• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi insan sevildiğinde neden kendini mahcup hisseder

Balkupumm

RABBİM beni bana bırakma
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.766
2.974
158
30
Kızlar bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim ben kocami çok seviyorum ama o bana fazla ilgi gösterince kendimi mahcup hissediyorum sanki onu seviyormuşum ona haksızlık yapmışım gibi geliyor bunu kime nasıl anlatacağımı kendimi nasıl ifade edeceğimi bilmiyordum neden böyle oluyor çoook merak ediyorum lütfen yardım kafayı yiycem

yanlış anlamadıysam kocanızın sevgisinin sizin sevginizden daha çok olduğunu düşünüp mahçup oluyorsunuz

1) bu durum kendinize fazla değer vermemenizden kaynaklanabilir.. özgüven eksikliğinizi giderin, eşinizle sevgi yarışına girmeyin.. kimin kimi daha çok sevdiğini bilemezsiniz..

2) duygularınızı yeteri kadar ifade edememek de sizi bu duyguya düşürebilir..

sonuçta yersiz bir duygu durumu içindesiniz.. hem seviyorsunuz hem seviliyorsunuz daha ne istiyorsunuz ;)

yanlış anlamadıysam kocanızın sevgisinin sizin sevginizden daha çok olduğunu düşünüp mahçup oluyorsunuz

1) bu durum kendinize fazla değer vermemenizden kaynaklanabilir.. özgüven eksikliğinizi giderin, eşinizle sevgi yarışına girmeyin.. kimin kimi daha çok sevdiğini bilemezsiniz..

2) duygularınızı yeteri kadar ifade edememek de sizi bu duyguya düşürebilir..

sonuçta yersiz bir duygu durumu içindesiniz.. hem seviyorsunuz hem seviliyorsunuz daha ne istiyorsunuz ;)
Çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz çok sağolun

Back