• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi konu açmıştım ah tutar mı diye galiba tutuyor

kubranursarac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
83
-11
1
24
Beni çok ağlattı çok üzdü 5 kilo verdim onun yüzünden psikolojik tedaviye başladım Allaha çok dua ettim benim yaşadığımı yaşasın sana havale ediyorum diye 2 gün arayla mesaj attı

Allah’ını seversen beddua ediyosan lütfen bırak artık öldürüceksin bak en sonunda (bu da diğer mesaj snapten yazdığı için ekran görüntüsü alamıyorum)
1000125612.jpg

İnsan kaza için oh ahım tutuyor falan dememeli ya.
Çok kötü kalplilik bu.
Yaşadığınız şey de hepi topu aşk acısı, büyüyünce gülüp geçeceğiniz bir şey. Hatta ben niye kendimi böyle saçma sapan bir ilişkide tutmuşum ki diyeceğiniz şey için oh ölsün kafası normal değil.
Tedavinizi aksatmayın.

Beni çok ağlattı çok üzdü 5 kilo verdim onun yüzünden psikolojik tedaviye başladım Allaha çok dua ettim benim yaşadığımı yaşasın sana havale ediyorum diye 2 gün arayla mesaj attı

Allah’ını seversen beddua ediyosan lütfen bırak artık öldürüceksin bak en sonunda (bu da diğer mesaj snapten yazdığı için ekran görüntüsü alamıyorum)
Eki Görüntüle 3532099
Bunu normal bi arkadaşıma da yazarım ben basımdan bi iş geçse

İnsan kaza için oh ahım tutuyor falan dememeli ya.
Çok kötü kalplilik bu.
Yaşadığınız şey de hepi topu aşk acısı, büyüyünce gülüp geçeceğiniz bir şey. Hatta ben niye kendimi böyle saçma sapan bir ilişkide tutmuşum ki diyeceğiniz şey için oh ölsün kafası normal değil.
Tedavinizi aksatmayın.
Asla ölsün diye beddua falan etmedim korkarım öyle şeyden sadece Allaha havale ettim ağladığım geceler o kadar

Bence olayın iç yüzünü bilmeyerek bunları söylemek gereksiz çünkü yalan söyledi onun yüzünden neler yaşadım ve tek dediğim Allaha havale ediyorum bu kadar
Onun yüzünden değil, bile isteye sevişip sonra pişman olup ah vah ediyorsunuz. Kendinize ah etmeniz lazım şu durumda.

Eki Görüntüle 3532099
Ah ettiğini nerden biliyor?Yüzüne karşı söyledin mi?Ah tutabilir de ama başına gelen her sıkıntı birinin ahının tuttuğu anlamına gelmiyor.

Back