Bi hastalık mı?

Missan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
8
1
1
32
Merhaba arkadaşlar. Ben aknetrent kullanıyodum. 20gün sonrasında genital bölgemde titreşimler hissettim. Bazen günde 5 10 bazen 100 200 kere olmuştur. Sanki telefon koymuşlardı ve o titreşimle huzursuz oluyodum. İlacı bıraktım. Tahlillerimi yaptırdım. Önemli bi şey yoktu. Ama o titreşimler yine başladı şimdi. Daha düşük şiddette. Ama o gün 3gün sürdüyse bugün 5. Gününde. Niye oldugunu bilmiyorum. Endişeliyim. Başına böyle bi şey gelen oldu mu? Yardımmm :KK43:

Son düzenleme:
:KK57:
Vajinana cep telefonu koymak gibimi
100 , 200 kere titreşimmi
Aklıma sürekli orgazm hastalığına yakalanan kadın geldi okuyunca
Gecmiş olsun

Jinekologa gidin..aknetrentle bi alakasi olacagini zannetmem..ben de kullandm..cevrem de kullananlardan hic böyle bi sey duymadim

Ya evet telefon gibi ve 10 15saniye sürüp çat diye duruyo. Aslında o hastalıga baktım. Ama o oldugunu sanmıyorum. Başka bi değişiklik olmuyo onun dışında. Huzursuz edici ama. Ilaçtan kaynaklandığını düşündüm. Ama bırakıp geçmeyince endişelendim. Sinir hasarı ya da enfeksiyondan olabilir mi diye. Magnezyum eksikliği de yapıyomuş sanırım. Ama değerlerim normal ve magnezyum ilacı aldığımda da olmaya devam etti :(

Titremeyi tam olarak nerede hissettiğinizi anlayamadım, yumurtalıklarda mı?

Aslında ben de tam olarak anlayamadım yerini. Dışardan belli olan bi durum da yok. Ama içerden bi titreşim hissediyorum. Böyle hızlı nabız gibi

Atar damar olabilir mi kio_O

Bizim oralarda bi kız bunu söylese,bu kızın evlenme zamani gelmis,koca istiyo derler:KK70:

Psikolojik mi diye kendimi yokluyorum geçti dedim geri başlayınca büyük hayalkırıklıgı yaşadım. İnternette araştırdım böyle bi şey göremedim de. Olan her şeyi birbiriyle ilişkilendirmeye başlıyorum sonra

Bacağımda genel kas seğirmeleri oluyo tek tük. Onun dışında bi sürü huylandıgım durum var. Ama kasla ilgili olan kısım bu kadar

Kullandığım ilacın etkisiyse veya önemsiz bi şeyse diye biraz beklemeyi düşündüm

Back