bi SAÇKIRAN eksikti

Evrimnecla

me and my broken heart
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2023
581
1.803
Günlerdir saçlarım çok dökülüyor
dün sabah da saçımı toplarken bir yerde açıklık gördüm küçük bi alanda kellik olmuş sonra annem baktı birkaç yerde daha var. Acile gittim, yarın da dermatologa gideceğim.
Saçkıranla nasıl mücadele edilir? Nasıl şampuanlar kullanayım? Ne yiyip ne içsem iyi gelir acaba?
Sebebi stresmiş ama daha fazla stres yaptım ya yüzüm gözüm sivilce oldu bir günde stresten.

Benim arkadaşım nişanlısı ile ayrılmıştı o zaman madeni 1 tl kadar açılmıştı sarımsak bilmiyorum ama lokal kortizon ampuller yapılmıştı insülin enjektörü ile tekrar çıkmıştı geçmiş olsun belki içinde kafanda çözemediğin bastırdığın şeyler olabilir geçmiş oldun

Geçmiş olsun benimde olmuştu,çok stresli olduğum günlerde bu başıma geldi Çözüm ise ben hiç birşey yapmadım ,tedavi geri teper diye korktum oraya hiç dokunmadım saçımı topladım sosyal hayatıma devam ettim,orayı yok saydım unuttum. 6 ay sonra tüylenme bir sene sonunda orda bayağı saç çıkmıştı.Siz yinede doktora gidin ama takıntılı olmayın,rahat olun stres yaptıkça daha fazla tetikleniyor.

Canım stresten olmuştur o.Bende ilk ayrıldığımda mide hapı kullandım.Kolonoskopiye falan girdim.Once stresini kontrol et.Cik dışarıya gez dolaş.Sonra bir arkadaşım vardı.Ortaokulda baya baya sackirani vardı.Sacina zeytinyağı sürüyordu.

İnşallah çıkar ya aynanın karşısında saçımı karıştırıp duruyorum 3 yerde var. Üçü de üst kısımlarda. Geç farkettim sıçramış heralde.
Teşekkür ederim

Ay evet ya. Valla çıktım deli gibi alışveriş yaptım bugün çok iyi geldi.
Sana da çok geçmiş olsun

İnşallah çıkar ya aynanın karşısında saçımı karıştırıp duruyorum 3 yerde var. Üçü de üst kısımlarda. Geç farkettim sıçramış heralde.
Teşekkür ederim
Benimde tepemde, madeni paradan biraz daha büyüktü tüm saçımı tepede toplayıp orayı kamufle ediyordum

Hiç bir şey kullanmadan hemen doktora gidin.
Bu hastalığı en önemli nedeni strestir.
İyileşene kadar stresli ortamlardan uzun durun

Evet stres. Yarın hemen gideceğim düzelir umarım

Tarak, havlu gibi sizin kullandığınız malzemeleri kimsenin kullanmasına izin vermeyin. Bulaşıcıdır bilginiz olsun. Ayrıca çok agresif bir deri hastalığıdır. Ne kadar erken giderseniz o kadar iyi olur sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…