- 14 Mayıs 2014
- 447
- 104
- Konu Sahibi mizirtilicizirti
Bayanlar 23 yaşındaym nişanlıym 6 ay önce nişanlandım karşı taraf ile uzaktan akrabayız nişanlımla görücü usulü tanıştm görüşürken isteme oldu ama inanın pat diye geldiler istediler ne oldugunu anlamadım belki de biraz daha görüşmemize izin verselerdi evlenmeye karar verecek miydm bunu düşünmek istemiyorum neyse şuan nişanlıym ama çok kararsızm ekimde düğünüm var nişanlım harika ama harika bi insan karakteri bana sevgisi gözümün içine baktığında dolu dolu oldugunu bile görebiliyorum kendisi toplum içinde çok sevilen biri bi kişiden de kötüdür duymadım tüm herkes çok şanslı oldugumuzu söylüyo bende öyle hissediyorum beni önemsiyo değerli hissettiriyo çok yoğun çalışıyo aramızda 8 saat var ama 6 ayda bi kere kopukluk olmadı buna izin vermedi her fırsatta aradı bana gelirsek sevgi de var içimde boş olsam gidemezdi buraya kadar düzgün dürüst annm babam çok seviyolar hatta onlar da çok istedi çocugu tanıyoruz aileyi biliyoruz temiz insanlar zaten daha önceden ailemi çok üzdüğüm için mizirti dedm bi görüş bunlar çok önemli şeyler ama sorun kalbim çarpmıyo evet yanındayken heyecan oluyo ama o heyecan değil hep düşündm cinsel olarak dokunabilir miym diye evet öpüyorum sarılıyorum iğrenme yok ama emin değilm annm hasta kaç yıldr ben bakıyorum ve bağımlı denecek kadar bağlıym on hiç ayrılmadım şimdi diyorum nası ayrılcam keşke aynı şehirde olsaydı gitmeseydm uzağa sonra diyorum gerçekten aşk olsaydı düşünür müydün bu kadar şimdi ne yapaym siz tecrübelisiniz evlilik ten korkuyorum mutsuz olmaktan korkuyorum zaten kaygı Bozukluğu vardı bundan sonra daha da arttı kayııvaldem kayınpedermde çok seviyo kendi kızları gibi görüyolar bunları niye anlatıyorum artıları eksileri görülsün diye karışık yazmış olabilirm k.bakmayın ama inanın başım çatlıyo düşünmekten 6 ayda yıprandm evlenecek kız hevesle bekler hiç heves yok ne oturma grupları ne yatak odası hiç istek yok içimde nişanlım senin gönlüne göre olsun herşey ben minderde de uyurum sen ol yeterki diyo ama bilmiyorum kaybedilmeyecek kadar mükemmel biri ama galiba ben kötüym ablam yanlış düşündüğümü söyleyp druyo ben de buraya yazmaya karar verdm annme kim bakcak ben onsz nası yaşıcam gurbet şimdiden zor geliyo lütfen bi akıl verin
Son düzenleme: