bi gecede hayatım alt ust oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu sahibinin banlanması neden?ben orda takılı kaldım.bir eğitimci üstelik 32 yaşında bu kadar pasif olamaz yahuu.annem de öğretmendi tek başına büyüttü beni ailesinden bambaşka şehirlerde.hem de 30 yıl önceden bahsediyorum en az.konuda tutarsızlıklar diz boyu

Banlanmış, ben de şüphelendim.

Söylediğin sey gerçekse yine de cok sevinecegim. Fakat iyi senaryo diyecegim

Söylediğin sey gerçekse yine de cok sevinecegim. Fakat iyi senaryo diyecegim
gerçek değilse de gayet yaratıcı bir senaryo haklısın.Aynı fake konulardan sıkılmıştık.bu konu değişik fake de olsa gerçek de olsa

Bazi yorumlar gerçekten can sikici..Ayyy yanliz kadin iki cocukla araba mi isteniiiirrr?? Hemen kadina acimalar baslamis..Illa bi koca olacak kadinin yaninda ki acinasi duruma dusmesin!! Bunu yazan da kadinlar yani...
Bosanmis bir anneyim. Bunun acima ile ilgisi oldugunu sanmiyorum. Neden boyle yorumladiniz ki? Araba gerekiyor. Gunumuz kosullarinda artik gerekli bir ihtiyac. Yalniz bir kadinsaniz evet daha da cok ihtiyac. Kimin kapisini calacaksiniz ki her acil birsey oldugunda? Acima ile ne ilgisi var ben de sizi anlamadim. Oglumu gece vakti cok acillere goturdum ben arabamla. Sadece hastalikta degil ki araba artik bir luks degil bir ihtiyac bence. Ozellikle cocuk varsa. Ben yapamam arabasiz.
Evli olsam esimin arabasi olsa acil birseyde elbet onu arardim. Ama evli iken de arabam vardi zaten. Cunku oglumu krese okula hep goturup getiriyordum. Ille kadinin basinda bir koca olmasi gerektigini falan nereden cikardiniz, nereden acima hissi algiladiniz anlamadim. Gerci ben tum yorumlari okumadim. Ama cocuk varsa araba kesinlikle daha da bir ihtiyac...

araba kadına erkekten daha büyük ihtiyaç haklısınız.ama size cevap yazan üye kadınları birey olarak kabul etmemeyi yanlız yaşayınca da olabileceğini zavallı vs.denmemesi gerektiğini söylemiş.bir kadın erkeğe muhtaç değildir himayeye muhtaç değildir demek istemiş

Ben konuyu okumadim. Konu sahibi esini yakin bir zamanda kaybetmis. Pasifligi hala ayrilik travmasindan olabilir. Olum acisi depresyon... bunlardan dolayi icine kapanmis olabilir. Onun disindaki tutarsizliklari bilmiyorum.
Onun disinda bazi hesaplamalar yapilmis iki maas, esinden tazminat falan diye ama. O konular bizi ilgilendirmez. Cocuklarin gelecegi icin kullanir tazminati dokunmadan. Cocuga bakici bulamamasi maddi imkansizliktan degildir belki de, icine sinecek guvenebilecegi bir bakici bulamamistir. Ben konu sahibini savundugumdan degil. Konu fake mi onu da bilmiyorum. Ama iki cocukla erken kaybedilen bir es acisi gercekten kolay birsey degil.

Abinixle yengenize ağzim açik kaldı.

Hic iyi niyetli insanlar degillermis.

resmen biz bunun yuzune gulelim memur maası var artik kocasida yok bundan sonra bize calissin diye plan yapmislar.

Baslarim evlerine. 3 ay otelde kalsaniz 100 bin tutmaz.

Sakın satmayın arabanizı. size su zor gunlerinizde yasattiklarina bakın. Duygusal boşluğunuzdan yararlanmaya calışıyorlar izin vermeyin.

Bir daha da yüzlerine bakmayın.

