- 11 Mart 2021
- 61
- 78
- 3
- Konu Sahibi Lady katyana
merhaba kızlar konusacak kımsem yok bana bi akıl verın nolur ben 32 yasında fen bilgısı ogretmenıyım 25 yasında evlendım ve evlendıkten bır ay sonra cocugum oldu ve cocugumun karnıma dustugu gun atandıgımı ogrendım esımle beraber adıyamana geldım ve bu sene donme vaktımız geldı dıye cocuk planlamıstık ve 7 aylık hamıleyım esımı bebegım 3 aylıkken kalp krızınden kaybettım ve hYATIM ALT UST oldu usretsız ızın kullandım 4 ay oglumla ana ogul basbasa kaldık benım annem babam yok bır abım var ve abimle birbirimize cok baglıyız esım tek kardes anne babası vefat etti abım esım oldukten bır ay sonra yanına cagırdı senı dagın basında tek basına bırakmaya ıcım razı gelmıyor ne kadar dınlenmek ıstıyorsan gel yanıma ne zaman gıtmek ıstersen ellerımle bırakacagım dedı bende yengemı aradın ne demek canım her zaman beklerım senın benımımı var gel dedı 3 ay kaldım abimlerle yengem allah razı olsun en ufak bı suratını bıle acmadı hamılelıgım rısklı bana el bebek gul bebek baktı allah razı olsun keza oglumada boglum bu yıl 1 e basladı ve onlıne egıtım bıttı yuzyuzeye donduk bende ankaraya tayınımı ıstedım ama mudurum en azından sınavlar ıcın okula donmemeı ıstedı sonrada zaten dogum ıznım sut ıznım e az kalıyor ve suan adıyamandayım ama abim beni aradı ve cok sıkısık oldugunu ve 100 bın lıraya ıhtıyac oldugunu arabayı satabilirmisin ben saan 1 yıl ıcınde gerı odeyecegım dedı ben napıcam sasırdım yengem de eger vermezze hakkım helal degıl oglunun boklu bezıne kadar yıkadım dıyor o araba bana esımın hatırası ve o arabadan baska sermayem yok ıkı cocuk tek basına ne yaparım ne ederım banada hakları cok gectı ankarada esımın babasının evı var ama onda esımın amcası oturuyor yarın bırgun ıse basladıgımda kucuk cocukla nasıl gıderım otobuslerde seylerde nolur bi akıl verın