• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi garip arkadaş meselesi

Ya bilmiyorum ben bu şehre yeni geldim kendisi çok yardımcı oldu bana sanki vefasızlık mı etmiş gibi olurum diye düşünüyorum.mesela böyle çağırdığında yalnız kalma filan diyor. Bilemedim.
Aciyor aklinca sizi charity meselesi yapmis , bunu duyunca gideceksem de gitmem

Evet çok yoruldum açıkçası. Yani evime gelcek benden haber bekliyo gel demişim zaten. Hatta ona bile ayıp mı oldu acaba diye sorun ettim hemen çağırdım dün gel yemek yiyelim diye.çok yumuşağım böyle olmak istemiyorum gerçekten ama beceremiyorum :KK43:
1 saat sonra geleceğim deyip sonradan "senden haber bekledim" dediğinde saçmalamış.Öyle bir durumda ben olsam ertesi gün davet etmezdim "neyse canım o zaman müsait oldugum bir gün ben sana haber veririm. bu aralar yoğunum biraz" derdim. Çünkü o sizin ona her an müsait olacagınızı anlamış kendince bunu kullanıyor.O tarz insanlardan hayır gelmez. Oraya yeni taşındıysanız bile illa bir arkadasınız olmasına gerek yok.kendiniz evde film izleyin,hobiler edinin.Zaman geçtikce daha mantıklı insanlarla da karsılasırsınız

Sizinle fazla muhatap olmak istemiyor, lafın gelişi çağırıyor hayır demenizi umuyor ama siz her seferinde planınızı iptal edip ona uymaya çalışıyorsunuz.Yapmayin şu hayatta birilerine göre yaşamayın yok üzülür yok kırılır.İnanın kimse öyle hop diye kırılmıyor,iliskilerde kendinizi kıstas almayın.is arkadaşlarıyla dışarda görüşmek zorunda değilsiniz.

Çok.zorlama bir arkadaşlık gibi bence. Saçma sapan tavırlar. Gerek var mı bu kişiyle arkadaşlık etmenize saygısız ya da gamsız bence

Okurken 3 4 kez kavga ettim asddfj yani böyle arkadaşım olacağına hiç olmasın daha iyi, aynı iş yerindesiniz diye samimi olmak zorunda değilsiniz. Merhaba, günaydın, iyi çalışmalar, iyi akşamlar. Yani olması gereken bu, o kadar iş yerinde çalıştım şu hiç biri yok. İstisnalar elbette olur yalnız şöyle bir şey var iş yerinde olan arkadaşlıklar pek sağlıklı olmuyor.
Zaten arkadaşlarınız varsa ona da ihtiyacınız yok diye yorumladım

Sizin kendi arkadaş olduğu insanlarla görüşmenizi istemiyor. Ortak arkadaşlarınızla siz daha yakın olursunuz diye bunu yapıyor ki onlarla yakın olmayın. Büyük ihtimal kıskanıyordur sizi.

Aynı davranışları sergileyen bir arkadaşım var. 1 oldu, 2 oldu niyetini anladım sonunda.

Back