- 25 Temmuz 2013
- 51
- 53
-
- Konu Sahibi akillikiz1789
Sen kayınvalde görmemişsin,Merhaba kk, uzun zamandir konulari okuyordum. ben de bugun bazi seyleri paylasmaya ihtiyac duydum. 33haftalik hamileyim kv ile ayni mahallede oturuyoruz ama hem yogun calistigimizdan hem de rahatsiz etmek istemediginden cok bunaltmaz beni. tek problemim su, eger birseye karar vermis ve oyle olmasini istemisse o konuda bunaltiyor beni de esimi de. sivri dilli degildir ama israr etmesi bile beni deli ediyor. mesela ben eger bi problem olmazsa normal dogum istiyorum. ama o nerden duyduysa tutturmus sezaryen diye. dun benim annemlere gitmisler. kv, kizkardesi ve annesi. annemle konusmuslar lafin bana gelecegini biliyor ya normal dogum soyle zararli boyle kotu falan diye anneme soylemisler. cok sinirlendim. keske dedim orda olsaydim da cevabini verseydim. benden sanirim cekiniyo biraz. bana normal dogumla ilgili kotu orneklerden bahsedemiyo. ama isin icine annemi de katmasi beni deli etti. sadece bu da degil cocugun adina karar verdik esimle. bilinen bi isim. kv hosnut olmadi belki de 10 kere sordu. bu mu olacak? bissuru o isimden var, yanina bisey koyun bari falan... Sanirim bende de biraz tahammulsuzluk var hemen sinirleniyorum ama haksiz miyim sizce
Merhaba kk, uzun zamandir konulari okuyordum. ben de bugun bazi seyleri paylasmaya ihtiyac duydum. 33haftalik hamileyim kv ile ayni mahallede oturuyoruz ama hem yogun calistigimizdan hem de rahatsiz etmek istemediginden cok bunaltmaz beni. tek problemim su, eger birseye karar vermis ve oyle olmasini istemisse o konuda bunaltiyor beni de esimi de. sivri dilli degildir ama israr etmesi bile beni deli ediyor. mesela ben eger bi problem olmazsa normal dogum istiyorum. ama o nerden duyduysa tutturmus sezaryen diye. dun benim annemlere gitmisler. kv, kizkardesi ve annesi. annemle konusmuslar lafin bana gelecegini biliyor ya normal dogum soyle zararli boyle kotu falan diye anneme soylemisler. cok sinirlendim. keske dedim orda olsaydim da cevabini verseydim. benden sanirim cekiniyo biraz. bana normal dogumla ilgili kotu orneklerden bahsedemiyo. ama isin icine annemi de katmasi beni deli etti. sadece bu da degil cocugun adina karar verdik esimle. bilinen bi isim. kv hosnut olmadi belki de 10 kere sordu. bu mu olacak? bissuru o isimden var, yanina bisey koyun bari falan... Sanirim bende de biraz tahammulsuzluk var hemen sinirleniyorum ama haksiz miyim sizce