Bi kişinin yorumu bile cok önemli :(

Saqoist_shery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
53
0
36
Konya
Ben sevgilimle üniyi konya seydişehirde okumak istiyorduk. tercihleri ailemden habersiz degiştirp ilk sıraya seydişehir yazdm .s sonuclar acıklandıgında ise ailem olmaz istemiyoruz okuma falan dediler. şimdi izin wermezlerse de sevgilim orda ben burda herşey daha kötü olacak benden ayrı kalmak istemiyorlar. ama napym oldu bi kere. bende şöyle düşündüm; bir seneligne bari ikna edersem giderim. ilk senenin sonunda yatay gecis yapabilirmiyim konya selcuga ???? lütfen cevaplarınızı bekliyorum...

Çok çalışırsan ders notların çok iyi olursa yatay geçişle tabiki geçebilirsin.Ailene okumak istediğini,seneye tekrar sınava girdiğinde bu sene bir yere yerleştiğinden dolayı okul puanın yarı yarıya düşeceğini bu durumda kazanma olasılığının düşeceğini açıkla.Yanlış anlamadığsam iki okulda Konya'da.Sık sık gelebileceğini bu konuda şanslı olduğunu anlatmaya çalış.Hayat senin,ileride gitmedim 1 senem boşa geçti diye pişman olabilrsin.

cok sagolun tsk ederim

kazanmışsın tabiki git. ben 700 km öteye gitmiştim, sen yine konyada olacaksın... aileni ikna et bi şekilde..

uyanık davranmak istemişsin ama yememiş :90: üzülme canım aynı yerde olmasanızda sevginiz büyükse size bişey olmaz. kuzenimle sevgilisi 4 senedir ayrı yerlerde okuyolar zor tabi ama çocuğun okul bitti bile. aileni bu konuda çok fazla üzme sırf erkek arkadaşınla olmak için. iyi tarafından bak hem. aynı şehir belki aynı ev yapmak istemediğin şeylere zemin hazırlamış olucaksın

canım bnm ben burda anlamadım seni:S
sevgilinden uzak olcagın içinmi üzlüyosun yoksa üniye gidemediğin içinmi?
üniye kesinlikle ama kesinlike nasıl olur kimleri devreye koyarsın bilmem ama gitmelisin.. geleceğin o senin..
bnde sevgilimden farklı şehirde yaşıorum. çk şükür sevgimiz çok güçlü.mesafe aşkın sigortasymış derler:)
ve üniyi aynı yerde okuyunca nblm sürekli beraber olcaksınız:S ben böyle şeylere pek sıcak bakmıyorum:S
hani yaşınızda kçk:S nblm kötü niyetli değilim ama anlatamdım

Erkek arkadaşınla beraber okumak için değil kendi düşüncelerinize gelecek planlarınıza göre tercih yapmalısınız. Özel hayatla eğitim hayatınız için tercih nedeni olmamalıydı.
Tabii bu saatten sonra ailenizi ikna edip gidebiliyorsanız gidin. En azından iki seneniz heba olmaz.
Bölümünüz neydi bu arada?
Aileniz bir erkek arkadaşınız olduğunu biliyor mu?

Son düzenleme:
bencede eğitim hayatını ona göre şekillendirmemelisin yani belki kızıcaksın bana ama yarın seni bırakmayacağı ne malum hayat bu herşey olabilir yinede sen bilirsin tabi

Cok haklısınız.. ailem ikna oldu gidecez ins bu pazar ama pismanda oldum ailemden ayrılacgm için .s o yüzden iki sene deglde 1 senenin sonunda konyaya gecs yapmayı düşünüyorum. bilgisayar programcılıgı okuyoruz ikimzde. ailemden annem ve erkek kardesm biliyor babam bilmiyor henüz. :-/

Anladım Canım.. ama ailem ikna oldu gidiyoruz ins bu pazar. ama ew degil ikimizde yurtta kalcaz. hayrlısı buymus demekki..

2 si içinde üzülüyordum ama sorun kalmadı artık gidiyorum :) ya birbirimze cok alıstık biz yanyana iken bile özlüyoruz birbirimizi bu yüzden aynı yerde okumak istedk zaten. bakalm artık herseyn hayırlısı cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…