Ayrica daha yeni evliyken 17 yasindaki gorumcem ağir psikolojik sorunlar yasadı. halusunasyon gorme bile vardı. Esim yanimiza alip tedavi ettirmek istedi kabul ettim. geldi bizde kaldı hergun psikiyatriye goturup ilaclariyla ilgilendik esimle. Şükür iyilesti ailesini yanına geri dondu ve biz bir daha o konuyu acmadik uzulmesin diye. hicbir karsilikta beklemedik.

Zor gununuzde 100 bin tl karsilıginda herkes yanınizda olurdu abiniz size karsiliksiz destek vermeli. Yengenizinda hakki parayla satılıyormuş demekki etmezse etmesin.

Ankara gibi bir yerde iki cocukla tek basına arabasız ne yapacakmışsınız bunu hic düsünmüsler mi o çok vefakar abinizle yengeniz.

abinle yengen niyeti bozmuş artık tehdite dayanmışlar acı ama gerçek şu ki verdikçe isticekler bugün araba vermiyomusun tehdit yarın maaşın vermiyomusun tehdit başka zaman kredi çek derler vermediğinde yine sorun bu böyle gider. Arkanda tabiki durucaklar zor gününde yanında olucaklar hadi yengen el kızı ya abin. Yengeni o şekilde konuşturuyosa onada yazıklar olsun. Çıkar olmadanda aile olunabilmeli

Ayni fikirdeyiz zaten

Bazi yorumlar gerçekten can sikici..Ayyy yanliz kadin iki cocukla araba mi isteniiiirrr?? Hemen kadina acimalar baslamis..Illa bi koca olacak kadinin yaninda ki acinasi duruma dusmesin!! Bunu yazan da kadinlar yani...

evet bir kadın yalnızsa arabası olmalı. Erkek de kadın da yalnızsa çocuklarla hayat çok zor. İki kişi ancak üstesinden gelebiliyoruz bazı şeylerin. Geçim derdi, motivasyon, çocuklarla uğraşmak, yalnızlık zor genel olarak. E araba olması iyi bu süreçte bağımsızlığın oluyor. Kocasızlık değil sorun aslında yalnızlık.

Umarım bir öğretmen olarak basiretli davranirsiniz.
Abiniz ve esi resmen sizi yolacak kaz görüyor.
Evlenmis kendi duzenini kurabilmis bir ogretmene dizimin dibinde otur diyemez abisi falan. Resmen sizin etinizden sutunuzden yararlanmaya çalışıyorlar
Ben olsam iletisimimi asgari duzeye indirir ve oglumu da orada birakmazdim.

Başınız sagolsun ayrica. Güçlü bir kadın olduğunuzu seziyorum. Herseyin altindan kalkacaginiza inaniyorum yeter ki bu oyuna gelmeyin.

Hepimiz yanliz geldik yanliz gidecegiz bunun farkina varmaliyiz

Hepimiz yanliz geldik yanliz gidecegiz bunun farkina varmaliyiz

tabi ki öyle. İnsan yeter ki istesin her zorluğun üstesinden gelir. Ama ortada bir çocuk ve hamile konu sahibi. E insan elbet bir omuz ister hayatta. Acımak değil bu. Empati. Zor. Şu an ben de hamileyim. Pandemi var diye ücretsiz izne çıktım. Eşimden geçiniyoruz. Düşünüyorum şimdi eşim olmasa ben çalışmak zorunda kalıcam. Doğum izni 4 ay. 4 ay bitiminde bakıcı bulup işe dönmek ve tek maaşı da bakıcıya gömüp idare etmek durumunda kalıcam. Olur mu olur. Ama eşim hayatımdayken işler daha kolay. Aynı şey onun için de geçerli. Tek başına çocukla kalması çok zor olurdu.

konu sahibinin durumunu anlamak bence bu acımaktan ziyade. Araba da temel ihtiyacı.

Altın bir iki ay içinde 550 ye çıkacakmış o paraya güzel bir ev varmış beraber yaşarız diyor sonra ben sana 1 yıl içinde geri öderim diyor
Vakti zamanında size iyilik etti diye şimdi 100 bin için hakkım helal değil diyen biri sizin paranızla size ev alip beraber oturmayi mi vaad ediyor?

Abiyle yengeye iki laf etmek için geldim ama konu sahibi banlanmış. Neden ama yaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…