Bi iyilik yapmak istiyorum

Canım kocama dava açıyorum. Bende konu açtım dün bakabilirsin. Bana mahkeme masrafları için yardım edebilirsin :rolleyes:
Şaka bir yana lösev darüşşafaka tema bir sürü kurum internet üzerinden bağış kabul ediyor. Sana uygun olanı bulup yapabilirsin. Yada çevrende maddi imkanı olmayan bir çocuğa sponsor olabilirsin eğitim masrafları için. Ananemle dedemin üniversiteden mezun ettiği bir kızları vardı öyle. :KK68:

merhaba öncelikle başlık dikkat çeksin diye böyle tercih ettim . Evet ben birilerine yardım etmek istiyorum, yapılan iyilik unutulmalı ama fikir istiyorum sizden neler yapılabilir not: küçük yerde yaşıyorum dolasıyla yetiştirme yurdu vb. Yok ek olarak internet üzerinden de bişeyler olabilir
Facebook ta Sevim arkan adında bir kadın, sakat, kör, uyuz köpek ve kedileri çöplerden toplayıp bakımını yapıyor. Şu sıra yavru mamasına ve alt açma bezine ihtiyacı varmış. Keşke yollasanız..

Televizyonda sürekli reklamları bile dönüyor. Losev, Mehmetçik vakfı vs. Hiç denk gelmediniz mı? Ayrıca belediyelerin yardım konteynırları var. En azından benim yaşadığım şehirde var. İlla para vererek sıfır birşeyler almak zorunda değilsiniz. Maddi gücünüz yoksa bile kullanmadığınız kiyafet, oyuncak, kitap, kırtasiye malzemesi gibi şeyleri temizce paketlenerek buralara atabilirsiniz. Yani insan istedikten sonra yapacak şey çok.

bak bayram geliyor. ne kadar küçük yerde yaşarsan yaşa muhakkak yardıma muhtaçlar vardır.
bayramlık al çocuklara. kardeşim böyle bir şey yapmak istedi ben buldum bir çocuk giydirdik çok mutlu oldular ailece.

Televizyonda sürekli reklamları bile dönüyor. Losev, Mehmetçik vakfı vs. Hiç denk gelmediniz mı? Ayrıca belediyelerin yardım konteynırları var. En azından benim yaşadığım şehirde var. İlla para vererek sıfır birşeyler almak zorunda değilsiniz. Maddi gücünüz yoksa bile kullanmadığınız kiyafet, oyuncak, kitap, kırtasiye malzemesi gibi şeyleri temizce paketlenerek buralara atabilirsiniz. Yani insan istedikten sonra yapacak şey çok.
Evet kıyafet zaten sürekli olarak yaparım

Facebook ta Sevim arkan adında bir kadın, sakat, kör, uyuz köpek ve kedileri çöplerden toplayıp bakımını yapıyor. Şu sıra yavru mamasına ve alt açma bezine ihtiyacı varmış. Keşke yollasanız..
Aaa aratacam mutlaka

Etrafta mutlaka fakir fukara vardır
Annemin işyerinde boşanmış 2 çocuklu gariban bir kadın var. 2 çocuğu da çok iyi okuyor ben onların eğitim masraflarına katkıda bulunuyorum.

Bir de Hope for Paws a yardım ediyorum 5$ aylık.
Ne güzel allah kabul etsin yardımınızı ,mahhelimiz küçük hiç rastlamadım İnanki

Merhaba,

Sabah sabah bu mesajınızla günüm aydınlandı. Böyle düşünen insanlara ve mesjalara ihtiyacımız var güzel insan. Lösev, Unicef internetten bağış kabul ediyor. Unicef ile özellikle tıbbi ve gıda yardımına ihtiyacı olan çocuklara aşı, temiz su, gıda gibi bağışlarda bulunabiliyorsunuz. Gününüz güzel geçsin.
Çok teşekkürler canım

Nasıl bir iyilik öncelikle. . Maddi mi manevi mi?? İyilik yapmak gerçekten çok kolay.. durumu olmayan bir akrabanıza eliniz kolunuz dolu gidebilirsiniz oturmaya.. ya da yaşlı bir akrabanızı ziyarete gidip ev işlerine yardım edebilirsiniz.. maddi olarak ta bi sürü hayır kurumı var bi msj ile onlara destek olabilirsiniz ;)

afrıkada kı ınsanlar ıcın su kuyusu actırabılırsın.bız burda bolluktn yoklugu anlamıyoruz.acılan su kuyularının karsısında ınsanların ozellıkle cocukların mutlulugunu ızlersen belkı dahada yardımcı olur:)

Nasıl bir iyilik öncelikle. . Maddi mi manevi mi?? İyilik yapmak gerçekten çok kolay.. durumu olmayan bir akrabanıza eliniz kolunuz dolu gidebilirsiniz oturmaya.. ya da yaşlı bir akrabanızı ziyarete gidip ev işlerine yardım edebilirsiniz.. maddi olarak ta bi sürü hayır kurumı var bi msj ile onlara destek olabilirsiniz :KK66:
Maddi yardım yapmak istiyorum

afrıkada kı ınsanlar ıcın su kuyusu actırabılırsın.bız burda bolluktn yoklugu anlamıyoruz.acılan su kuyularının karsısında ınsanların ozellıkle cocukların mutlulugunu ızlersen belkı dahada yardımcı olur:)
Keşkeeeee ama imkanım el vermiyor böyle bişeye

Back
X