- 4 Şubat 2015
- 6.166
- 12.466
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam o zmn..yardım kuruluşlarına msj at..Maddi yardım yapmak istiyorum
Ben bu konuyu babamla konuşmayı düşünüyorum çok teşekkürler fikir içinTamam o zmn..yardım kuruluşlarına msj at..
İsmini nemüzisyen anne var
sayfasında sürekli paylaşır hasta bebisleri hat üzerinden bağış yapin
Sevgi evleri var aile ve sosyal politikalar bakanlığına bağlı onlar icin görüşebilirsiniz yada öğrenciler var ihtiyaci olan ogretmenlerle iletişime geçebilirsinizmerhaba öncelikle başlık dikkat çeksin diye böyle tercih ettim . Evet ben birilerine yardım etmek istiyorum, yapılan iyilik unutulmalı ama fikir istiyorum sizden neler yapılabilir not: küçük yerde yaşıyorum dolasıyla yetiştirme yurdu vb. Yok ek olarak internet üzerinden de bişeyler olabilir
Maddi yardım yapmak istiyorum
Canım burda çok anlatmak istemedim ama manevi yardım yapıyorum komşumuza her akşam yemek götürmek , anlattığın gibi kapıya su koymak bi arkaşım var eşşek gebeyken hergün su içmeye gelirdi onu görünce çok sevinirdim , daha da uğramaz artık ek olarak seni de tebrik ederim çok güzel şeyler yapıyorsun missValla panpa küçük şeyler bile fark ediyor
Bir şaşalı al kes içine su koy şu sıcakta sokak hayvanları susuz perişan oluyor. Ben poşete yemek artıkları da koyuyorum.
Bir de manevi yardım da önemli bence. Bizim apartmanda yaşlı, yalnız yaşayan bir teyze var her gördüğüyle sohbet etmek istiyor:) ben karşılaştığımızda 15dk konuşmuştum bir keresinde. Annemi görünce sizin kız ne zaman gelecek onu çok seviyorum demiş:))))) Yaşlılara kibar davranmak da önemli bence.
Çok sağolun bide üstüne ben kalp kırıyormuşum amacım gerçekten fikir almakKadin gayet güzel bi şekilde birileri için neyapabilcegini sormuş. Durumu çok kötü 1 ekmeğe muhtaç insanlar var. Çocuğuna süt bulamayan anneler var vakıflar var var da var yani. Adam gibi güzel tavsiyeler vermek varken biri arabasını degistrcekms biri tatile gidecekmiş bilmem ne. Siz onları yazarken belki burda yardima muhtaç kadınlar var onlar sesini çıkarp bişey diyemiyor sizin simarklgnz yüzünden. Bende buraya dudak dolgusu yaptrcam banada bi 1000 tl ateşle yazablrdm. Bİrz duyarlı olun böyle insanlar az bulunuyor fikir verin. En basiti dağlara atılmış köpekleri besleyeblr yada mahallesinde çevresinde bulunan durumu kötü birinn 1 aylık mutfak alisversni yapablrsn konu sahibi.