- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
- Konu Sahibi Youlost2224
-
Aaa benim babam o.ben de gelenekçiyim sanırım, annemle babam 40 yıllık evliler, annemin hiç babamdan önce uyanıp kahvaltı hazırladığını görmedim, biz öğrenciyken de babam hazırlar bizi okula bırakıp işyerine giderdi, ben de anacığımın izinden gidiyorum
bu arada annemle babam hayatımda gördüğüm en mutlu, huzurlu, sorunsuz çifttir, annem babamın daimi kraliçesi
yani evlilikte mutluluğun öyle sabah kalkıp kahvaltı hazırlamakla, hizmet etmekle, el pençe divan durmakla alakası yok, olsaydı benimki beni 11 yılda 11 kere boşardı. eğer kalkıp kahvaltı hazırlamak sizi mutlu ediyorsa yapın elbette ama bu sizin göreviniz değil, eli ayağı tutan koskoca adam karnını elbette doyurabilir.
Aaa benim babam o.ben de bir bizde mi erkek hazırlıyor kahvaltiyi diye düşünüyordum yorumları okurken.
Ya bir de madem calismiyorsun kalk hazırla demek ne kadar acimasizca yaa. Ben çalışmıyor olsam hiç bir kuvvet beni uyandiramaz o saate.yazık değil mi, ben acirim eşime kiyamam kalksın istemem sahsen. Ben uyumuyorum sen de uyuma gibi, bencillik bence.
Çalışmayınca uğurlanir, calismiyorsan mecbursun.
Hemen hemen herkes " calismiyorsan yap tabi " demiş.
Bunun çalışmak calismamakla ilgisi yok.
Kim önce çıkıyorsa bir diğerini uğurlar.
Bu görev gibi de olmamalı. Bazen kalkar insan, bazen kalkamaz yatakta gider eşini öper çıkacak kimse dışarıya.
Ne neyi gerektiriyorsa o olur.
arkadaslar kocamin beklentileri çok fazla ne yaparsam yapayım birşeyleri eksik görüyor..sabahları kahvaalti yapmadığı için genelde beni uyandırmaz baslarda kalksam bile yat uyu derdi..bi ara baktım laf eder oldu bi kaç defa kalktım .bugün telefon sesiyle uyku sersemiyle uyandım oda iş için hazırlanıyordu montumu giysemmi dedi bende yatakta oturur vaziyetteyim bence giyin dedim eşimde acele ediyorum geç kaldm farknda deglmsn insan kalkıp verir dedi sonra giyinip giderken kapıdan uğırlayacaktm gidip gitmediğimimi kontrol ediyorsun dedi ya sabah sabah tüm morelimi bozdu daha yeni evliyiz etrafinda pervane olmami istiyor galiba..burdan evliliği oturmuş kişilerden fikir almak istiyorum sizce bi kadın bş erkek için evi için ne yapabilir ???
Bende kahvalti hazirlarim hatta az once gece 1 bucuga kadar utu yapmis olmama ragmen kalktim cayini koydum yumurtasini kirdim yedi. Optum ve ise gonderdim.
Peki ben bunu neden yaptim. Cunku adam zaten erken kalkiyo kahvalti hazirlamak icin en az 15 dk daha erken kalkmasi gerekiyor. Ben sonrasinda yatabilecekken o ise gidip yorulmaya devam edicek. Bence sabah bi yarim saatlik fedakarlik yapilabilir. Gorev olarak gorme konusunda esim yarin kalkma ben birseyler atistiririm dediginde "hayir kocacigima guzel bi kahvalti hazirlayip onunla sohbet etmek hosuma gidiyor" diyorum boylece bu is gorevden cok hosuma gittigi icin yaptigim birsey oluveriyor.
Birde sunu eklicem konu sahibi esiniz gec kaldigi icin sizden yardim beklemis siz yardim etmeyincede sitem etmis. Bence de kalkip yardim etseniz daha hos olurdu.
Çalışmayınca uğurlanir, calismiyorsan mecbursun.
Hemen hemen herkes " calismiyorsan yap tabi " demiş.
Bunun çalışmak calismamakla ilgisi yok.
Kim önce çıkıyorsa bir diğerini uğurlar.
Ay ilahi iyide canım çalışmayan bayanların mantıken hep önce kocaları çıkar zaten evden.
Bu görev gibi de olmamalı. Bazen kalkar insan, bazen kalkamaz yatakta gider eşini öper çıkacak kimse dışarıya.
Ne neyi gerektiriyorsa o olur.
Ne kadar da çirkin bir yorum kınıyorum sizi.gerçekten şaşkınlıkla okudum bütün yazılanları ... sabah işin olmadığı halde kalkıp onu işe göndermek sevgi göstergesi mi oluyomuş onlar alışmışlar evde köle istiyorlar böyle saçmalık görmedim. üstelik bunu destekleyenlerin hepsinin kadın olması da ayrıcı şaşırtıcı. ben erkek olsam elimi vicdanıma koyar düşünürüm işe gitmediği halde niye kalksın eşim bir insanı zorla söylene söylene kaldırmak yok neymiş geç kalıyormuşta montunu vermiyomuşta geç kalıyosa ona göre hazırlansın olmadı eve bir de köpek alsın akşam gelince terliklerini falanda getirir önüne... yok arkadaş bizim genlerimizde var kölelik istesekte kurtulamıyoruz... adam eve eş değil yol arkadaş değil fino alıyor başka bişey değil yani
yapan kadınlarımız bunu zaten içten gelerek yapıyorlar.Bunun finolukla Kölelikle alakası yok ev hanımı olan bayanlarımız o zaman hiçbir işe el sürmesinler...Adam işten gelince yapsın vicdana sığarmı...pes yani.Adamın ütüsünü yapmayalım yemek hazırlamayalım kukuman kuşu oturup gibi o program senin bu program senin gezelim o zaman.Çalışan bayanlar için geçerli değil bu söylediklerim...Ayrıca herkes hakaret etmeden özgürce yorumunu yapamazmı.Ne kadar da çirkin bir yorum kınıyorum sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?