bi gecede hayatım alt ust oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başınız sağolsun Allah sabırlar versin siz ayakları üzerinde duran birisiniz kimseye ihtiyacınız yok hiç bişey yapamazlar 7 kat el zaman gelir akrabadan kardeşten öte olur Allah güzel insanlarla karşılaştırsın siz o iki yetimin hakkını koruyun geri adım atmayın o zaman daha fazla ofkelenirler çocuğunuza bişey olmaz Rabbim koruyup kollasin ins

Sorun çıkarmaya hakkı yok.çocuguyla ve arabasıyla evine geri döndügunde abisi istedigi kadar laf etsin amacına ulasamaz.bir de sahibindene ilan koymuş ne haddine ki onun
İşte arabanın değeri 80 binmiş de abim 130 a alıcı bulmuş böyle diyor bana ikimizde kar etcez ne paragozsun diyor

Para insana her şeyi yaptırır bilemiyorum oglumuda arayamiyorum korkar şuan sabahı sabah edicem bu gece oğlum dan bı haber alana kadar

İşte bende bundan korkuyorum para için ya oğluma zarar verirse hadi arabayı geçtim pazartesiye kadar ılımlı davranıp sorasinada Allah kerim
Yok zarar vermez bence oğlunuza o kadar da degil yani içiniz rahat olsun.
Siz mesajı gerçekçi şekilde yazın yani sırf pazartesi gününe kadar sabretmek için yazdıgınızı düşünmesin.gerisini de halledersiniz Allahın izniyle

Oğlumu alsam sonrasını bir şekilde hallederim Allah büyüktür

Para insana her şeyi yaptırır bilemiyorum oglumuda arayamiyorum korkar şuan sabahı sabah edicem bu gece oğlum dan bı haber alana kadar
Biraz fazla panik olmuşsunuz.Sonuçta araba abinizin kendi yanında.sırf bu sebeple cocugunuza bir şey yapmaz.
Mesajı whatsaptan simdi de atabilirsiniz iciniz rahat etmesi için

Biraz fazla panik olmuşsunuz.Sonuçta araba abinizin kendi yanında.sırf bu sebeple cocugunuza bir şey yapmaz.
Mesajı whatsaptan simdi de atabilirsiniz iciniz rahat etmesi için
WhatsApp kullanmıyor ama yengem aktif büyük ihtimal uyumadilar konuşuyorlar şuan beni

Çok teşekkür ederim Allah'ım razı olsun hepinizden şuan komşum geldi oturuyoruz bana yemek getirmiş yedi kat yabancı beni dusunmuste abimin yaptığına bak Allah razı olsun hepinizden

Borç almayı da bırakmış bir de sizin olan arabadan kâr elde etmek istiyor yok artık.
Yaşadıgım sehirde de iyi fiyat teklifi sunan arkadaslarım oldu parayı pesin vercekler deyin bence.
Insanlar ne kadar paragöz olmuş ya gerçekten üzücü.

Allah'ım korusun hepimizi kimsesiz görünce arkada kimse yok ondan eşim olsa arkamda böyle yapamazlardi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…