- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi Lady katyana
-
konu sahibinin banlanması neden?ben orda takılı kaldım.bir eğitimci üstelik 32 yaşında bu kadar pasif olamaz yahuu.annem de öğretmendi tek başına büyüttü beni ailesinden bambaşka şehirlerde.hem de 30 yıl önceden bahsediyorum en az.konuda tutarsızlıklar diz boyuArabayi sen kullanmiyor musun? Sana araba lazim degil mi? Alisverise falan gittiginde posetleri falan yuruyerek elinde mi tasiyorsun? Neden arabayi satasin ki? Sahibi oldugun birseyin satip satmama kararina yenge ne karisir? Ne hakki var boyle birseye? Sonra hakkimi helal etmem diye cirkeflesmesine ne gerek var? Para soz konusu olunca yengenin gercek kisiligi ortaya cikmis. 3 ay evinde misagir etti diye bu hakki kendinde nasil bulur? Yikamasaydi bebegin bezlerini. Kim zorladi ki onu? Misafir etti diye karsilik beklemeleri insanliga sigar mi? Abinin senden bunu istemesi de hos degil.
Araba bana lazim deyin gecin. Kullanmayi bilmiyorsaniz ehliyet kursuna gidip ogrenebilirsiniz.
Banlanmış, ben de şüphelendim.konu fake olabilir mi acaba?hem kendi öğretmen hem de vefat eden eş öğretmenmiş aylık bayağı bir para geçer eline çünkü.ayrıca birikmiş tazminatta almıştır eşinden dolayı.bakıcı parası bulamayacak olması kira ödeyemeyecek olması bana mantıklı gelmedi.2+1 bir ev tutsa yeter.ücretsiz izin alsa bile 1 yıl aldığı tazminatla eşinden kalan maaşla gene geçinir.o zaman da bakıcıya gerek kalmaz kendi çalışmadığı için.konu da bazı çelişkiler var bana göre
Banlanmış, ben de şüphelendim.25 yaşında atanmış en az 8 yıllık evliymiş e adam da öğretmen bi sürü de para biriktirmişlerdir.ama konu sahibi sanki asgari ücretle 2 çocukla ortada kalmış gibi anlatmış durumunu.evi olmasa da arabası olmasa da gayet geçinir .
Söylediğin sey gerçekse yine de cok sevinecegim. Fakat iyi senaryo diyecegimkonu fake olabilir mi acaba?hem kendi öğretmen hem de vefat eden eş öğretmenmiş aylık bayağı bir para geçer eline çünkü.ayrıca birikmiş tazminatta almıştır eşinden dolayı.bakıcı parası bulamayacak olması kira ödeyemeyecek olması bana mantıklı gelmedi.2+1 bir ev tutsa yeter.ücretsiz izin alsa bile 1 yıl aldığı tazminatla eşinden kalan maaşla gene geçinir.o zaman da bakıcıya gerek kalmaz kendi çalışmadığı için.konu da bazı çelişkiler var bana göre
gerçek değilse de gayet yaratıcı bir senaryo haklısın.Aynı fake konulardan sıkılmıştık.bu konu değişik fake de olsa gerçek de olsaSöylediğin sey gerçekse yine de cok sevinecegim. Fakat iyi senaryo diyecegim
Bosanmis bir anneyim. Bunun acima ile ilgisi oldugunu sanmiyorum. Neden boyle yorumladiniz ki? Araba gerekiyor. Gunumuz kosullarinda artik gerekli bir ihtiyac. Yalniz bir kadinsaniz evet daha da cok ihtiyac. Kimin kapisini calacaksiniz ki her acil birsey oldugunda? Acima ile ne ilgisi var ben de sizi anlamadim. Oglumu gece vakti cok acillere goturdum ben arabamla. Sadece hastalikta degil ki araba artik bir luks degil bir ihtiyac bence. Ozellikle cocuk varsa. Ben yapamam arabasiz.Bazi yorumlar gerçekten can sikici..Ayyy yanliz kadin iki cocukla araba mi isteniiiirrr?? Hemen kadina acimalar baslamis..Illa bi koca olacak kadinin yaninda ki acinasi duruma dusmesin!! Bunu yazan da kadinlar yani...
araba kadına erkekten daha büyük ihtiyaç haklısınız.ama size cevap yazan üye kadınları birey olarak kabul etmemeyi yanlız yaşayınca da olabileceğini zavallı vs.denmemesi gerektiğini söylemiş.bir kadın erkeğe muhtaç değildir himayeye muhtaç değildir demek istemişBosanmis bir anneyim. Bunun acima ile ilgisi oldugunu sanmiyorum. Neden boyle yorumladiniz ki? Araba gerekiyor. Gunumuz kosullarinda artik gerekli bir ihtiyac. Yalniz bir kadinsaniz evet daha da cok ihtiyac. Kimin kapisini calacaksiniz ki her acil birsey oldugunda? Acima ile ne ilgisi var ben de sizi anlamadim. Oglumu gece vakti cok acillere goturdum ben arabamla. Sadece hastalikta degil ki araba artik bir luks degil bir ihtiyac bence. Ozellikle cocuk varsa. Ben yapamam arabasiz.
