nasıl şampuanlar kullanayım? Ne yiyip ne içsem iyi gelir acaba?
Sebebi stresmiş ama daha fazla stres yaptım ya yüzüm gözüm sivilce oldu bir günde stresten.
Canım stresten olmuştur o.Bende ilk ayrıldığımda mide hapı kullandım.Kolonoskopiye falan girdim.Once stresini kontrol et.Cik dışarıya gez dolaş.Sonra bir arkadaşım vardı.Ortaokulda baya baya sackirani vardı.Sacina zeytinyağı sürüyordu.Günlerdir saçlarım çok dökülüyor
dün sabah da saçımı toplarken bir yerde açıklık gördüm küçük bi alanda kellik olmuş sonra annem baktı birkaç yerde daha var. Acile gittim, yarın da dermatologa gideceğim.
Saçkıranla nasıl mücadele edilir? Nasıl şampuanlar kullanayım? Ne yiyip ne içsem iyi gelir acaba?
Sebebi stresmiş ama daha fazla stres yaptım ya yüzüm gözüm sivilce oldu bir günde stresten.
İnşallah çıkar ya aynanın karşısında saçımı karıştırıp duruyorum 3 yerde var. Üçü de üst kısımlarda. Geç farkettim sıçramış heralde.Geçmiş olsun benimde olmuştu,çok stresli olduğum günlerde bu başıma geldi Çözüm ise ben hiç birşey yapmadım ,tedavi geri teper diye korktum oraya hiç dokunmadım saçımı topladım sosyal hayatıma devam ettim,orayı yok saydım unuttum. 6 ay sonra tüylenme bir sene sonunda orda bayağı saç çıkmıştı.Siz yinede doktora gidin ama takıntılı olmayın,rahat olun stres yaptıkça daha fazla tetikleniyor.
Ay evet ya. Valla çıktım deli gibi alışveriş yaptım bugün çok iyi geldi.Canım stresten olmuştur o.Bende ilk ayrıldığımda mide hapı kullandım.Kolonoskopiye falan girdim.Once stresini kontrol et.Cik dışarıya gez dolaş.Sonra bir arkadaşım vardı.Ortaokulda baya baya sackirani vardı.Sacina zeytinyağı sürüyordu.
Benimde tepemde, madeni paradan biraz daha büyüktü tüm saçımı tepede toplayıp orayı kamufle ediyordumİnşallah çıkar ya aynanın karşısında saçımı karıştırıp duruyorum 3 yerde var. Üçü de üst kısımlarda. Geç farkettim sıçramış heralde.
Teşekkür ederim
Umarım ben de sizin gibi atlatırımBenimde tepemde, madeni paradan biraz daha büyüktü tüm saçımı tepede toplayıp orayı kamufle ediyordum
Evet stres. Yarın hemen gideceğim düzelir umarımHiç bir şey kullanmadan hemen doktora gidin.
Bu hastalığı en önemli nedeni strestir.
İyileşene kadar stresli ortamlardan uzun durun
Evet stres. Yarın hemen gideceğim düzelir umarım
Tarak, havlu gibi sizin kullandığınız malzemeleri kimsenin kullanmasına izin vermeyin. Bulaşıcıdır bilginiz olsun. Ayrıca çok agresif bir deri hastalığıdır. Ne kadar erken giderseniz o kadar iyi olur sizin için.
Sağol canım.Ay evet ya. Valla çıktım deli gibi alışveriş yaptım bugün çok iyi geldi.
Sana da çok geçmiş olsun