Bi problem olabilirmi

laviniaas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2024
42
4
25
Merhaba arkadaşlar 4 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz ama bazısında rastgele bazısında yumurtlama günlerime bakarak henüz hamile kalmadım reglime 1 hafta var ama olacak gibi dizlerim ağrımaya başladı olmadı sanırım doktora gitmeme gerek varmı sizce reglim hiç gecikmez erken olurum hatta bi kere gecikti onda da hamile cıkmadım bi problemmi var acaba

Merhaba arkadaşlar 4 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz ama bazısında rastgele bazısında yumurtlama günlerime bakarak henüz hamile kalmadım reglime 1 hafta var ama olacak gibi dizlerim ağrımaya başladı olmadı sanırım doktora gitmeme gerek varmı sizce reglim hiç gecikmez erken olurum hatta bi kere gecikti onda da hamile cıkmadım bi problemmi var acaba
Canım adet olursan eğer, yaşında çok küçük değilse kontrole gidin bence adetin 2. Günü hormon tahlili verebilirsin 5. Günü de kadın doğuma gidip muayene olabilirsin. Eşinde ürolojiye görünebilir spermiyorgram testi isteyebilirler 4,5 gün cinsel perhiz öneriliyor eğer özele giderseniz gittiğiniz gün rahatlıkla test verebilmeniz için perhizi belirtmek istedim ama devlette zaten sperm için başka gün verip bilgi veriyorlar.. yeni olsanızda olmasanız da kontroller iyidir sorun olmasa bile 🙏🌸

Çok teşekkür ederim bakalım olacakmıyım 25 yaşındayım kafaya takmıyım diyorumdq bazıları tekte hamile kalıyor sorunmu var acaba dedim nisanda gitmiştim mantar ıcın kist olsa herhalde o zaman görünürdü değilmi baktı çünkü makineden

Adetime 1 hafta var diyorsun anlamadım reglin gecikti mi gecikmedi mi? Gecikme de olsa normal stres hava hersey etkiler 10 güne kadar gecikme normal.

Adetime 1 hafta var diyorsun anlamadım reglin gecikti mi gecikmedi mi? Gecikme de olsa normal stres hava hersey etkiler 10 güne kadar gecikme normal.
Yok daha regl günüm gelmedide reglden önce diz ağrısı sivilcem cıkar onlar başladı bu ayda değilim sanırım bazıları hemen hamile kalıyor 4 ay uzun bi süre değilmi problem olabilir mi diye dedim

Çok teşekkür ederim bakalım olacakmıyım 25 yaşındayım kafaya takmıyım diyorumdq bazıları tekte hamile kalıyor sorunmu var acaba dedim nisanda gitmiştim mantar ıcın kist olsa herhalde o zaman görünürdü değilmi baktı çünkü makineden
Bende hamile kalmadan önce kontrol amaçlı gitmiştim doktora bir sorun yok demişti diğer ay hamile kaldım sonra öğrendim ki kistim varmış. Doktorlara da belli olmuyor yani. Ama 4 aydır denemede olmaması normal stres yapma 1 yıla kadar olmaması normal, stres yaptıkça döllenme gecikir o yüzden rahat ol

Yok daha regl günüm gelmedide reglden önce diz ağrısı sivilcem cıkar onlar başladı bu ayda değilim sanırım bazıları hemen hamile kalıyor 4 ay uzun bi süre değilmi problem olabilir mi diye dedim
1 yıla kadar normal diyorlar fakat biz iyi ki 1 yıl beklemedik ki varikosel ameliyatımız gecikmedi ben zaten kadın doğuma görünmüştüm evlenmeden önce, baktık olmadı sonra yine kadın doğuma gittim doktor eşim içinde önerdi bi sperm testi versin sıkıntı yok sende dedi ara ara kist oluyor adet ile atılıyor bende birde stresten prolaktinim yükseliyordu Allahtan beklememişiz ve gitmişiz eşimin spermi azdı ve varikosel tespit edildi.. bu sizde de vardır anlamında anlatmadım içinizi ferah tutun ama eğer bir süre olmuyorsa kontrol edilsin kötü birşey değil sonuçta stres yapmayın birde :) Rabbim hepmize nasip eder inşallah ♡♡

X