Evli olsam esimin arabasi olsa acil birseyde elbet onu arardim. Ama evli iken de arabam vardi zaten. Cunku oglumu krese okula hep goturup getiriyordum. Ille kadinin basinda bir koca olmasi gerektigini falan nereden cikardiniz, nereden acima hissi algiladiniz anlamadim. Gerci ben tum yorumlari okumadim. Ama cocuk varsa araba kesinlikle daha da bir ihtiyac...
Ben konuyu okumadim. Konu sahibi esini yakin bir zamanda kaybetmis. Pasifligi hala ayrilik travmasindan olabilir. Olum acisi depresyon... bunlardan dolayi icine kapanmis olabilir. Onun disindaki tutarsizliklari bilmiyorum.konu sahibinin banlanması neden?ben orda takılı kaldım.bir eğitimci üstelik 32 yaşında bu kadar pasif olamaz yahuu.annem de öğretmendi tek başına büyüttü beni ailesinden bambaşka şehirlerde.hem de 30 yıl önceden bahsediyorum en az.konuda tutarsızlıklar diz boyu
Ayni fikirdeyiz zatenBosanmis bir anneyim. Bunun acima ile ilgisi oldugunu sanmiyorum. Neden boyle yorumladiniz ki? Araba gerekiyor. Gunumuz kosullarinda artik gerekli bir ihtiyac. Yalniz bir kadinsaniz evet daha da cok ihtiyac. Kimin kapisini calacaksiniz ki her acil birsey oldugunda? Acima ile ne ilgisi var ben de sizi anlamadim. Oglumu gece vakti cok acillere goturdum ben arabamla. Sadece hastalikta degil ki araba artik bir luks degil bir ihtiyac bence. Ozellikle cocuk varsa. Ben yapamam arabasiz.
Evli olsam esimin arabasi olsa acil birseyde elbet onu arardim. Ama evli iken de arabam vardi zaten. Cunku oglumu krese okula hep goturup getiriyordum. Ille kadinin basinda bir koca olmasi gerektigini falan nereden cikardiniz, nereden acima hissi algiladiniz anlamadim. Gerci ben tum yorumlari okumadim. Ama cocuk varsa araba kesinlikle daha da bir ihtiyac...
Bazi yorumlar gerçekten can sikici..Ayyy yanliz kadin iki cocukla araba mi isteniiiirrr?? Hemen kadina acimalar baslamis..Illa bi koca olacak kadinin yaninda ki acinasi duruma dusmesin!! Bunu yazan da kadinlar yani...
Umarım bir öğretmen olarak basiretli davranirsiniz.İşte yengem diyorki çocuklarına bakarım sen ver her zaman arkanda olurum eşimden gelen maas ve benim maaşım biraz kesilecek doğumdan daloyi falan yaklaşık 5e yakın alıyorum ben bu para sana yetmez bakicisiydi okuliydu bana mecbursun diyor vermezsen çocuğunu görmeye bile gelmem diye rest çekiyor bana
Hepimiz yanliz geldik yanliz gidecegiz bunun farkina varmaliyizevet bir kadın yalnızsa arabası olmalı. Erkek de kadın da yalnızsa çocuklarla hayat çok zor. İki kişi ancak üstesinden gelebiliyoruz bazı şeylerin. Geçim derdi, motivasyon, çocuklarla uğraşmak, yalnızlık zor genel olarak. E araba olması iyi bu süreçte bağımsızlığın oluyor. Kocasızlık değil sorun aslında yalnızlık.
Hepimiz yanliz geldik yanliz gidecegiz bunun farkina varmaliyiz
Vakti zamanında size iyilik etti diye şimdi 100 bin için hakkım helal değil diyen biri sizin paranızla size ev alip beraber oturmayi mi vaad ediyor?Altın bir iki ay içinde 550 ye çıkacakmış o paraya güzel bir ev varmış beraber yaşarız diyor sonra ben sana 1 yıl içinde geri öderim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?