bi kv konusu da benden...

akillikiz1789

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
51
53
Merhaba kk, uzun zamandir konulari okuyordum. ben de bugun bazi seyleri paylasmaya ihtiyac duydum. 33haftalik hamileyim kv ile ayni mahallede oturuyoruz ama hem yogun calistigimizdan hem de rahatsiz etmek istemediginden cok bunaltmaz beni. tek problemim su, eger birseye karar vermis ve oyle olmasini istemisse o konuda bunaltiyor beni de esimi de. sivri dilli degildir ama israr etmesi bile beni deli ediyor. mesela ben eger bi problem olmazsa normal dogum istiyorum. ama o nerden duyduysa tutturmus sezaryen diye. dun benim annemlere gitmisler. kv, kizkardesi ve annesi. annemle konusmuslar lafin bana gelecegini biliyor ya normal dogum soyle zararli boyle kotu falan diye anneme soylemisler. cok sinirlendim. keske dedim orda olsaydim da cevabini verseydim. benden sanirim cekiniyo biraz. bana normal dogumla ilgili kotu orneklerden bahsedemiyo. ama isin icine annemi de katmasi beni deli etti. sadece bu da degil cocugun adina karar verdik esimle. bilinen bi isim. kv hosnut olmadi belki de 10 kere sordu. bu mu olacak? bissuru o isimden var, yanina bisey koyun bari falan... Sanirim bende de biraz tahammulsuzluk var hemen sinirleniyorum ama haksiz miyim sizce

Yani evet sinir bozucu oldugu dogru ama onun dediklerini yapmak zorunda değlseniz eşiniz zorlamıyosa cok dert etmeyin. Hı doğru deyip geçin huzurunuzu bozmayın hiç derim ben. Büyükler en iyisini bilir mantığında dmekki. Hoşgörün sizde anne olacaksınız kalbini kırmadan bildiğinizi yapın. Bbeğiniz hayırlı sağlıklı gelsin inşallah.

Çok da haklı sayılmazsınız. Burdaki çoğu kayonvalideye göre sizinki melek bile sayılabilir. O desin siz dinleyin geçin ne yani zorla doğuma sokacak değil ya sizi

Hamilelik sendromu ile sinirli ve alıngan oluyrsn .kv ne hiç bişy deme bakalım ne olur ne olmz Doktrm ne derse onu yaparım .ayrıca sezaryenede öcü gözünde görme.bn isteyerek oldum çok da raht .neden se normli B'nde tavsiye etmm .her halükarda Sezaryene alınabilme ihtimali yüksek oluyr doğumun o kdr sancı sonrası sezaryndense planlı en iyisi bnm fikrim tabiki

Sinir olmakta çok Haklısın bende senin gibiyim işime karisilmasina deli olurum
Her şeye burnunu sokanların verecen ağzının payını oturacaklar

Yani ben hamileyken ne gerek var özele devlette yap ben devlette dogum yaptim(esimden bahsediyo 27 yıl oncesinden)diyen bi kv yaninda sennki gene iyi..
Cok abartılacak bisey yok bnce ortada sorsun ismi begenmesin onemli dgl siz he deyin bildiginizi yapın..

Sezeryan yokken insanlar nasil doguruyordu acaba?
Ne gereksiz bir davranış.
Siz alın karşınıza anne ben bir sorun olmadığı sürece normal doğum istiyorum bu konu hakkında lütfen daha fazla konuşup beni üzme deyin. Anlar heralde.

doğum konusuna gelince ben doktorumu dinlerim normal gerekiyorsa normal sezaryen gerekiyorsa sezaryen yapılır.bunun kararını biz veremeyiz son anda belli oluyor.hiçbirimiz doktor değiliz sonuçta de konuyu kapat.isim konusuna gelince biz bu şekilde uygun gördük ve fikrimiz değişmeyecek siz de bu isme alışın artık diyip şakayla karışık gülün.

ben biraz kv nize uzuldum acikcasi. sizden cekiniyor annenize soyluyr ikna edebilmek adina. isim konusu kendisine sorulmamis ki hakki var ,kendi fikrini laf arasinda kulaginiza caldiriyor. cirkeflik yapmadan kendince olan dogrularini size kabul ettirme cabasi sizi bunaltmasin. o da bi anne. kotu niyetli oldugunu dusunmuyorun

Doğum şekline doktorun karar vereceğini söyleyerek konuyu kapatabilirsiniz.
İsim konusunu çok fazla açmayın,kararlı olup bildiğinizi okuyun.
Bebeğinizi kucağınıza aldıktan sonra bunların hiç önemli olmadığını anlayacaksınız inşallah.

Benim kvdemde bana yaptıramayınca anneme şikayete başladı. Annemi tembihledim o ne derse gençler şimdi herşeyi daha iyi biliyolar araştırıyolar. Onlar başının öaresine bakar sen niye kendine dert ediypn boşuna demeye başladı her seferinde. Kv de. De anlamış olacak ki vazgeçti bundan.

her şeyi anlarım da senin bebeğin ve senin bedeninle ilgili bir karar hakkında nasıl böyle davranabiliyor. hayır yani annene gitmek nedir ne alaka... Normal doğumda da tabiki bazı terslikler olabilir ama Rabbim kadın vücudunu ona göre yaratmıştır. Normal doğum en sağlıklısıdır. ne saçma bir düşünce!!! kızmakta sonuna kadar haklısın ama hiç pas verme konusunu bile açma bence. bu onun karar verebileceği bir konu değil. herkes bi yerden sonra haddini bilsin.

Kesinlikle kalbini kirmiyorum ama icim icimi de yiyor yani. sadece mesafeli duruyorum en basindan beri. yapi olarak da cok samimi olamam herkesle. biraz da ozgur ruhluyum ailem de bana karismazdi. ama cok sukur bi yanlis davranisim olmadi. zaten nisanliyken yada yeni evliyken cok sasirirdim esime ve gorumceme. kayinvalidem alakasiz bi konuda israrci olunca yada fikrini soyleyince esim de gorumcem de "sen karisma anne" derlerdi. ben cok yadirgardim bunu insan annesine nasil boylr der diye ama simdi hak veriyorum onlara. hamile kalmadan once de bunaltmisti. kucagima bi cocuk alsam aman soyle yakisti, siz de yapin artik. Sunun da cocugu olmus falan diye bunaltirdi beni

Sen kayınvalde görmemişsin,
bana gönder valde hanımı ben razıyım bukadarcık kaynanalığa

Ayy kaynanalar yaaa :) benimki de bizeHaci Hediyetullah koymadik diye bozuk atmisti simdi hediyetullah diyor hahahaha

kv nasıl doğurmuş?normal doğurduysa imalı bir şekilde konuşun,"bebek benim beden benim,ben karar veririm" ile bitirin!!!

aynı benim kv çok ısrarcı ve çok konuşkan ama içinde asla kötülük fitne fesat yok, ne yapıyosa iyi niyetinden saflığından yapıyo. abartınca iyilik kötülük gibi görünüyo işte :) eşim bile ona tamam der yine bildiğimizi yaparız :)
bebişe kendi isminin koyulmasında ısrarcı değilse sorun etme boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…