- Konu Sahibi Saqoist_shery
-
Çok çalışırsan ders notların çok iyi olursa yatay geçişle tabiki geçebilirsin.Ailene okumak istediğini,seneye tekrar sınava girdiğinde bu sene bir yere yerleştiğinden dolayı okul puanın yarı yarıya düşeceğini bu durumda kazanma olasılığının düşeceğini açıkla.Yanlış anlamadığsam iki okulda Konya'da.Sık sık gelebileceğini bu konuda şanslı olduğunu anlatmaya çalış.Hayat senin,ileride gitmedim 1 senem boşa geçti diye pişman olabilrsin.
bencede eğitim hayatını ona göre şekillendirmemelisin yani belki kızıcaksın bana ama yarın seni bırakmayacağı ne malum hayat bu herşey olabilir yinede sen bilirsin tabi
haklısınz kızmıyorum zten .d olan oldu zaten gidecez seydisehre bakalm neler olacak .p
Erkek arkadaşınla beraber okumak için değil kendi düşüncelerinize gelecek planlarınıza göre tercih yapmalısınız. Özel hayatla eğitim hayatınız için tercih nedeni olmamalıydı.
Tabii bu saatten sonra ailenizi ikna edip gidebiliyorsanız gidin. En azından iki seneniz heba olmaz.
Bölümünüz neydi bu arada?
Aileniz bir erkek arkadaşınız olduğunu biliyor mu?
uyanık davranmak istemişsin ama yememiş :90: üzülme canım aynı yerde olmasanızda sevginiz büyükse size bişey olmaz. kuzenimle sevgilisi 4 senedir ayrı yerlerde okuyolar zor tabi ama çocuğun okul bitti bile. aileni bu konuda çok fazla üzme sırf erkek arkadaşınla olmak için. iyi tarafından bak hem. aynı şehir belki aynı ev yapmak istemediğin şeylere zemin hazırlamış olucaksın
canım bnm ben burda anlamadım seni:S
sevgilinden uzak olcagın içinmi üzlüyosun yoksa üniye gidemediğin içinmi?
üniye kesinlikle ama kesinlike nasıl olur kimleri devreye koyarsın bilmem ama gitmelisin.. geleceğin o senin..
bnde sevgilimden farklı şehirde yaşıorum. çk şükür sevgimiz çok güçlü.mesafe aşkın sigortasymış derler:)
ve üniyi aynı yerde okuyunca nblm sürekli beraber olcaksınız:S ben böyle şeylere pek sıcak bakmıyorum:S
hani yaşınızda kçk:S nblm kötü niyetli değilim ama anlatamdım
Anladığım kadarıyla ilişkin ciddi ki yazmışsın. Aynı ben gibi... Gitmelisin bence.
inşallah hayırlı olur canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?