bi öğün mama yiyerek zayıflama

wuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
352
109
63
benim annem sağlıklı beslenme danışmanı ben çocukluğumdan bu yana zayıfım ama bu aralar biraz fazlam var üniversteye başladığımdan beri evden çıkmıyorum ve yemek yiyip yatıyorum ikinci öğretim olduğumdan. bunlarda haliyle kilo oldu.

annem de tabi önce spor sonra da gece gelince sütle karıştırıp içmem için shake adında herbalife nin bi ürününü verdi bana deniyorum eğer sonuç alırsam hebar veririm. annem bana bunu mama gibi düşün dediği için mama yazdm tadı mamaya benziyo :1:

benim annem sağlıklı beslenme danışmanı ben çocukluğumdan bu yana zayıfım ama bu aralar biraz fazlam var üniversteye başladığımdan beri evden çıkmıyorum ve yemek yiyip yatıyorum ikinci öğretim olduğumdan. bunlarda haliyle kilo oldu.

annem de tabi önce spor sonra da gece gelince sütle karıştırıp içmem için shake adında herbalife nin bi ürününü verdi bana deniyorum eğer sonuç alırsam hebar veririm. annem bana bunu mama gibi düşün dediği için mama yazdm tadı mamaya benziyo :1:

nerden alıcaz pekı bunu

nerden alıcaz pekı bunu

Annem sipariş veriyor hesabı var üyelik istiyorlarmış baya bi detaylı ben memnun kalırsam almak isteyenlere ya da bilgi sahibi olmak isteyenlere annemin numarasını verebilirim. annem seminerlerine falan da gitti yurtdışındaki. o daha iyi bilgilendirir sizi.

Kızlar şimdiden kendimi enerjik ve zinde hissediyorum. Kilo verme oldu mu tartilmadim ama şişkinlik kalmadı.

Kızlar bi hafta oldu korkyodum ama tartildim inanamadim beş kilo bi haftada eridi gitti ya yüzüm den pek belli olmuyodu kış oldgndan kat kat giyiniyodum bi tartildm gitmiş beş kilo :):):):):)

Zayıflama ürünleriyle ilgili konu açmak, bu ürünlerin reklamını, satışını yapmak yasaktır.

Uyarı!!

Back
X