- 18 Eylül 2013
- 1.564
- 3.236
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternet üzerinden mümkün mü
Baydı bu şaka
İlla bir iyilik yapacağım diyorsan kalp kırmamakla başlayabilirsin!Hahaha çok komik
İlla bir iyilik yapacağım diyorsan kalp kırmamakla başlayabilirsin!
Facebook ta Sevim arkan adında bir kadın, sakat, kör, uyuz köpek ve kedileri çöplerden toplayıp bakımını yapıyor. Şu sıra yavru mamasına ve alt açma bezine ihtiyacı varmış. Keşke yollasanız..merhaba öncelikle başlık dikkat çeksin diye böyle tercih ettim . Evet ben birilerine yardım etmek istiyorum, yapılan iyilik unutulmalı ama fikir istiyorum sizden neler yapılabilir not: küçük yerde yaşıyorum dolasıyla yetiştirme yurdu vb. Yok ek olarak internet üzerinden de bişeyler olabilir
Size de tavsiye ederimİlla bir iyilik yapacağım diyorsan kalp kırmamakla başlayabilirsin!
Evet kıyafet zaten sürekli olarak yaparımTelevizyonda sürekli reklamları bile dönüyor. Losev, Mehmetçik vakfı vs. Hiç denk gelmediniz mı? Ayrıca belediyelerin yardım konteynırları var. En azından benim yaşadığım şehirde var. İlla para vererek sıfır birşeyler almak zorunda değilsiniz. Maddi gücünüz yoksa bile kullanmadığınız kiyafet, oyuncak, kitap, kırtasiye malzemesi gibi şeyleri temizce paketlenerek buralara atabilirsiniz. Yani insan istedikten sonra yapacak şey çok.
Aaa aratacam mutlakaFacebook ta Sevim arkan adında bir kadın, sakat, kör, uyuz köpek ve kedileri çöplerden toplayıp bakımını yapıyor. Şu sıra yavru mamasına ve alt açma bezine ihtiyacı varmış. Keşke yollasanız..
Ne güzel allah kabul etsin yardımınızı ,mahhelimiz küçük hiç rastlamadım İnankiEtrafta mutlaka fakir fukara vardır
Annemin işyerinde boşanmış 2 çocuklu gariban bir kadın var. 2 çocuğu da çok iyi okuyor ben onların eğitim masraflarına katkıda bulunuyorum.
Bir de Hope for Paws a yardım ediyorum 5$ aylık.
Çok teşekkürler canımMerhaba,
Sabah sabah bu mesajınızla günüm aydınlandı. Böyle düşünen insanlara ve mesjalara ihtiyacımız var güzel insan. Lösev, Unicef internetten bağış kabul ediyor. Unicef ile özellikle tıbbi ve gıda yardımına ihtiyacı olan çocuklara aşı, temiz su, gıda gibi bağışlarda bulunabiliyorsunuz. Gününüz güzel geçsin.
Maddi yardım yapmak istiyorumNasıl bir iyilik öncelikle. . Maddi mi manevi mi?? İyilik yapmak gerçekten çok kolay.. durumu olmayan bir akrabanıza eliniz kolunuz dolu gidebilirsiniz oturmaya.. ya da yaşlı bir akrabanızı ziyarete gidip ev işlerine yardım edebilirsiniz.. maddi olarak ta bi sürü hayır kurumı var bi msj ile onlara destek olabilirsiniz![]()
Keşkeeeee ama imkanım el vermiyor böyle bişeyeafrıkada kı ınsanlar ıcın su kuyusu actırabılırsın.bız burda bolluktn yoklugu anlamıyoruz.acılan su kuyularının karsısında ınsanların ozellıkle cocukların mutlulugunu ızlersen belkı dahada yardımcı olur:)