- 11 Mart 2021
- 61
- 78
- 3
- Konu Sahibi Lady katyana
-
Öncelikle başınız sag olsun . Abinizin ve yengenizin tavrı çok garip. İnsan sıkışır da 100.000 lira sıkışmaz herhalde... Hamilesiniz, bir oğlunuz var üstelik uzak bir memlekette tek başınasınız... üzgünüm ama iyi niyetli bir abi borçlanir kızkardeşine araba alır...bırakın arabayı sat bana ver demez.. Her şey ortada öğretmenim abinizden önce evlatlarinizi ve kendinizi düşüneceksiniz.merhaba kızlar konusacak kımsem yok bana bi akıl verın nolur ben 32 yasında fen bilgısı ogretmenıyım 25 yasında evlendım ve evlendıkten bır ay sonra cocugum oldu ve cocugumun karnıma dustugu gun atandıgımı ogrendım esımle beraber adıyamana geldım ve bu sene donme vaktımız geldı dıye cocuk planlamıstık ve 7 aylık hamıleyım esımı bebegım 3 aylıkken kalp krızınden kaybettım ve hYATIM ALT UST oldu usretsız ızın kullandım 4 ay oglumla ana ogul basbasa kaldık benım annem babam yok bır abım var ve abimle birbirimize cok baglıyız esım tek kardes anne babası vefat etti abım esım oldukten bır ay sonra yanına cagırdı senı dagın basında tek basına bırakmaya ıcım razı gelmıyor ne kadar dınlenmek ıstıyorsan gel yanıma ne zaman gıtmek ıstersen ellerımle bırakacagım dedı bende yengemı aradın ne demek canım her zaman beklerım senın benımımı var gel dedı 3 ay kaldım abimlerle yengem allah razı olsun en ufak bı suratını bıle acmadı hamılelıgım rısklı bana el bebek gul bebek baktı allah razı olsun keza oglumada boglum bu yıl 1 e basladı ve onlıne egıtım bıttı yuzyuzeye donduk bende ankaraya tayınımı ıstedım ama mudurum en azından sınavlar ıcın okula donmemeı ıstedı sonrada zaten dogum ıznım sut ıznım e az kalıyor ve suan adıyamandayım ama abim beni aradı ve cok sıkısık oldugunu ve 100 bın lıraya ıhtıyac oldugunu arabayı satabilirmisin ben saan 1 yıl ıcınde gerı odeyecegım dedı ben napıcam sasırdım yengem de eger vermezze hakkım helal degıl oglunun boklu bezıne kadar yıkadım dıyor o araba bana esımın hatırası ve o arabadan baska sermayem yok ıkı cocuk tek basına ne yaparım ne ederım banada hakları cok gectı ankarada esımın babasının evı var ama onda esımın amcası oturuyor yarın bırgun ıse basladıgımda kucuk cocukla nasıl gıderım otobuslerde seylerde nolur bi akıl verın
Nasıl taşıyacağım biraz bilgi verebilirmisinizBaşınız sağ olsun, gerçekten diyecek bir şey bulamadım. Bir miktar -ödeyebileceğiniz miktar- kredi çekseniz olmaz mı acaba? Geri kalanı da abiniz çeker
Mune konuyu BDV taşırsa daha çok insan görebilir diye düşünüyorum..
Altın bı iki ay içinde 550 ye çıkacakmış 100 bin lira 250 bin lira olucakmis ikimizibde işine gelirmişNe icin istiyor 100bini?
Yengem hakkım helal değil 3 ay evimde besledim diyor abimin evi biraz rutubetli sigmiyorlar 2 çocuğu var akrabalık bu degilmi zor günümde yardım etmicekse versen nolur diyor ev alabiliriz altın çıkarsa diyor sende bizle kalırsın diyor 1 yıl içinde sana geri öderiz falan diyorAyrıca kredi falan da çekme . 100 bin az bi para değil ya ödemezse ne yapacaksın 2 çocuğunla ?
Altın bir iki ay içinde 550 ye çıkacakmış o paraya güzel bir ev varmış beraber yaşarız diyor sonra ben sana 1 yıl içinde geri öderim diyorÖncelikle başınız sag olsun . Abinizin ve yengenizin tavrı çok garip. İnsan sıkışır da 100.000 lira sıkışmaz herhalde... Hamilesiniz, bir oğlunuz var üstelik uzak bir memlekette tek başınasınız... üzgünüm ama iyi niyetli bir abi borçlanir kızkardeşine araba alır...bırakın arabayı sat bana ver demez.. Her şey ortada öğretmenim abinizden önce evlatlarinizi ve kendinizi düşüneceksiniz.
Yengem hakkım helal değil 3 ay evimde besledim diyor abimin evi biraz rutubetli sigmiyorlar 2 çocuğu var akrabalık bu degilmi zor günümde yardım etmicekse versen nolur diyor ev alabiliriz altın çıkarsa diyor sende bizle kalırsın diyor 1 yıl içinde sana geri öderiz falan diyor
Altın bir iki ay içinde 550 ye çıkacakmış o paraya güzel bir ev varmış beraber yaşarız diyor sonra ben sana 1 yıl içinde geri öderim diyor
Ne yapacağım inanın bilemiyorum vermesem gidecek yerim yok Adıyaman'da ki ev sahibine evden çıkacağımi söyledim Ankara'da lojman bulmak biraz sıkıntı 2 cocukl akaldim bu başıma ev kirası bakıcı derken araba elimdeki tek guvencemVay anasını ya. Ağzım açık kaldı olanlara. Yengeye bak sen.
öncelikle başınız sağolsun. Siz olayın içindesiniz abinizden başka kimseniz yok çok duygusal yaklaşıyorsunuz olaya.
ama abinize ve yengenize yazıklar olsun ki 2 tane yetimin babalarından kalan malına göz dikmişler.
varsın yenge haram etsin. Çocuklarınızın hakkını yedirmeyin. Geri ödemezse nolacak. Çocuk olmasa verin de şu an yapma hakkınız yok bunu.
Abiniz 1 sene içinde o parayı geri ödeyebilecekse nereye borcu varsa onu ertelesin. Bildiğin sizin malınıza çöreklenmek için 4 ay size bakmışlar.
İnanın napicam bilemiyorum versem ayrı vermesem ayrı tek başına yasayamassin öyle bı dünya yok benim dizimin dibinde olacaksın diyor yanımda kalmak istemiyorsan aynı apartmanda olucaksin diyor yengemde diyorki iki yeğenine de acimiyorsun küflü evde oturuyoruz insanlık böyle olmaz versen ikimizde fayda gorucez diyoraltın artarsa arabanın fiytı da artacak ama siz arabayı ucuza satmış olacaksınız. Paranız değer kaybedecek. Abiniz size 100bin ödeyecek sadece.
Madem altın artacak yatırım tavsiyen için teşekkür ederim abiciğim ben arabayı satıp altın alıyorum deseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?