Günaydın hanımlar nasılsınız? İyisiniz umuyorum.
Bir kısmınızın bildiği üzere, şu aralar iş güç bir şeyler peşindeyim.
Bir dükkan, boyamadır, tablodur, saksıdır, su kabağıdır işte el işi resim-iş sanat bir şeyler.
Elbette bir de sanal dükkan oluşturma aşamasındayım, yeni bir insta hesabı oluşturdum işte belki 2 hafta kadar olmuştur. Oradan da düzenli (Mümkün olduğunca her gün, en az bir fotoğraf) paylaşım yapmaya çalışıyorum, işte bildiğiniz sanal mesai harcıyorum.
Neyse soruna gelecek olursak, zaten aktif bir insta kullanıcısı olmadığım için, bu paylaşımlar, ayarlar takipti yok bilmem neydi yeni yeni alışıp kavrıyorum ve fakat teknik sorunlar mıdır, nedir, niye beni buluyor ben bu işi bir türlü anlamadım.
Şöyle ki; telefonumdaki instagram uygulaması üzerinden, dün geceden beridir takip listemi göremiyorum; sürekli şöyle bir ibare çıkıyor:
E onu beklemeye kalmıyor zaten listem bomboş:
Pcden girdiğimde listeyi görebiliyorum ve fakat telefondan asla göremiyorum ve bu da ister istemez kim takipte kaldı kim çıkardı kontrolümü, kime döneceğimi vs zorlaştırıyor, nitekim pcden, liste içi arama yapma özelliği yok.
Eşimin telefonundan hesabıma girdim, eşimin hesabında bu hata yokken, ben profilimi onun telefonunda açtığım zaman bile aynı hatayı veriyor.
Hesabımdan çıkış yaptım, geri girdim yok, aynı hata.
Önbelleği temizledim, tekrar giriş yaptım, aynı hata.
Uygulamayı komple sildim, geri yükledim durum yine aynı.
Çıkış yaptım, biraz kendi haline bırakayım belki düzelir dedim, geceden sabaha yine aynı.
Telefonu kapadım-açtım bi de Türk usulü deneyeyim dedim, olmadı.
Nette arattım, benzer sorunu yaşayan olmuş mu olduysa noolmuş diye, olmuş da cevap alamamış kimsecikler; halleri meçhul.
Insta'ya sorun bildir şeysinden bi mesaj attım artık ama merak içindeyim; instagramında böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
Yaşadıysa noldu, nasıl çözüldü vs bilgisi olan var mı?
Resmen canım sıkıldı ya, tam yavaştan düzene koydum derken o kadar mesaiden sonra şunu yaşıyor olmak canımı sıktı, sanki engellenmiş gibi, profilimin takip ettiğim kısmı görünmüyor. Alla alla ya niye oluyor ki bu? Tadım kaçtı.