bi gecede hayatım alt ust oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz ne arabayı satmanızı isterdi ne de onlara para yedirmenizi. Hepsi sizin ve çocuklarınızın hakkı. Bırakın ne derlerse desinler
Çocuklarımızın için katlandığı herşeye inanın bizi gören memur demezdi evimizde ikinci el eşyalar sırf çocuklarımıza bı gelecek kiralum diye birikim yapardii bı pantolanu dört yıl giydi kendine harcamaz bize harcardi

Oy oy eşim olsaydı yanımda Allah'ım kimseye yaşatmasın napicam bilemiyorum
Soyluyoruz ya bacim iste hep bir agizdan napicagini
Bu bir sosyal deney mi la yoksa hakkaten yaa ...
Tuh hic aklima gelmedi.
Yoksa akli basinda kim bu sartlarda arabasini satsin mi diye bize sorar ki
Sosyal deneye hosgeldiniz

Tiplere bak ya.. cok sinir oldum. Demiyorlar ki kiz kardesim dul yegenlerim yetim kaldi. Bu parayi nasil elinden araklariz derdine dusmusler
Yengem üst üste on durum atmış yok bankorlerle isim yok insanın başına ne gelirse kendi eder bazıları kadınlar vardır kocayı mezara koyar az kaldı aricam sayicam sovecem ama oğlum yanlarında

Böyle güzel bir babanın emeğini aç gözlü abinizin oyununa gelip çöpe atmayın lütfen

Soyluyoruz ya bacim iste hep bir agizdan napicagini
Bu bir sosyal deney mi la yoksa hakkaten yaa ...
Tuh hic aklima gelmedi.
Yoksa akli basinda kim bu sartlarda arabasini satsin mi diye bize sorar ki
Sosyal deneye hosgeldiniz
Arabayı satmak istemiyorum zaten ama kimsem yok abimden başka hamile halimle tek başıma iki çocukla napicam onu düşünüyorum eğer abimi kisturursem diye

Oy oy eşim olsaydı yanımda Allah'ım kimseye yaşatmasın napicam bilemiyorum
su an aglamanin zamani degil bence dirayetli olun. bir an once cocuklariniz icin duzeninizi kurun. kimsenin yaninda suruklenmeyin. kimseye de para yedirmeyin sakın sakın. islerinizi yoluna koyana kadar idare edin abinizle yengenizi de oyalayin. sonrada kendi yolunuza bakarsiniz. yardim edeceklerine ev duzen kurmaniza yaptiklarina bak. yoldan gecen biri de yapardi 100000 lira borc verince.

Arabayı satmak istemiyorum zaten ama kimsem yok abimden başka hamile halimle tek başıma iki çocukla napicam onu düşünüyorum eğer abimi kisturursem diye
Abin seni kusturur mu diye dusunuyor mu? Bi sen mi kaldin bu dunyada cocuklarinla essiz?

En iyisi Ankara'da şuan bı ev tutup düzenini yavaş yavaş kırmaya baslamaliyim abim ille yanıma geleceksin derse ev ev üstüne olmaz abi varlığın yeter diyip onu kustirmeden düzen kurmam lazim

Kararim kesin satmayacagim ama bunu abimi kustirmeden yapmak istiyorum eğer kuserse kimsem kalmaz iki çocukla ortada kalirim
Abine de ki ev alacagim ve arabayi pesinat kullanacam kredi cekecem uzerine toparlaninca size yakin oturmayacagim o yuzden bana lazim

Abine de ki ev alacagim ve arabayi pesinat kullanacam kredi cekecem uzerine toparlaninca size yakin oturmayacagim o yuzden bana lazim
Arabayı satmam hiç bı zaman çünkü bu arabayi eşim çok zor aldı hem ev hem kredi borcu ödeyerek ben abim bana kuserse kimsem kalmaz diye korkuyorum

Sonucta versenizde kötü olacaksınız vermeseniz de. Abiniz kay kolay ödeyemez o parayi geri. Eger bulundugunuz ilde tanidiklarniz bakici imkaniniz varsa kres yasina kadar orda kalin. Cocuk dogmadan bakici tutun dogumdan sonra yardimci olsun. Kücuksehir daha ucuz olur ankarada hersey cok pahali. Diger türlü kendi paranizla alınmıs evde yine minnet etmis sayilacaksınız.

Arabayı satmam hiç bı zaman çünkü bu arabayi eşim çok zor aldı hem ev hem kredi borcu ödeyerek ben abim bana kuserse kimsem kalmaz diye korkuyorum
Etrafinda seni tirtiklayacak olanlar senin kimsen degildir bunu sakin unutma

Adıyaman'da kalmak istemiyorum her sokak bana eşimi hatirlatiyor Ankara'da evim var diye yazmıştım ama ordada eşimin amcası oturuyor o insanlarında durumu yok çıkamazlar evden napicam bilmiyorum

Adıyaman'da kalın. Bir süre daha devam edeceğimizi söyleyin. Tayin istemediniz demi daha. Kurulu düzeniniz var zaten. Doğumdan sonra az kendinizi toplar toplamaz tayin istersiniz. Abiden yengeden olabildiğince uzak bir ile. Allahım onları bildiği gibi yapsın. Benim vicdanım sızım sızım sızladı. Nasıl bir aç gözlülük öksüz sabilerin malına göz dikmişler. Gözleri çıkacasılar.

Size bol bol sbır diliyorum dualarımda olacaksınız. Rabbim eşinizin taksiratını affeylesin, makamını cennet olsun inşallah

Etrafinda seni tirtiklayacak olanlar senin kimsen degildir bunu sakin unutma
Oğlumu aradım demin anne pic ne demek yengem bana öyle dedi diyor oğlum kötü bişey değil bizim cocukken yediğimiz bı cips ismi dedim öyle zoruma gittiki internetten baktım öyle değil diyor napicam bilemedim

Amin çok teşekkür ederim Adıyaman'da her sokak bana eşimi hatırlatıyor eşim çok sevilen bı öğretmendi okulda küçük bı kasabada yaşıyorum zaten o yüzden gitmek istiyorum burdan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…