Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar nişanlandım kasımda ve mayısta evleniyorum. Yaşadıklarımı ve planlarımı satırlara döküp sizlerle paylaşıyorum artık :) 'istanbullukokoshun yaptıkları' diye aratın ben çıkarım karşınıza bekliyorum hepinizi :))
Kızlar nişanlandım kasımda ve mayısta evleniyorum. Yaşadıklarımı ve planlarımı satırlara döküp sizlerle paylaşıyorum artık :) 'istanbullukokoshun yaptıkları' diye aratın ben çıkarım karşınıza bekliyorum hepinizi :))
Dubai, bali, maldivler, koh samui adalarini balayi ici n dusunenler yazılarımı okuyun ona göre karar verin derim :) istanbullukokoshun yaptiklari diye aratın lutfen :) hem de bana fikir verin lütfen :)