Saç Rengi ve Saç Boyama bi renk daha soruyorum sizlere sizce bu ne renk??(resimli)

neyapsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
596
238
123
saçlarım bi kaç ay önce bu renkti ve kuafor boyamıştı rengini sorduğumda ise söyletemedim bi türlü sizce hangi renge boyasam bunu elde edebilirim

teşekkürler buldum

Eklentiler

• $sss.jpg
    106,4 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
kahve köpüğünü dene bence.palettenin kutusuna bakınca acayip açık bir renkmiş gibi duruyo ama alakası yok.çok güzel bir kahve oluyor.

kahve köpüğünü dene bence.palettenin kutusuna bakınca acayip açık bir renkmiş gibi duruyo ama alakası yok.çok güzel bir kahve oluyor.

ama bi arkadas kahve köpüğünün sarıya yakın bi renk oldugunu soylemıstı .. kahve kopugu çok guzel duruyor yapmayı dusundgm renklerden..

ama bi arkadas kahve köpüğünün sarıya yakın bi renk oldugunu soylemıstı .. kahve kopugu çok guzel duruyor yapmayı dusundgm renklerden..

valla çikolata kahvenin üstüne boyadığımdan mıdır nedir baya güzel bir kahve oldu.burda da biri demişti kutuya aldanmayın okadar açık olmuyor diye.bence sarıya yakın bir renk çıkmaz o renkten.denemeye değer bence...heleki neredeyse bütün kahveler siyaha yakın sonuç veriyorken önce bunu denersin baktın hoşuna gitmedi koyu kahvelerden biriyle boyarsın ki bence güzel bir renk ben artık hep bu renkle boyıcam...

o boyayan arkadaş karamel tonlarından boyamış böyle kahvenin çok açık tonları olmuş ama sarıya bakıo gibiydi..ben bu aralar açmayı düşünoyrum oyuzdn acıcı fln almm lzm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…