Bi kaç değişiklik :)

es_esxxxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
559
1
116
Samsun
meraba arkadaşlar daha önce bıkaç resim paylaşmıştım ...evimz kira ve tayinci sayılırız..salonumu bıraz renksız bulanlar olmuştu(çok ufak zaten) ki bende sevmıyordum hiç..öyle bikaç renk verip paylaşmak istedim...diğer odalardan da attım bıkaç tane belki fikir olur bebiş sahıbı olanlarada...resimler karışık olmuş kusura bakmayın... $IMG_8287.webp$IMG_8300.webp$IMG_8301.webp$IMG_8303.webp$IMG_8304.webp$IMG_8305.webp$IMG_8338.webp$IMG_8339.webp$IMG_8340.webp$IMG_8341.webp$IMG_8299.webp$IMG_8298.webp$IMG_8297.webp$IMG_8288.webp$IMG_8289.webp$IMG_8290.webp$IMG_8291.webp$IMG_8292.webp$IMG_8293.webp$IMG_8294.webp$IMG_8295.webp$IMG_8296.webp$IMG_8342.webp$IMG_8287.webp$IMG_8300.webp

Son düzenleme:
küçük dokunuşlar eve hayat veriyor değilmi ,değişklik yapmayı çok seven biri olarak takdir ettim
oturma odandaki berjerlere koyduğun güllü kırlentler ,salon masasının üzerindeki değişim ,runner ve objeler ,banyoda klozet yanındaki t.kağıdı rafın ,mutfak masandaki ekmekliğin ve ekmek torbası ,salondaki mor-bej kırlentler harika olmuş ,eminim küçük detaylar vardır farketmediğim ama bu değişimleri farkettim ,evini zaten çok beğeniyorum senin ,böyle renk katmışsın çok daha tatlı olmuş ,hasır hayranlığım sende de var ,hasır sepet güzelliğini mutfaktan tut çocuk odana ,banyona antrene kadar yansıtmışsın bayıldım ..derli toplu harika bir ev

allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin ..:nazar::nazar::nazar:

Ne güZel yazmışsın eylül çok tşk ederim...çokta dikkatlisin...ewet ewet sepet aewıyorum lakin bu ew bir dolap fukarası:(ne mutfak ne banyo ne koridor:(işte ortada kalabalık durmasın dıye böyle yapmk zorunda kaldım malum kiracı olunca bişey yaptıramıyorsun...kalıcı da olmayınca...100 m2 bi eweçokca eşyada tıkıştrmk luzumsuz ama napiim...aksesuarlar da hep köşelerde yükseklerde bebiş sebebiyle sehpa kaldrdım:)ewim ışıksız bıraz resimler baya soluk...buna rağmen yorumların içimi açtı tekrar tşk;)

evinizi çok beğendim buram buram yaşanmışlık kokuyor mutfak halınızı nereden aldınız? makinede yıkanan türden mi? değişk ve hoş geldi:nazar:

Teşekkür ederim kesmesheker:) mutfak ve oğlumun odasındaki halı aynı memnunum royalindi 4sene önce almştm ...ben yıkamaya werdim çok kez hiç sorun olmadı....mutfakta kullanışlı renk itibariylen:)sevgiler

Back
X