• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bi Öksürüğü Geçmedi.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Asude05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
75
1
86
Amasya
Oğlum 22 Aylık.

Bayram öncesinde burun akıntısı+öksürük vs belirtilerden sonra Bronşit tanısı kondu ve Antibiyotik+Ventolin+Sekrol şuruplarını kullanmaya başladık. 1 hafta kullandıktan sonra belirtiler azalmasına rağmen geçmeyen öksürük sonrası tekrar dra götürdük. Ciğerlerini dinledikten sonra dr. buhar verilip verilmediğini sordu, verilmediğini öğrenince hastanede buhar verildi ve Asist (balgam söktürücü)+ Öksürük şurubu ile eve gittik.

Antibiyotiği ve Asistide 10 gün sonra kestik ki zaten o kadar kullanılıyor, diğer ilaçlarıda kullanmaya başladığımızdan beri 10 gün kullandık. Ancak hala bitmeyen sabaha karşı ve sabah kalktığında yine öksürük devam ediyor.
Gün içerisinde iştahı tam yerine gelmesede, neşesi ve durumu iyi ancak sabaha karşı ne oluyor anlamış değilim. P.tesi tekrar dra götüreceğim ancak buradanda bilgi alayım dedim.

gündüz pek bir şeyi yok ama gece ve özellikle sabaha karşı öksürük tutuyor bu öksürük onu uykudan uyandırıyor , hatta kusuyorsa bronşit tedavisi alması gerekiyor , tedavisi eksik kalmış bence iki çocuğumdada aynı problemler var , eğer imkanın varsa sana Ankarada çok iyi bir dr tavsiye edebilirim , ben Kayseride oturuyorum , bronşit için bu ay 2 kez ankaraya gittik. Netten araştırmak istersen canım prof dr İpek Türktaş.
geçmiş olsun dileklerimle

oğlum 22 aylık.

Bayram öncesinde burun akıntısı+öksürük vs belirtilerden sonra bronşit tanısı kondu ve antibiyotik+ventolin+sekrol şuruplarını kullanmaya başladık. 1 hafta kullandıktan sonra belirtiler azalmasına rağmen geçmeyen öksürük sonrası tekrar dra götürdük. Ciğerlerini dinledikten sonra dr. Buhar verilip verilmediğini sordu, verilmediğini öğrenince hastanede buhar verildi ve asist (balgam söktürücü)+ öksürük şurubu ile eve gittik.

Antibiyotiği ve asistide 10 gün sonra kestik ki zaten o kadar kullanılıyor, diğer ilaçlarıda kullanmaya başladığımızdan beri 10 gün kullandık. Ancak hala bitmeyen sabaha karşı ve sabah kalktığında yine öksürük devam ediyor.
Gün içerisinde iştahı tam yerine gelmesede, neşesi ve durumu iyi ancak sabaha karşı ne oluyor anlamış değilim. P.tesi tekrar dra götüreceğim ancak buradanda bilgi alayım dedim.

canım aynı durumu bende yaşadım soğukalgınlığının arkasından devam eden öksürük boğaz ve nefes borusunun tahrişinden meydana geliyormuş üzülmeyin dedi ilaca devam ettik tam 1 ay.. şuan da iyileştik...

Oğlum 22 Aylık.

Bayram öncesinde burun akıntısı+öksürük vs belirtilerden sonra Bronşit tanısı kondu ve Antibiyotik+Ventolin+Sekrol şuruplarını kullanmaya başladık. 1 hafta kullandıktan sonra belirtiler azalmasına rağmen geçmeyen öksürük sonrası tekrar dra götürdük. Ciğerlerini dinledikten sonra dr. buhar verilip verilmediğini sordu, verilmediğini öğrenince hastanede buhar verildi ve Asist (balgam söktürücü)+ Öksürük şurubu ile eve gittik.

Antibiyotiği ve Asistide 10 gün sonra kestik ki zaten o kadar kullanılıyor, diğer ilaçlarıda kullanmaya başladığımızdan beri 10 gün kullandık. Ancak hala bitmeyen sabaha karşı ve sabah kalktığında yine öksürük devam ediyor.

Canım çok geçmiş olsun, aynı durum devam ederse alerji testi yaptır. Bizde alerji çıktı. Umarım değildir.

Back