Hersey nasip ama ben hic olmamasi durumdan cok korkuyorum galiba bi yol bi fikir ne yaama lazımTabiki doktor bilir ama aklim cok karışık ya bir suru yöntem var ama direk tup olayı kafamı cok karıştırdı çok dua ediyorum stres olduk morlimz cok bozuk ne yapama lazim onu da bilmiyorum
Cnm ben ce yumutlama takibi yaptir hemen tüp bebege gecme derim.benim 1 aşılama 3 tüp bebek denemem var negatif ben bile kendim deniyorum 1.2 aydır bakalım Allah buyuk inşallah Rabbim herkse hayırlı evlatlar nasip etsinTabiki doktor bilir ama aklim cok karışık ya bir suru yöntem var ama direk tup olayı kafamı cok karıştırdı çok dua ediyorum stres olduk morlimz cok bozuk ne yapama lazim onu da bilmiyorum
Cnm ben ce yumutlama takibi yaptir hemen tüp bebege gecme derim.benim 1 aşılama 3 tüp bebek denemem var negatif ben bile kendim deniyorum 1.2 aydır bakalım Allah buyuk inşallah Rabbim herkse hayırlı evlatlar nasip etsin
Başka bir doktora da görünmeni tavsiye ederim. Evet doktorlarımıza saygımız sonsuz fakat biliyoruz ki onlar da insan ve birinin görmediğini diğeri görebiliyor. Tek bir doktorla hemen tüp bebeğe başlamak bana çok mantıklı gelmiyor.Doktora gittim yumurtam olusmamis bu hafta tekrar gidicem bakicak ama olusmamissa ne der bilmiyorum ben biraz israr ettim ve tup bebek dedi canm cok sikkin yaaa birde deger dusuk biraz esimin o yuzden tup dedi en azindam yumurta oluşumu icin bi igne bi ilaci yok mu ki doktor o süreç sadece yipranma olur diyo bise değerler 2 veya 3 ay sonra daha cok düşer dedi. ...
Canim bizde de aynı sıkıntı var ben iğne kullanıyorum suan yumurta geliştirmek icin aşılama yapılacak: (Dokatora gittim yumurta olusmamis esimin test değerleri dusuk doktor tup bebek tavsiye eduyor asilamayla zaman kaybetmyin diyor benim kafam cok karisik cok uzuldum sinirlerim bozuluyo iyice 2 yildir istiyorum olmadi ne yapayim lutfen fikir verin yardim edin ozele gittim hsg de cekildi ama ne yumurtlaci bi tedavi uygulamadan haftaya tekrar gidicem yumurtalara bakicak bana ne olr bi fikir verin
Eşinin degerleri de düşük olduğu için tüp demiştir. Bizim her ikimizde de sorun yok ama 2 yıldır olmuyor beklemek bu kez oldumu diye düşünmek çok yoruyor insanı keske bizede tüpyapsslardı bu kadar uorulmasaydık sorun yok diye bekledik bu ay ilk alılamam oldu inş bu kez olur ama sen üzülme baska yolları debese olmasa hem zaman hem maddi kayıp druna güven içini rahat tutDokatora gittim yumurta olusmamis esimin test değerleri dusuk doktor tup bebek tavsiye eduyor asilamayla zaman kaybetmyin diyor benim kafam cok karisik cok uzuldum sinirlerim bozuluyo iyice 2 yildir istiyorum olmadi ne yapayim lutfen fikir verin yardim edin ozele gittim hsg de cekildi ama ne yumurtlaci bi tedavi uygulamadan haftaya tekrar gidicem yumurtalara bakicak bana ne olr bi fikir verin
Canim benimde yumurtalarim gelismiyor oyuzden hamile kalamiyorum asilama yapcam bende. direk tüp bebege baslamak nasil olur bilmiyorum. Baska dktra gorun belki farkli soylicek canim. Üzme kendini stress den uzak durDokatora gittim yumurta olusmamis esimin test değerleri dusuk doktor tup bebek tavsiye eduyor asilamayla zaman kaybetmyin diyor benim kafam cok karisik cok uzuldum sinirlerim bozuluyo iyice 2 yildir istiyorum olmadi ne yapayim lutfen fikir verin yardim edin ozele gittim hsg de cekildi ama ne yumurtlaci bi tedavi uygulamadan haftaya tekrar gidicem yumurtalara bakicak bana ne olr bi fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?